maritbet girişmaritbet
İnşaat 2023 buluşmalarının ilki Antalya’da gerçekleşti!

İnşaat 2023 buluşmalarının ilki Antalya’da gerçekleşti!

E.C.A. SEREL, Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından Türk inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirmek ve sektörel hedefleri masaya yatırmak amacıyla başlatılan “İnşaat 2023” buluşmalarının ilki Antalya’da gerçekleşti.

 

Akdeniz Bölgesi'nde inşaat sektörünün bugünkü konumu, gelecek vizyonu ve hedeflerinin ele alındığı toplantıya, Elmor A.Ş. Şirket Müdürü Hakan Günderen, Antalya Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş ve inşaat sektörünün önde gelen firmalarının temsilcileri izleyici ve panelist olarak katıldı.
 
“İnşaat 2023” Toplantısı, Prof. Dr. Seyfettin Gürsel'in  “Ekonomi Nereye Gidiyor” sunumu ve ünlü sanatçı Kadir Çöpdemir'in büyük beğeni ile izlenen stand-up gösterisi ile renklendi.
 
Toplantının sonunda Kadir Çöpdemir'e, E.C.A. SEREL'in yüksek teknoloji ile projelendirip ürettiği,  Türkiye'de ilk yerli üretilen dijital eviye bataryası olan “Electra Eviye Bataryası” hediye edildi.
 
E.C.A. SEREL, Capital ve Ekonomist Dergileri'nin işbirliği ile, Türk inşaat sektöründeki hızlı gelişim ve büyüme üzerinde durarak, sektörün bugünkü konumu ile geleceğine dair vizyon ve hedef değerlendirmeleri yapmak amacıyla başlatılan “İnşaat 2023” buluşmaları Antalya'da başladı. Bir zincir olarak düzenlenen “İnşaat 2023” toplantıları önümüzdeki günlerde farklı kentlerde de düzenlenecek.
 
İlki Antalya'da gerçekleşen “İnşaat 2023” Toplantısı'nda, Akdeniz Bölgesi'nde faaliyet gösteren inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelerek, inşaat sektörünün bugünkü konumu, beklentileri ve hedeflerini masaya yatırdılar.
 
“İnşaat 2023” Antalya Toplantısı, E.C.A. SEREL markalarıyla faaliyet gösteren Elmor A.Ş. Şirket Müdürü Hakan Günderen, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş ve ATSO (Antalya Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak'ın açılış konuşmaları ile başladı.
 
Prof. Dr. Seyfettin Gürsel'in “Ekonomi Nereye Gidiyor” içerikli sunumu ile devam eden toplantıda daha sonra, Akdeniz Bölgesi'nde faaliyet gösteren inşaat firmalarının katılımıyla, bölgesel değerlendirmeler ve hedeflerin ele alındığı panel gerçekleşti.
 
“İnşaat 2023” Antalya Toplantısı, ünlü sanatçı Kadir Çöpdemir'in izleyenlerin büyük beğenisini toplayan stand-up gösterisi ile son buldu. Gösterisi sonunda Kadir Çöpdemir'e E.C.A. SEREL'in yüksek teknoloji ile projelendirip ürettiği, Türkiye'de ilk yerli üretilen dijital eviye bataryası olan “Electra Eviye Bataryası” hediye edildi.
 
Elmor A.Ş. Şirket Müdürü Hakan Günderen;
 
Akdeniz Bölgesi'nde İnşaat Sektörünün gelişimini hayranlıkla izliyor ve destekliyoruz.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Elmor A.Ş. Şirket Müdürü Hakan Günderen; “E.C.A. SEREL olarak ülkemizin inşaat sektöründeki potansiyelinin çok yüksek olduğuna inanıyoruz. Genç nüfusumuz ve yükselen gelir seviyemiz sayesinde, inşaat sektöründe kentsel dönüşüm vizyonu ile birlikte yatırımların ve yeni projelerin önümüzdeki senelerde de artarak süreceğini öngörüyoruz. Sektörün farklı alanlarında yaşanacak gelişim ve kazanılacak başarıların sektörün tamamını etkileyerek itici güç oluşturacağına inanıyoruz.” dedi.
 
Günderen, “İnşaat 2023” Toplantıları'nın bu inanç doğrultusunda ortaya çıktığını ve sektörün geleceğindeki en önemli lokasyonlardan birinin Antalya olduğunu sözlerine ekledi. Günderen konuşmasına “ Antalya sadece ülkemizin değil dünyanın odak noktası haline gelmiş bir turizm cenneti olarak son yıllardaki yükselişine devam ediyor.  Bu gün sadece Antalya değil, tüm Akdeniz Bölgesi inşaat sektörünün bugünkü konumu, beklentileri ve hedeflerini konuşacağız. Bu bölgeyi daha da büyütmek için düşüneceğiz, tartışacağız ve hayal kuracağız” şeklinde devam etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

E.C.A. SEREL mat renkli ürünler ile banyolara yeni bir dokunuş!
  • 10.01.2022 09:22

E.C.A. SEREL mat renkli ürünler ile banyolara yeni bir dokunuş!

E.C.A. SEREL, banyoları modern bir yaşam alanına dönüştüren Mat Renkli Ürünler a ...

SEREL Purewash ile klozetlerde hijyen hakimiyeti!
  • 20.12.2021 12:01

SEREL Purewash ile klozetlerde hijyen hakimiyeti!

Elginkan Topluluğu’nun, armatür ve vitrifiye alanındaki öncü ve köklü üyesi E.C. ...

E.C.A. SEREL hijyen odaklı ürünleriyle UNICERA İstanbul Fuarı’nda!
  • 30.10.2021 17:16

E.C.A. SEREL hijyen odaklı ürünleriyle UNICERA İstanbul Fuarı’nda!

E.C.A. SEREL, markaların yenilikçi ürünleriyle boy gösterdiği sektörün en önemli ...

E.C.A. ve Serel'den yeni banyo reklam kampanyası!
  • 19.06.2014 14:28

E.C.A. ve Serel'den yeni banyo reklam kampanyası!

E.C.A. ve SEREL, “Doğaya saygılı, kusursuz tasarımları” öne çıkaran reklam filml ...

E.C.A. ve Serel'in yeni reklam filmi izleyici ile buluşuyor
  • 29.05.2014 16:44

E.C.A. ve Serel'in yeni reklam filmi izleyici ile buluşuyor

E.C.A. ve SEREL, “Doğaya saygılı, kusursuz tasarımları” öne çıkaran reklam filml ...

E.C.A. Serel, İzmir'de Elmor Plus'ın dördüncü mağazasını açtı!
  • 18.06.2013 12:42

E.C.A. Serel, İzmir'de Elmor Plus'ın dördüncü mağazasını açtı!

İlk Elmor Plus mağazasını İstanbul Kozyatağı’nda açan Elmor A.Ş., Ankara ve Anta ...