maritbet girişmaritbet
İnsay Yapı Yenisahra’ya 2 kentsel dönüşüm projesi ile geliyor

İnsay Yapı Yenisahra’ya 2 kentsel dönüşüm projesi ile geliyor

Türkiye’nin deprem gerçeği ile mücadelesinde bir katkıda İnsay Yapı’dan geliyor. Firma, Ataşehir Yenisahra Mahallesi’nde 2 proje gerçekleştirecek.

Yenisahra Mahallesi'nde iki adada ayrı ayrı 14 bin metrekare ve 18 bin metrekare arsa toplayan İnsay Yapı, hızla inşaat aşamasına geliyor. Ataşehir Sahan Restorant'ta tüm hak sahiplerini yemekli toplantıya davet eden İnsay Yapı Genel Müdürü Vekalet Kaba, projeleri tanıttı ve hak sahiplerinin sorularını cevapladı. 

Karma projeler markalı konut olacak

Yenisahra'daki projelerin karma olacağını belirterek sözlerine başlayan Kaba, her türlü ihtiyacın düşünüldüğünü kaydetti. Otopark, sosyal donatı alanları, deprem güvenliği, binaların enerji tasarrufu gibi modern ihtiyaçların olacağını söyleyen Kaba, “Yenisahra Mahallesi İstanbul'un en seçkin bölgelerinden birisidir. Burada hem kendi markamızı güçlendirmek hem de sizlerin isteklerini karşılayacak karma kullanımlı projeler gerçekleştireceğiz. Hayatın içinde ama bir o kadar da sakin olmasını planladığımız evlerinizde huzur içinde yaşayacaksınız” dedi. Hak sahiplerinden yoğun ilgi gören Kaba, kendine yöneltilen tüm sorulara doyurucu cevaplar verdi. 

Güven her işin başı

Kentsel dönüşüm projelerinde dikkatli olunması gerektiğini söyleyerek sözlerine devam eden Kaba, güvenin en önemli unsur olduğunu söyledi. Ekonomik olarak güçlü bir grup olduklarının altını çizen Kaba, “21 yılı aşan bir ticari birikime sahibiz. İmar devi olma yolunda dev adımlarla ilerliyoruz. Firmalarımızın ünü ülke sınırını aştı. İhsan Boya ve Kolsuzlar Kimya grubun amiral gemisi olarak en öne çıkar iki firmamız. Çözüm ortaklarımız ile birlikte hareket ettiğimizde üstesinden gelemeyeceğimiz inşai faaliyet yok. Sinerji oluşturarak trendleri belirleyen çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

Proje görselleri için tıklayın

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnsay Yapı Yenisahra’ya 2 kentsel dönüşüm projesi ile geliyor
  • 13.02.2015 11:43

İnsay Yapı Yenisahra’ya 2 kentsel dönüşüm projesi ile geliyor

Türkiye’nin deprem gerçeği ile mücadelesinde bir katkıda İnsay Yapı’dan geliyor. ...