maritbet girişmaritbet
Hülya Avşar yazlığını bakın kime sattı

Hülya Avşar yazlığını bakın kime sattı

Avşar 17 kilometrelik kumsalı ve deniziyle dünyaca ünlü Sarımsaklı mevkiinde bulunan yazlık evini sattı

 

 
Türk sinemasının ve sahnelerin ünlü sanatçılarından Hülya Avşar, Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin 17 kilometrelik kumsalı ve deniziyle dünyaca ünlü Sarımsaklı mevkiinde bulunan yazlık evini, ünlü türkücü Yavuz Bingöl'e sattı.
Hülya Avşar'a yakın çevrelerin ifadelerine göre, ünlü sanatçı geçen yıl kaybettiği annesi Emral Avşar'ın hastalığını hatırlattığı için başlangıçta 750 bin TL bedel biçtiği Ayvalık'taki evini 500 bin TL'ye Yavuz Bingöl'e sattığını savunurken, öte yandan ilçede çıkan dedikodular Avşar kızının TMSF'ye olan borçları nedeniyle çok sevdiği evinin satış kararı aldığı yönünde olması ise sanatçının hayranlarını üzdüğü gözlendi.

Hülya Avşar'ın 10 yıldır her yaz kızı Zehra ve ailesiyle tatil yaptığı Ayvalık Sarımsaklı'daki yazlığını geçtiğimiz Mart ayında satın aldığını Ayvalık'ın Cunda adasında yemek yerken görüntülenip, görüşleri alınan ünlü türkücü Yavuz Bingöl de teyit etti. Avşar kızının bir süre önce ünlü türkücü Yavuz Bingöl'ün yeni albümüne ait klipinde ücretsiz rol alması ise, ev için yapılan pazarlığın dâhilinde olduğu iddia edildi.

Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinin Sarımsaklı mevkiinde Kahramanlar Mahallesi İnci Sitesi, İnci Sokak'ta bulunan 450 metrekare, havuzlu, Yunanistan'ın Midilli adasını gören ve önünde ‘altın kum' olarak nitelenen upuzun Sarımsaklı kumsalı ve masmavi deniz kıyısındaki evin yazlık değil adeta malikâne olarak nitelendirildiği kaydedildi.
 
YAVUZ BİNGÖL, “AYVALIK'I ÇOK SEVİYORUM”
Avşar kızının yazlığını annesi Şahsenem Bacı için satın aldığı iddia edilen Yavuz Bingöl'ü Ayvalık'ın otantik yapısı ve kendine özgü mutfağının damak tadlarının sunulduğu Cunda adasında bir restoranda yemek yerken görüntüleyip, konunun iç yüzünü ünlü türkücüye soran muhabirimizin sorularını tüm samimiyeti ile yanıtlayan Yavuz Bingöl, Ayvalık'ı çok sevdiğini ifade etti.
Bingöl, “1998 yılından bu yana Ayvalık-Altınova'da bir yazlığım var. Burayı severim. Çok severim. Yarı Ayvalık'lı sayılırım yani. Hülya Avşar'ın evini satın aldığım doğrudur. Bundan böyle Sarımsaklı'daki evimde fırsat buldukça oturacağım” diye konuştu.

1 Haziran'da Broadway'de sahnelenen başrolünü oynadığı “Keşanlı Ali Destanı” oyunu öncesi Ayvalık'ta moral depolayan Bingöl'e çok sevdiği yazlığını satan Avşar kızı ise yine her yıl olduğu gibi yaz tatilini Ayvalık'ta geçireceği, ancak bundan sonraki tatillerini bir arkadaşına ait bir otelde ya da Sarımsaklı'da bulunan akrabalarının yanında yapmak istediği iddia edildi.
Hülya Avşar'ın evini Yavuz Bingöl'e satmasının gerçek nedeninin TMSF'ye olan borcu nedeniyle olup, olmadığı iddiaları ise netlik kazanmadı.
 
YAZLIĞIN BULUNDUĞU SİTE SAKİNLERİ MEMNUN
Öte yandan Türkiye'nin ünlü sanayicilerinin yazlıklarının da bulunduğu Sarımsaklı'daki İnci Sitesi sakinleri Hülya Avşar'dan da, evin yeni sahibi Yavuz Bingöl'den de komşuluk anlamında çok memnun olduklarını belirterek, “Tek sorun sitemize iki ünlü sanatçı nedeniyle çok sık medya mensupları geliyor ve zaman zaman gerek Hülya hanım zamanında olsun, gerekse Yavuz bey olsun bu durumdan rahatsızlık duyabiliyorlar” diye konuştular.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz