maritbet girişmaritbet
İstanbul’da 100 proje sergileniyor

İstanbul’da 100 proje sergileniyor

İstanbul Restate Gayrimenkul Fuarı’nda 100'e yakın proje sergileniyor


 

GYODER'in dünyanın en büyük fuarcılık şirketi Reed Exhibitons'la işbirliğine giderek sektöre kazandırdığı ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı başladı. 1500 metrekarelik stand alanında 100'e yakın projenin sergilendiği Fuar, paralel oturumlarıyla da sektörün alt segmentlerine dair önemli konuları tartışmaya açtı. Fuar'da sektör temsilcilerine sunulan “Küresel Kriz Sonrası Gayrimenkul Sektörü ve Türkiye İçin Öngörüler 2015” raporu ise Türk gayrimenkul sektörünün bir değişim sürecinde olduğunu gösterdi.
 
GYODER, Türkiye ve dünya çapındaki gayrimenkul sektörü profesyonellerini ikinci kez ISTANBUL REstate'te buluşturdu. ISTANBUL REstate kapsamında 15 Haziran günü gerçekleştirilen 10. Gayrimenkul Zirvesi'nin ardından düzenlenen ISTANBUL REstate  Gayrimenkul Fuarı, Eczacıbaşı Holding CEO'su Dr. Erdal Karamercan'ın sürdürülebilir kalkınma ve inovasyon konulu konuşmasıyla başladı.
 
Çevre sorunlarının temelinde karbon salınımının yattığına dikkat çeken Karamercan, şunları söyledi:
 
“Tüm dünya çevreyi ve hızla tükenen doğal kaynakları koruma konusunda büyük çaba sarf ediyor. Bu durum şirketlerin iş yapma biçimlerini de doğrudan etkiliyor. Artık günümüzde sürdürülebilir üretim ve yönetim biçimleri üzerine düşünmeyen şirketler tehdit altında. İş dünyasının ve insan yaşamının gereksinimleriyle doğal kaynakların sürdürülebilirliği arasında denge kurmak anlamına gelen sürdürülebilir kalkınma, gayrimenkul sektörü için de yeni standartların oluşturulması anlamına geliyor. Son dönemde binalarda ve yapı ürünlerinde eko-verimliliğe odaklanılıyor, yerinde enerji üretimi önem kazanıyor ve yeni enerji standartları belirleniyor.”

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz