maritbet girişmaritbet
Hisarlar Grup tarafından üretilen tarım makineleri Münih’te tanıtıldı!

Hisarlar Grup tarafından üretilen tarım makineleri Münih’te tanıtıldı!

Avrupa’nın en büyük 26’ıncı traktör ve tarım makinesi üreticisi Hisarlar Grup, en yeni tarım makinelerini Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Bauma fuarında tanıttı

Hisarlar Grup CEO'su Zafer Türker, fuar katılımcılarının büyük ilgisi ile karşılaşan tarım makinelerinim, 40 yıllık bilgi birikimlerini ve endüstriyel deneyimlerini yansıttığını söyledi.

Avrupa'nın en büyük 26'ıncı traktör ve tarım makinesi üreticisi Hisarlar Grup, en yeni tarım makinelerini Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen Bauma Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri İhtisas Fuarı'nda tanıttı.

Üç yılda bir düzenlenen ve bu yıl 30'uncusu gerçekleştirilen Bauma fuarına ikinci kez katıldıklarını vurgulayan Hisarlar Grup CEO'su Zafer Türker, “Grup olarak yer aldığımız Bauma'daki 210 metrekarelik standımızda, başta Avrupa olmak üzere, dünyanın her yerinden fuarı ziyaret eden binlerce profesyoneli ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üretimini gerçekleştirdiğimiz ve fuarda büyük ilgi gören ürünlerimiz, grubumuzun 40 yıllık bilgi birikimini ve endüstriyel deneyimini yansıtıyor. Bauma'da yer almanın Hisarlar Grup açısından olduğu kadar, ülkemiz üretim endüstrisinin tanıtımı açısından da büyük önem taşıdığına inanıyoruz” diye konuştu.

Hisarlar Grup hakkında:

Eskişehir'de, 9 futbol sahası büyüklüğündeki tesislerinde, tarım makineleri ve yedek parçalarından traktör kabinine, otobüs şasisinden havaalanı araçlarına, demiryolu ve iş makineleri komponentlerinden savunma sanayi makine komponentlerine kadar birçok alanda üretim faaliyetlerinde bulunan Hisarlar Grup, 1974'den bu yana oluşmuş 40 yıllık bilgi birikimi ve endüstriyel deneyimi ile bölgesinde makine imalat sanayinin öncü firmaları arasında yer alıyor.

Yurtiçi ve yurtdışı firmaların nihai ürünleri için ürettiği yarı mamul parça, komponent ve ünite üretiminden, kendi nihai ürünlerini üretebilecek ve kendi markasını yaratabilecek bir teknolojik gelişim ve ekonomik büyüme safhasına girmiş bulunan Hisarlar Grup, Ar-Ge'ye verdiği önem ve bu yönde gerçekleştirilen ciddi yapılanmalar ile tarım makinaları sektöründe Türkiye'nin ilk ve tek Ar-Ge merkezinin de sahibi olmuştur. Geleceğin ürünlerinin doğmasında ve geliştirilmesinde artış sağlayacak bu merkezde ülkemiz insanlarının temel ihtiyaçlarını ön planda tutmak Hisarlar Grup'un tek gayesidir.

Hisarlar Grup, TÜBİTAK Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Projeleri kapsamında desteklenerek, üniversite işbirliğiyle özgün tasarımlar altında üretilen TURKAR 4x4 Çok Fonksiyonlu Arazi Aracı'nı, Türkiye'nin öz markası olarak yurtiçi ve yurtdışı ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunmaktan büyük onur ve gurur duymaktadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hisarlar Grup tarafından üretilen tarım makineleri Münih’te tanıtıldı!
  • 04.05.2013 09:09

Hisarlar Grup tarafından üretilen tarım makineleri Münih’te tanıtıldı!

Avrupa’nın en büyük 26’ıncı traktör ve tarım makinesi üreticisi Hisarlar Grup, e ...

Hisarlar Grup, Ar-Ge'de İtalyanlarla çalışacak, 13 milyon Euro yatırım yapacak!
  • 16.03.2013 09:21

Hisarlar Grup, Ar-Ge'de İtalyanlarla çalışacak, 13 milyon Euro yatırım yapacak!

Bu yıl 11’incisi düzenlenen Konya Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda konuşan Hisarla ...