maritbet girişmaritbet
İş makinası üreticileri ANKOMAK 2010’da buluşacak

İş makinası üreticileri ANKOMAK 2010’da buluşacak

Ankomak, 09–13 Haziran 2010 tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenecek. ANKOMAK’a 750 uluslararası marka katılacak

 


ITE Group Plc.'nin Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği'nin (İMDER) desteği ile 09–13 Haziran 2010 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi/ CNR Expo'da düzenlenecek 18. Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı,-ANKOMAK 2010'a 250'nin üzerinde firma ve yaklaşık 750 uluslararası marka katılacak.

Avrasya Bölgesi ve Türkiye'nin alanında en büyük fuarı ANKOMAK, yoğun katılımla şimdiden sektörün gündemini değiştireceğinin sinyallerini veriyor. Firmalardan gelen yoğun taleplerle satışlarının tamamlandığı fuar, 70 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek. İş makineleri sektörünün en büyük fuarı olan ANKOMAK, 2010 yılında gördüğü yoğun ilgiyle satışlarını tamamladı. Her yıl sektörün başlıca markalarını ve yeni teknolojileri binlerce profesyonel ziyaretçiyle bir araya getiren fuar, bu yıl daha da etkili olacağının sinyallerini veriyor. 09–13 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / CNR Expo'da gerçekleştirilecek olan 18. Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı, sektörün gündemini değiştirmeye hazırlanıyor.

ITE Group Plc.'nin Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından, Türkiye İş Makineleri Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği'nin (İMDER) desteği ile düzenlenen ANKOMAK 2010, 9 Haziran'da kapılarını açacak. Yaklaşık 30 yıldır düzenlenen fuar, iş makineleri, yapı elemanları ve inşaat teknolojileri sektörlerinin buluşma noktası olacak. Fuara yerli ve yabancı 30 binin üzerinde profesyonel ziyaretçinin katılması bekleniyor. Bu yıl fuar, katılımcıların ziyaret edip, gelişmeleri öğrenebilecekleri 250'nin üzerinde firma ve yaklaşık 750 uluslararası markaya ev sahipliği yapmayı planlıyor.
 
Ankomak yılın en önemli etkinliği
Ekonomik krizden en çok etkilenen sektörlerden biri olan inşaat sektörünün son dönemdeki umut verici durumu fuar gündemini etkileyecek unsurlardan biri. Yavaş yavaş hareketlenen sektörün daha olumlu gelişmelere sahne olması adına fuar, büyük önem taşıyor. Fuar, profesyoneller için sektör analizi yapmak, pazarın durumunu görmek, alternatifleri inceleyebilmek adına sektörde yılın en önemli etkinliği olacak. 18. Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı ANKOMAK 2010, beş gün süresince sektörün gündemine damga vuracak. İstanbul Fuar Merkezi / CNR Expo'da yapılacak fuar 09–13 Haziran tarihleri arasında 10:30-19:30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
 
Ankomak 2008'i 30 bin kişi ziyaret etti
ANKOMAK 2008, iş ve inşaat makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmaları, tüm kullanıcı ve profesyonel ziyaretçileri İstanbul'da bir araya getirdi. ANKOMAK 2008, Almanya, Çin, Finlandiya, Hindistan, İngiltere, İtalya, Kore başta olmak üzere yurtdışı katılımcılarını ağırladı. 2008 yılında yurtdışından yoğun katılıma ulaşan ANKOMAK 2008, hedeflerini aşarak büyümeye devam etti. 65 bin metrekare alanda gerçekleştirilen fuarı 30 bine yakın profesyonel ziyaret etti.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz