maritbet girişmaritbet
İran Gayrimenkul Fuarı 19 Mayıs’ta başlıyor

İran Gayrimenkul Fuarı 19 Mayıs’ta başlıyor

Tebriz’in tek fuar merkezi olan Tebriz Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşecek olan IREXPO Fuarı, 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek.

IREXPO, 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında yılda 9 farklı ülkede 30'un üzerinde uluslararası fuar gerçekleştiren Elanexpo'nun organizasyonu ile İran/Tebriz'de gerçekleşecek. Fuarın Türkiye çalışmalarını ise her yıl farklı sektörlerde pek çok firmanın uluslararası katılımını organize eden Atılım Fuarcılık yürütecek. 

İran halkının konut seçiminde Türkiye 2. sırada

İranlılar için gayrimenkul alımı geleneksel bir alışkanlık durumundadır, gelirlerinin yaklaşık %40'ını gayrimenkul yatırımı için kullanıyorlar. En çok tercih ettikleri 2. ülke ise Türkiye. Türkiye'ye yatırım yapma konusunda istekli ve meyilli olan İranlılar özellikle İstanbul, Akdeniz ve Ege sahillerine ilgi gösteriyorlar. 

İran'ın batı kapısı Tebriz

Zengin tarihi, kentsel yapısı ve dev sanayi tesisleri ile Tebriz, İran'ın siyasi kutbu ve stratejik bölgesidir. Tebriz, İran'ın modern hayata geçen ilk şehridir. Tebrizli işadamları büyük oranda Tahran pazarına hâkim, girişimci ve faal bir zümreden oluşmaktadır.

Bu avantajlı pazardaki tek fuar organizasyonu olan IREXPO, projelerin doğru alıcılarla buluşmasına olanak sağlayacak ve proje sahiplerine önemli fırsatlar sunacak.

 PROGRAM

  • IRAN ULUSLARARASI GAYRİMENKUL VE YATIRIM FUARI - IREXPO 2016
  • 19-21 MAYIS 2016 
  • TEBRİZ ULUSLARARASI FUAR ALANI TEBRİZ/İRAN

Ülkemizdeki gayrimenkul sektöründeki proje çeşitliliği, Avrupa ve gelişmiş ülkelere göre orta ve uzun vadede daha fazla karlılık avantajı ve sektörün dinamik yapısı, mütekabiliyet yasası ile hızlı gayrimenkul edinme şansı yabancı müşteriler açısından avantajlı durumlardır. İran Gayrimenkul Fuarı bu nedenle yerli-yabancı yatırımcılar için büyük bir fırsat sunmaktadır. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İran Gayrimenkul Fuarı 19 Mayıs’ta başlıyor
  • 03.02.2016 13:58

İran Gayrimenkul Fuarı 19 Mayıs’ta başlıyor

Tebriz’in tek fuar merkezi olan Tebriz Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşecek ...

İran Gayrimenkul Fuarı 19 Mayıs'ta başlıyor!
  • 25.01.2016 11:55

İran Gayrimenkul Fuarı 19 Mayıs'ta başlıyor!

Yatırımcıların ilgi göstermesi beklenen IREXPO, 19-21 Mayıs tarihleri arasında d ...