maritbet girişmaritbet
Han Plus'ta 79 bin liraya! 13. katta havuzkeyfi!

Han Plus'ta 79 bin liraya! 13. katta havuzkeyfi!

Ucra Group, Esenyurt'un en merkezi yerindeki HanPlus'ta ofis ve home-ofislerin yüzde 65'ini sattı.



İstanbul'da; Küçükçekmece, Beylikdüzü ve Esenyurt'ta hayata geçirdiği her gayrimenkul projesinde çıtayı biraz daha yükseğe taşıyan Ucra Group, Esenyurt'un en merkezi yerindeki HanPlus'ta ofis ve home-ofislerin yüzde 65'ini sattı. HanPlus'ın ilk 4 katında yer alan ve kapılarını Haziran'da açacak alışveriş merkezinde de satış ve kiralamalar yeni başladı. 13'üncü katında havuz ve fitness center bulunan HanPlus'tan sonra, Ucra Group bu yıl çok iddialı 3 proje daha açıklayacak.

İstanbul başta olmak üzere farklı mimaride gerçekleştirdiği projelerle dikkat çeken Ucra Group, Esenyurt'un en merkezi lokasyonundaki iddialı projesi HanPlus'ta sona yaklaştı. HanPlus'ın, dünyaca ünlü Japon mimar Tatsuya Yamamoto'nun Türk iş dünyasına özel tasarımı olduğunu bildiren Ucra Group Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, "Eşsiz göl ve deniz manzaralı projemiz, TEM ve metrobüs bağlantılı, havalimanına da çok yakın. İstanbul'un yeni ticaret-konut merkezi Esenyurt'ta, konum avantajıyla öne çıkan HanPlus'ın bir artısı da ofis ve home-ofislerin anahtar teslim olması" diyor.
 
İşadamları yoğun ilgi gösterdi
HanPlus'ın alışveriş merkezi olacak ilk 4 katında 59 metrekare ile 450 metrekare arasında 92 dükkan ve mağaza bulunacağını, sonraki 8 katın ise ofislerden oluşacağını bildiren Ucra Group Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, "HanPlus'ta, AVM'deki ticari bölümler ve ofislerin dışında home-ofisler de var. Toplam 378 bağımsız bölüm bulunan HanPlus'ta satışların yüzde 65'ini tamamladık. Çevre ilçelerdeki işadamları da merkezi konumu nedeniyle Esenyurt'u tercih etti" diye konuşuyor.

220 bin liraya mağaza
HanPlus'ın isminde Türk ticari hayatında 'Ahilik' müessesesini yansıtan 'han'lardan ve pozitif-modern kavramlarının harmanlaması olan 'plus'tan aldığını ifade eden Atila Yavuz, "Toplamda 19 kat olarak inşa edilen HanPlus'ta, ilk 4 kattaki AVM içinde mağazalar 220 bin TL ile 900 bin TL arasında, caddedeki mağazalar 490 bin TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor. AVM'de satış ve kiralamalara yeni başladık" diyor. AVM'den sonraki 8 katta, büyüklükleri 59-205 metrekare aralığında değişen ofisler bulunan HanPlus'un sonraki 4 katında ise VIP home-ofisler, spor kulübü ve çatı restoranı yer alacak. HanPlus'ta; ofis ve home-ofislerde ise fiyatlar 79 bin TL ile 270 bin TL aralığında değişiyor.
 
13'üncü katta bambaşka bir dünya
HanPlus'ta satışlara Ekim 2009'da başladıklarını söyleyen Atila Yavuz, "Sosyal donatılar açısından bir hayli zengin olan plazanın 13'üncü katında yüzme havuzu, fitness merkezi, Fin hamamı, sauna, kafe, dinlenme ve eğlence salonu var. 378 araçlık 3 katlı kapalı otopark, 24 saat güvenlik, fiber altyapı ve jeneratör imkanı sunuyoruz. Ocak 2009'da inşaata başladık; kaba inşaat ve dış cephe bitti. Esenyurt'un ilk çok fonksiyonlu iş ve yaşam merkezi HanPlus'ta; AVM'miz kapılarını Haziran'da açacak, ofis ve home-ofisler yıl sonuna kadar teslim edilecek" dedi. UCRA Group, HanPlus'ta, 5 yıl (60 ay) vadede aylık yüzde 0.76 faiz avantajıyla ödeme kolaylığı sunuyor. Atila Yavuz, "Banka kredisi haricinde, Ucra Group olarak da 24 ay finansman sağlıyoruz" dedi.
 
Mayıs'ta satışa çıkacak HanePlus'ta dairelerin metrekaresi 1000-1300 lira
UCRA Group'un hayata geçireceği ikinci iddialı proje HanePlus da; HanPlus'ı tamamlayacak bir özellikte olacak ve tam karşısındaki köşede yer alacak. Atila Yavuz; Aralık 2011'de tamamlanacak olan bu projeyi Mayıs ayında satışa çıkaracaklarını ifade etti ve "12 bin metrekare üzerine geniş bahçesiyle, yeşillikler içinde modern bir site konforu sunacak HanePlus'ta, kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, kamelyalı botanik bahçesi, çocuk oyun alanları, market, kapalı otopark bulunacak" dedi. HanePlus, 25'er katlı 3 blokta; 700 konut ve 50 iş yeri bulunacak. Daireler 60 metrekare ile 140 metrekare arasındaki 1+1, 2+1, 3+1 tiplerinde olacak. 1+1'ler; 60-66 metrekare, 2+1'ler 105 metrekare ve 3+1'ler ise 140 metrekare büyüklüğünde planlandı. HanePlus'ta metrekare fiyatları 1000 TL ile 1300 TL arasında olacak.
 
Beylikdüzü E-5'e 100 metre mesafedeki ŞehirPlus'ta 1500 konut bulunacak
UCRA Group'un 2010 yılı içinde satışa çıkarmayı planladığı en büyük proje olan ŞehirPlus; Beylikdüzü-Esenyurt-Büyükçekmece'nin kesiştiği noktada, 58 dönüm arazide hayata geçecek. TÜYAP fuar alanına, Kaya Ramada Hotel'e ve E-5'e sadece birkaçyüz metre mesafedeki ŞehirPlus'ın, seyir tepesi gibi eşsiz bir konuma sahip olacağını söyleyen Atila Yavuz; "ŞehirPlus'ın yüzde 78'i yeşil alan olacak. Her türlü konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunacak ŞehirPlus'ta modern bir hayat olacak. Kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness center, aerobik-yoga salonu, sauna, Türk hamamı, spor sahaları, koşu ve bisiklet parkurları, kamelyalı botanik bahçeleri, çoçuk oyun alanları bulunacak projemiz 1500 daire ve 100 dükkandan oluşacak. Metrekare fiyatlarımız 1200-1400 TL arasında olacak" dedi.

UCRA Group Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, inşaat sektörünün 'Ben ne yaparsam satarım' mantığından çıktığına dikkat çekerek "Rekabetçi ortamda, mücadele gerektiren bir noktaya geldik. Ben, nitelikli konutta cazip şartlar sunan firmaların 2010 ve sonrasında sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum. 2010'da başarılı olan inşaat firmaları, 2011'de yaşanacak hızlı bir yükselişte pastadan en fazla pay alan firmalar olacak" diyor. Ucra Group'un da geçmişte yaptığımız projelerde olduğu gibi bütün projeleri zamanında teslim edip 2011'de 5 bin konutluk projeye ulaşmayı hedeflediğini bildiren Atila Yavuz, "Şartları ve zemini iyi oluşturan kazanacak.
 
Gayrimenkul, İstanbullu'ya en çok kazandıran yatırım olmuştur. Şu an, yatırımcı ve alıcı açısından fırsat sezonu. Bu baharla birlikte fiyatlarda artış başlayacak" dedi. Atila Yavuz, Ucra Group'un da projelerini 'kazan-kazan' ilkesiyle fiyatlandırdığını, yani yatırımcıya da kazandırmayı hedeflediğini vurguladı ve şöyle devam etti:
"Projelerimiz yüzde 75 gibi kazançlar sağladı. Örnek Şelale Plaza ve Öykü Evleri... HanPlus projemizi de Ocak ayında 59 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunduk. Şu anda en küçük ofis fiyatı 79 bin TL'den başlıyor. 3 ay önce alanlar 20 bin lira, bir başka ifadeyle yaklaşık yüzde 30 kazançlı çıktı.
 
Sembol projelerle İstanbul'a değer katıyoruz
UCRA Group; doğaya saygılı, insan hayatına değer katan mimari projeler gerçeklestirmek için yola çıktı. Grup olarak vizyonlarını, "İstanbul'un dünya başkenti olabilmesi için, 'Landmark' (simge yapı) olacak projeleri hayata geçirmek" olarak özetleyen Atila Yavuz, "Böylece, İstanbulumuzun dünya çapında tanıtımını yapacağız. 2020 yılına kadar bu stratejiyle, İstanbul'un hak ettiği değere ulaşmasını sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz.
 
Dünya ölçeğinde iyi tasarımlara sahip projelerle değer üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullanıyor. 2011 yılında '5 bin konut' üretme hedefi doğrultusunda Esenyurt, Beylikdüzü, Bahçeşehir, Başakşehir ve Silivri'de daha aktif olacaklarını söyleyen Atila Yavuz, "Bu bölgelerde arsa stokumuz var.
 
Ayrıca arsa stokunu arttırmak için de titiz çalışma içindeyiz. Arsamız bulunan bölgelerde, pazar araştırması yaptırıyoruz. Yılda 500 bin metrekare inşaat üretme gücüne sahibiz" diyor. Esenyurt'ta, Devlet Hastanesi karşısındaki arsada SedaiPlus Plaza'yı da bitirmek üzere olduklarını bildiren Atila Yavuz, nitelikli projelerin, ilk alanlara teslimata kadar yüzde 70-80 kazandırdığını ekledi.
Kaynak: Hürriyet
 

İletişim bilgileri

Web: www.hanplus.com.tr

E-posta: [email protected]

Tel: 0 212 444 82 72 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz