maritbet girişmaritbet
Halkalı ve Kağıthane’ye Stüdyo 24 projeleri geliyor

Halkalı ve Kağıthane’ye Stüdyo 24 projeleri geliyor

Ahmethan Yılmaz, Cadde 24'ün ardından yeni projeler için düğmeye basacaklarını açıkladı

Cadde 24 projesinin yapımcı firması Cathay'ın patronu Ahmethan Yılmaz, projenin 14 Nisan 2014 günü gerçekleştirilen lansmanında konuştu. Metrekare birim fiyatlarının 4 bin 750 lira olduğunu söyleyen Yılmaz, 1 haftalık lansman sürecinde yüzde 15'lik indirim seçeneği sunacaklarını belirtti.

Cadde 24 projesi 100 milyon dolar

Projenin konseptiyle bölgeye yeni bir çehre kazandıracağını belirten Ahmethan Yılmaz ‘ Projede birimlerimiz 59 metrekareden başlıyor ve 309 metrekareye kadar yükseliyor. Metrekare fiyatımız ise 4 bin 750 lira. Burada alıcının isteğine göre birimler genişletebiliyor.  2014'te 200 milyon dolarlık bir projeye daha gireceğiz. Cadde 24'ün yatırım değeri ise 100 milyon dolar' şeklinde konuştu.

Farklı konsept

Kreatif bir görünüme sahip olan konutlar yapmak istediklerini belirten Ahmethan Yılmaz, projelerinde gereksiz lükslerden kaçınıp konsept projeler ürettiklerini söyledi. Yılmaz ‘ Tarzımızla konutlarımızın daha ulaşılabilir olmasını sağlıyoruz' dedi.

Halkalı doğru adres

Lokasyon olarak doğru bir yerde olduklarını belirten Yılmaz ‘Halkalı, trendi yükselen bir yer. İnsanların ilgisinin arttığı bir yer. Cadde 24'te gereken tüm lüksler var, gerekmeyen hiçbir lüks yok. Bu proje, 24 saat yaşan bir proje olacak. İçerisinde tüm gün hizmet veren alanlar bulunacak' diye konuştu.

Kağıthane'de yeni proje

Yeni projeler hakkında bilgi veren Ahmethan Yılmaz ‘Kağıthane bölgesinde geliştireceğimiz proje Stüdyo 24 olacak ve tamamı stüdyo konutlardan meydana gelecek. Cadde 24 ismi de projenin konumundan kaynaklı' dedi. Projenin ruhsatının konut+ticaret olduğunu belirten Yılmaz ‘Cadde 24'ü home ofis olarak geliştirdik. Projede yer alan birimler rahatlıkla hem konut hem ofis olarak kullanılacak' şeklinde konuştu.

Smart Asistan en büyük yardımcı olacak

Binada smart asistanın yer alacağını belirten Ahmethan Yılmaz ‘    Burada sosyal tesis olarak yüzme havuzu yerine toplantı odaları koyduk. İçerisine 5 yıldızlı fitness center koyduk. Yeni evli çiftler veya çocuksuz ailelere hitap edecek bir proje' şeklinde konuştu.

Halkalı'ya 200 dairelik Stüdyo 24 geliyor

Halkalı'da gerçekleştirilecek yeni projenin Stüdyo 24 projesinin 200 birimden meydana geleceğini belirten Ahmethan Yılmaz ‘Büyük projeler yapmayı tercih etmiyoruz. Küçük birimlerimizin satışı daha kolay gerçekleştiriliyor çünkü bu talep ediliyor' dedi.

Yüzde 30 prim yapacak

Lansman fiyatlarından ilk 6-9 ay arası yüzde 30 prim yapacağını belirten Ahmethan Yılmaz, bölgeyi çok iyi çalıştıklarını ve bölgedeki insanların ne talep ettiğini araştırdıklarını belirtti. Yılmaz ‘Bizim 2-3 haftada satarız dememizin sebebi araştırmalarımıza güvenmemiz' dedi. 4 bin 750 liradan bir hafta boyunca yüzde 15 indirim yapacaklarını belirten Yılmaz ‘Ulaşılabilir fiyatlarla insanların ilk konutlarını veya home ofislerini bizden almalarını sağlamak istiyoruz. Konutlar insanların kalesidir. Bu kişilere büyük bir özgüven veriyor' diye konuştu.

Banka ve iç finansman modeli

Banka ile çalıştıklarını belirten Yılmaz, iç finansman modeline yer vererek sıfır faizli fırsatlarla ev sahibi olunabileceğini söyledi. Ticari birimlerin satış ve kiralama modeliyle pazarlanacağını belirten Yılmaz ‘Gelecek markalara bakacağız, araştıracağız. Burada dünya markalarının yanı sıra lokal esnaflarda bulunacak' dedi.

Stüdyo 24 Ispartakule'nin yüzde 90'ı satıldı

Stüdyo 24 projesinin yüzde 90'ının satıldığını ve inşaatın yüzde 85 seviyelerinde olduğunu açıklayan ve yüzde 65-70'lik bölümün 9 ayda satıldığını söyleyen Yılmaz 'Stüdyo 24 bizim laboratuarımızdı. Bu projede insanların hangi metrekareye daha fazla ilgisi olduğunu tespit ettik' şeklinde konuştu.

Cadde 24 projesinde Mimar Osman Çavuşoğlu ile çalıştıklarını söyleyen Yılmaz, projelerde kullanılan 24 rakamının anlamını da açıkladı. Yılmaz ‘Tek yaşadığımız bir zaman dilimi vardı. Sitede yaşıyordum ve ortam çok soğuktu. Artık tek yaşan insanlar çoğunlukta. Bu insanların soğukluk yaşamamaları için 24 saat yaşan projeler geliştiriyoruz' diye konuştu. 24 markasının gelişimi için her türlü öneriye açık olduklarını belirten Yılmaz, Avrupa Yakası'nda fazlar şeklinde projelerimizi geliştireceğiz' dedi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ahmethan Yılmaz, İstasyon 24 ve Airport 24'ü anlattı!
  • 18.04.2015 09:46

Ahmethan Yılmaz, İstasyon 24 ve Airport 24'ü anlattı!

24 Gayrimenkul CEO'su Ahmethan Yılmaz, yeni projeleri İstasyon 24 ve Airport 24' ...

Satış rekorları kıran projenin dükkanları...
  • 20.10.2014 17:21

Satış rekorları kıran projenin dükkanları...

2 hafta gibi kısa sürede home ofis bölümünün tamamı satılan Cadde 24 projesinin ...

Ahmethan Yılmaz emlaktasondakika'ya konuştu
  • 01.07.2014 17:46

Ahmethan Yılmaz emlaktasondakika'ya konuştu

24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmethan Yılmaz, emlaktasondakika.com'a öz ...

Ahmethan Yılmaz canlı yayınımıza konuk oldu
  • 01.07.2014 15:21

Ahmethan Yılmaz canlı yayınımıza konuk oldu

24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu başkanı Ahmethan Yılmaz, canlı yayınımıza konuk ol ...

Cadde 24 projesinin basın lansmanı yayında
  • 14.04.2014 17:18

Cadde 24 projesinin basın lansmanı yayında

Halkalı Atakent bölgesinde inşa edilmekte olan proje mimari tasarımıyla dikkat ç ...

Stüdyo 24'ü Ahmethan Yılmaz'dan dinleyin!
  • 04.07.2012 00:05

Stüdyo 24'ü Ahmethan Yılmaz'dan dinleyin!

Emlaktasondakika.com ekibi olarak, Stüdyo 24'ü yerinde incelemek üzere projenin ...