maritbet girişmaritbet
İstmarina ve Burgu Kule, Dünya Gayrimenkul Ödülleri'ne aday!

İstmarina ve Burgu Kule, Dünya Gayrimenkul Ödülleri'ne aday!

DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “European Property Awards” tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Geçen yıl 15 ödül kazanarak rekor kıran DAP Yapı, son üç yılda toplam 33 ödül kazanarak bu alanda ulaşılması zor bir başarıya imza attı. 

DAP Yapı'nın, İstMarina ve Burgu Kule projeleri, “International Property Awards”de, “Dünyanın En İyi” projelerine aday gösterildi. 

Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan DAP Yapı, Türkiye'nin gururu olmaya devam ediyor.  Gayrimenkul sektöründe ayrıcalıklı ve benzersiz mimari projelere imza atan DAP Yapı, Avrupa ve Dünya çapında aldığı ödüllerle başarılarını tescillendiriyor.

istmarina
İstmarina

European Property Awards tarafından Londra'da düzenlenen törende yeni projesi Adam Kule ve Dalga Kule “Çoklu Rezidans Mimarisi“,  2014-2015 yılında Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçilen İstMarina “En İyi Ticari Arsa Geliştirme“ ve “Karma Kullanım Geliştirme “, Vazo Kule “Yüksek Bina Geliştirme (Konut)“ Burgu Kule ise “En İyi Otel Mimarisi“ ve “Karma Kullanım Geliştirme “ alanlarında ödüle layık görüldü.

İş ve yaşam projeleriyle de İstanbul'un farklı bölgelerinde kentsel dönüşüme katkı sağlayan DAP Yapı, DAP Vadisi projesiyle “Pazarlama Geliştirme “,  A Ofis projesiyle “Ofis Geliştirme “ kategorilerinde ödül kazandı. 
2014 yılında Dubai'de düzenlenen International Property Awards'e İstMarina projesi ile iştirak eden DAP Yapı, Asya, Afrika, Birleşik Krallık, Amerika ve Arap ülkelerinin ödüllü projelerini geride bırakarak,  “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde Dünya'nın En İyi Projesi ödülüne hak kazanmıştı. 

Burgu Kule
Burgu Kule

DAP Yapı İstMarina projesi ile bu yıl da “Ticari Arsa Geliştirme“ kategorisinde ‘Dünyanın En İyi' projesine aday gösterildi. DAP Yapı İstMarina projesi ile birlikte 108 derece eğimi ile dünyada, bu yükseklikte bu denli eğimi yakalayan başka bir örneğin bulunmadığı Burgu Kule ile “Otel Mimarisi “ kategorisinde “Dünyanın En İyisi” olmaya aday oldu.

Ziya Yılmaz: “Gösterdiğimiz Emeğin Karşılığını Uluslararası Platformlardan Alıyoruz”

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, elde ettikleri başarılara ilişkin şunları söyledi:

“DAP Yapı olarak günü kurtaracak projelerden ziyade geleceğin yaşam alanlarını tasarlıyor, çağın en yeni teknolojisini ve en iyi malzemesini kullanıyoruz. Gösterdiğimiz emeğin karşılığını da uluslararası platformlardan alıyoruz. 2013 yılında 9, 2014 yılında rekor kırarak 15, bu yılda 9 ödül kazanarak son üç senede 33 ödül kazanarak ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil ettik. İstMarina ve Burgu Kule projelerimiz ise ‘Dünyanın En İyi' projelerine aday gösterildi. ” 

Ziya Yılmaz, “Avrupa'nın en prestijli ödül töreninde projelerimiz son yıllarda olduğu gibi birçok başarıya imza attı. DAP Yapı olarak projelerimizi geliştirirken uzun araştırmalar yapıyor, ülkemiz için en iyisini inşa ediyoruz. Biz sadece ülkemize ve şehrimize değer katacak proje geliştirmiyoruz; aynı zamanda bilgi birikimimiz, deneyimimiz ve know how'ımız ile sektörümüze ve hatta Avrupa'daki meslektaşlarımıza örnek oluyoruz“ dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı
  • 25.02.2022 08:52

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı

Dap Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmeye baş ...

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!
  • 14.02.2022 17:07

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

Pandemi döneminde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne ka ...

AURA Design Studio, European Property Awards’tan iki ödül aldı!
  • 25.01.2022 10:18

AURA Design Studio, European Property Awards’tan iki ödül aldı!

AURADS, European Property Awards kapsamında “Residential High Rise Architecture” ...

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!
  • 20.10.2021 11:25

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut’un “Yıl Bazlı Satış Raporu”na g ...

DAP Yapı "yılın tüketici markası" seçildi
  • 08.10.2021 16:22

DAP Yapı "yılın tüketici markası" seçildi

DAP Yapı, 12 ilde bin 200 kişinin katılımıyla yapılan araştırma verilerine göre, ...

Ormanköy Çekmeköy projesinden havadan şantiye görüntüleri!
  • 19.06.2021 15:14

Ormanköy Çekmeköy projesinden havadan şantiye görüntüleri!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Ormanköy Çek ...