maritbet girişmaritbet
Güven Kuzu, Kuzu Effect ve Kumru Ankara'yı anlattı

Güven Kuzu, Kuzu Effect ve Kumru Ankara'yı anlattı

Ankara'daki Kuzu Effect ve Kumru Ankara projeleriyle dikkat çeken Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu projelerini ve inşaat sektörünü anlattı.

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu, "Yurt içi ve dışında hayata geçirdiğimiz projelerimiz ve yatırımlarımız ile ülkemize döviz kazandırıyor, istihdam alanları oluşturuyoruz. Ekonomimize önemli derecede katkı sağlıyoruz" dedi. 

Başkent'te inşaatı devam eden ya da tamamlanan projelerinizden öne çıkanlar hakkında bilgi verebilir misiniz? 

Ankara'da Kuzu Effect ve Kumru Ankara projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İki projemizi de ayrı ayrı ele alacak olursak. 

kuzu effect
Kuzu Effect

Kuzu Effect; manzarası asla kapanmayacak olan şehrin karmaşasından uzak, lüks ve konforun buluştuğu, maviyi ve yeşili görsel olarak bir arada sunmayı başaran bir proje. Eymir Gölü ve ODTÜ ormanının hemen yanı başında yükselen projemizde, iş ve ev yaşamında nefes alan mekanlar kavramının gerçek olmasını sağladık. Açık çarşı fonksiyonumuz ile alışveriş yapma özelliğini başkentlilere sunduk ve standartların çok dışında bir çarşı oluşturduk. Etkileyicilik üzerinden yorumladığımız projemizde her bir ayrıntıyı titizlikle yorumladık. Kuzu Effect 186 bin metrekare inşaat alanı ve 31 bin metrekare arazi alanı üzerinde yükseliyor. Projemizde farklı fonksiyonları bir araya getirdik ve 4 konsepti Kuzu Effect'te buluşturduk. Ankara'nın tek karma projesini hayata geçirdik ve rezidans, loft, ofis/stüdyo, açık . çarşı özelliklerini Ankaralılara sunduk. Açık çarşımızda yer alacak olan büyük markalardan farklı lezzet duraklarına kadar konut sakinlerimize ve ziyaretçilerimize keyif dolu anlar yaşatmayı hedefliyoruz. 

Daire seçeneklerinde 1+1'den 5+1'e kadar farklı tip ve metrekarelerde geniş bir yelpaze oluşturduk. Kuzu Effect, her açıdan içinde zenginliği taşıyan bir proje.

AYNI KULEDE 2 FARKLI YAŞAM 

Kumru Ankara ise şehirde yaşamak isteyen aileler için kurguladığımız, Çankaya'ya bir meydan yaşam hediye ettiğimiz konseptimiz. Şehrin yeni buluşma noktası olacak olan Kumru Ankara; sosyal donatılan, seçkin markalan ve lezzet durakları ile Çankaya'da birçok şeyi değiştirecek. Bir kulede iki farklı yaşam kavramım tasarladık. 

kumru ankara
Kumru Ankara

1+1'den 5+1'ekadar daire seçeneklerimizin bulunduğu Kumru Ankara sayesinde 10 bin 600 metrekare arsa, 60 bin metrekare inşaat alanı, 5 bin metrekare ticari ve 3 bin 500 metrekare yeşü alan üzerinde hayat bulan projemizle Çankaya'ya yeni bir soluk getiriyoruz. 

ANKARA'NIN YAPISINA UYGUN PROJELER 

Projelerinizin Ankara ekonomisine katkısı nedir? 

Hem yurt içinde hem yurt dışında hayata geçirdiğimiz projelerimiz ve yatırımlarımı? ile ülkemize hem döviz kazandırıyor hem de istihdam alanları oluşturuyoruz. Projelerimizle öncelikle ülke ekonomimize önemli derecede katkı sağlıyoruz. 

Projeler konut ve iş hayatında neleri değiştirecek? Ne tür yenilikler getirecek? 

Projelerimiz; 73 yıllık tecrübemizin bizlere kattığı deneyimlerle, Ankara'nın yapışma uygun, başkentlilerin ihtiyaçlarına ve arayışlarına çözüm olacak konsept ve markalar ile sürdürülebilir, fonksiyonel, estetik ve çevre dostu yapılar hayata geçirerek Ankara'nın iş ve konut anlayışım değiştirecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kuzu Effect AVM'den TEMA'nın 1000 fidan bağış!
  • 01.08.2021 08:15

Kuzu Effect AVM'den TEMA'nın 1000 fidan bağış!

Kuzu Effect, TEMA Vakfı’nın başlatmış olduğu kampanyaya ve JLL’in çağrısına tüm ...

Güven Kuzu, Kuzu Effect ve Kumru'yu anlattı
  • 19.11.2015 15:35

Güven Kuzu, Kuzu Effect ve Kumru'yu anlattı

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu, Effect ve Kumru projeleriyle birlikte ...

Emlak Katılım, şube ağını genişletiyor
  • 16.07.2020 09:26

Emlak Katılım, şube ağını genişletiyor

İstanbul’da beşinci şubesinin açılışını gerçekleştiren Emlak Katılım, müşteriler ...

Güven Kuzu, Kuzu Effect ve Kumru Ankara'yı anlattı
  • 28.12.2016 09:22

Güven Kuzu, Kuzu Effect ve Kumru Ankara'yı anlattı

Ankara'daki Kuzu Effect ve Kumru Ankara projeleriyle dikkat çeken Kuzu Grup Yöne ...

Kuzu Grup'tan sanata destek!
  • 19.11.2016 10:03

Kuzu Grup'tan sanata destek!

Kuzu Effect sergi günlerinin açılışı, ressam Vladimir Pervuhin'in eserleriyle ya ...

Kumru Ankara’da her şey bir adım uzağınızda!
  • 05.12.2015 10:11

Kumru Ankara’da her şey bir adım uzağınızda!

İstanbul’da hayata geçirdiği Sea Pearl Ataköy projesi ile büyük ses getiren Kuzu ...