maritbet girişmaritbet
İzzet Yıldızhan İzmir'de zincir otel kuruyor!

İzzet Yıldızhan İzmir'de zincir otel kuruyor!

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan'ın Şair Eşref Bulvarı'nda inşa edeceği 5 yıldızlı ve 19 katlı otelin temeli iki ay önce atıldı.

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan ile bu yıl İzmir gelir vergisi rekortmenleri listesinde 11. sırada yer alan İzmirli mermer ihracatçısı Sebahattin Vatansever kente birer otel yaptırmak için çalışma başlattı.

İzzet Yıldızhan'ın İzmir Çankaya Şair Eşref Bulvarı'nda inşa edeceği 5 yıldızlı otelin temeli, iki ay önce atıldı. 19 katlı otele "İzzethan" adını vermeyi düşünen türkücü, ileride bir oteller zinciri oluşturmayı hedeflediğini söyledi.
 
Mermer ihratçısı Sebahattin Vatansever ise, Konak ilçesinin Kahramanlar semtinde 4 yıldızlı bir otel inşaatına başladı. Proje çalışmalarına hız veren ve arazi üzerinde yıkıma başlayan Vatansever, "Bu otelin ismini İzmirlilerle birlikte koyacağız. Toplantı ve konferans salonları, kapalı havuzu ve fitness center aktivite merkezi ile şehrimize yakışır bir otel kazandırıcağız" dedi.
 

ÜNLÜ SANATÇILAR

Sahneden kazandığı paraları yatırımları için harcayan İzzet Yıldızhan, ilk otelini İzmir'de inşa edecek. Şair Eşref Bulvarı üzerindeki otel arsasını 4 yıl önce satın aldıklarını belirten Yıldızhan, "İnşallah inşaatı bir yılda bitirmiş olacağız. Otelimizde 15 günde bir önemli bir sanatçı sahne alacak. İzmirlileri eğlence anlamında da kucaklayacak bir otel oluşturacağız" diye konuştu.
 

Vergi rekortmeninden dört yıldızlı tesis

Geçtiğimiz günlerde açıklanan İzmir'in 2009 yılı vergi rekortmenleri listesinde 11. sırada yer alan işadamı Sebahattin Vatansever Kahramanlar'da temeli atılan oteli en kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Vatansever, "İzmir'de otel ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz için bu sektöre yatırım yapmayı uygun gördük. Otelin arsasını almak uzun sürdü. İzmir'e oldukça gösterişli ve lüks bir otel kazandıracağız" dedi.

Vatansever, "Toplantı ve koferans salonları, kapalı yüzme havuzu olan komple bir otel yapacağız. Bu otelimizi bitirdikten sonra ikinci yatırım için tekrar düşüneceğiz" diye konuştu.
 

İSMİ BULANA ÖDÜL

Otel inşaatı için en az 4-5 milyon dolar arası yatırım yapmayı planladıklarını belirten Sebahattin Vatansever, 5 bin metrekarelik inşaat alanında kurulacak otelin isminin belirlenmediğini ve bu ismi İzmirlilerle birlikte koymayı hedeflediklerini kaydetti.

Vatansever, sözlerini şöyle sürdürdü: "Otelle ilgili isim fikri olanların info eminoglumermer.com adresine otel ismi ile ilgili fikirlerini göndermelerini istiyoruz. Otel ismini gönderen kişi, yanında kendi adresini ve telefon bilgilerini de iletsin. En iyi ismi bulanı ödüllendireceğiz."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İzzet Yıldızhan, Ankara'da ikinci otelini açıyor
  • 01.07.2021 10:08

İzzet Yıldızhan, Ankara'da ikinci otelini açıyor

Ünlü şarkıcı ve iş adamı İzzet Yıldızhan, Ankara'da ikinci otelini açmaya hazırl ...

İzzet Yıldızhan'ın İzmir'deki ofisi yıkılacak
  • 16.11.2020 09:44

İzzet Yıldızhan'ın İzmir'deki ofisi yıkılacak

İzzet Yıldızhan, ailesiyle birkaç yıl önce yerleştiği İzmir'de iki hafta önce ya ...

"Kentsel dönüşümü ranta tercih etmek zorundayız"
  • 02.11.2020 10:36

"Kentsel dönüşümü ranta tercih etmek zorundayız"

İzmir’i derinden etkileyen deprem sonrasında riskli yapıların kentsel dönüşümün ...

İzzet Yıldızhan'ın ofisi meğer yıkılan binanın hemen yanındaymış!
  • 02.11.2020 09:54

İzzet Yıldızhan'ın ofisi meğer yıkılan binanın hemen yanındaymış!

İzmir'e yerleşen sanatçı İzzet Yıldızhan'ın ofisinin yıkılan Rızabey Apartmanı'n ...

İzzet Yıldızhan, İzmir'de otel açtı
  • 06.10.2020 09:48

İzzet Yıldızhan, İzmir'de otel açtı

İzmir’e yerleşen ve orada otel açan ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, İzmir'de yaşam ...

Rize-Artvin Havalimanı'nın dolgusu yıl sonunda bitecek
  • 24.09.2020 16:29

Rize-Artvin Havalimanı'nın dolgusu yıl sonunda bitecek

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize-Artvin Havalimanı inşaatı ...