maritbet girişmaritbet
İbrahim Dumankaya: Müşteri memnuniyetini artırmaya devam edeceğiz!

İbrahim Dumankaya: Müşteri memnuniyetini artırmaya devam edeceğiz!

İbrahim Dumankaya, Dumankaya İnşaat olarak, sektördeki ilk beş inşaat firmasından biri olduklarına ve her projede çizgilerinden ödün vermeden çalıştıklarını söyledi

 

İbrahim Dumankaya, Dumankaya İnşaat olarak, sektördeki ilk beş inşaat firmasından biri olduklarına ve her projede çizgilerinden ödün vermeden çalıştıklarını söyledi.

Babasının kendisi küçükken vefat etmesinden dolayı aile sorumluluğu ve geçim derdinin küçük yaşlarda üstüne düştüğünü ifade eden Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dumankaya, ailesinin geçimini sağlamak için memleketi Rize'den ayrılmak zorunda kalmış.

1953 yılında küçük yaşta çalışmak için İstanbul'a gelen Dumankaya, 1963 yılına kadar birçok farklı inşaatta sıvacı olarak çalıştıktan sonra kardeşi Halit Dumankaya ile birlikte Yalova Çınarcık'da bulunan dispanser binasının yapımını üstlenerek müteahhit olarak ilk projesini gerçekleştirmiş. Bu binanın 1999 depreminde bölgede zarar görmeyen ender binalardan biri olduğu bilgisini gururla paylaşan Dumankaya, sektörde, İstanbul'da sıvacı olarak başladığı ilk günlerden bugünlere bir çok değişimin olduğunu aktarıyor.

Dumankaya “Mesela biz işe ilk başladığımız zamanlarda beton böyle hazır değildi. Kendimiz çimentoyu kireci karıştırıp beton haline getirirdik. Beton dökülürken bir hata olmasın diye kardeşim Halit ile birimiz aşağıda birimiz yukarıda betonun dökülmesini beklerdik. Sonra da beton yanmasın diye sulardık. Şimdi hazır beton mikseri geliyor döküyor gidiyor. Hala her sabah bütün şantiyeleri gezip orada yapılan işleri kontrol ederim” diye o günlerde yaşadığı deneyimlerden bahsediyor. Dumankaya İnşaat olarak misyonlarının “Kente Kimlik Katan Yaşam Alanları Yaratmak” olduğunun altını çizen Dumankaya, her projeyi bu vaade uygun olarak geliştirdiklerini vurguluyor. 2012 yılı içinde de Dumankaya'nın marka algısına hizmet eden başarılı projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini ileten Dumankaya, müşterilerine sundukları teknoloji ve müşteri hizmetlerinde farklılaşan birimleri ile farklılıklar yaratmaya ve müşteri memnuniyetini arttırmaya devam edeceklerini kaydediyor.

Sektörde ilk beşte

Dumankaya İnşaat olarak, sektördeki ilk beş inşaat firmasından biri olduklarına ve her projede çizgilerinden ödün vermeden çalıştıklarına dikkat çeken İbrahim Dumankaya, bir yandan da kendini tekrar etmeden ya da farklılaşarak tüketilemeyecek projeler yaratmaya çalıştıklarına işaret ediyor.

Dumankaya İnşaat olarak, konut geliştirmenin yanı sıra sunulan hizmetlerde de farklılaşmanın önemine inandıklarını ifade eden Dumankaya, “Bu vizyondan hareketle müşterilerimize sunduğumuz hizmetleri geliştirerek tek bir çatı altında birleştirdik. Müşteri odaklı çözümlerimiz ve müşterilerimize sunduğumuz rahat ve konforlu yaşam alanları ile fark yaratmaya çalışıyoruz.  Hedefimiz “Kente Kimlik Katan Yaşam Alanları Yaratmak” misyonundan hareketle yaptığımız binalarımızın müşterilerimizin mutlu, huzurlu, güvenli yaşamlarına hizmet etmesi” şeklinde konuşuyor.

2012 yılına çok kazandıran ve bir fenomen haline gelen Adres projelerinin bir parçası olacak “Adres Kampus” projeleri ile start verdiklerini anlatan İbrahim Dumankaya, hemen ardından nisan ayında Adres Kampus Güney ve Adres Kampus Panaroma projelerini hayata geçirdiklerini hatırlatıyor.

Ritim İstanbul adıyla inşasına başladıkları seçkin projede ise her ihtiyaca cevap verecek yaşam alanları ve sosyal donatılar ile Dumankaya İnşaat farkını Maltepe'de yaşatacaklarından bahseden Dumankaya, “Son olarak geçtiğimiz günlerde ticari alanlarını ihale ile satışa çıkardığımız TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş işbirliği ile hayata geçirdiğimiz Dumankaya Miks projemiz var. Birçok nitelikli proje ile toplu konut projelerinin kalbi konumunda bulunan Halkalı Atakent Bölgesi'nde yer alan Dumankaya Miks projesi, içinde yer alacak eczane, medikal, poliklinik gibi sağlık üniteleri, banka, GSM şubeleri, yeme/içme, güzellik merkezi ve kitapevleri gibi ticari alanları ile bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacak” açıklamasını yapıyor.

Başarısının sırrının öncelikle çalışmayı çok sevmesinde saklı olduğunu belirten İbrahim Dumankaya, bu önemli faktöre ekip çalışması, aidiyet duygusu yüksek çalışanlar ve mutlu aile yaşantısını da etken olduğunu dile getiriyor.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!
  • 24.02.2015 10:21

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Türk gayrimenku ...