maritbet girişmaritbet
Güral, inşaat sektörüne ‘home office’ ile girecek

Güral, inşaat sektörüne ‘home office’ ile girecek

Gürallar Şirketler Grubu inşaat sektörüne girmeye hazırlanıyor. Grup, İstanbul Kartal’da içinde home office’lerin yer aldığı konut projesine ekimde başlayacak

Kaynak: EYLEM TÜRK / Milliyet


Temelleri 1948 yılında Ali Güral tarafından atılan Gürallar Şirketler Grubu inşaat sektörüne girmeye hazırlanıyor. İstanbul Kartal'da içinde home office'lerin yer aldığı bir konut projesi inşa etmeyi planlayan grup, 25 bin metrekarelik alanda hayata geçireceği bu projeye ekim ayında start verecek.
 

Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat, bu projenin devamında yeni konut yatırımları yapacaklarını belirtti. Hali hazırda sofra camı, kiremit, makine sanayi, yapı malzemeleri, kimya ve turizm alanlarında faaliyet gösterdiklerini belirten Argat, gelecekte cam, turizm ve inşaatta büyümeyi planladıklarını anlattı.
Sofra camı üzerine faaliyet gösteren Gürallar ArtCraft şirketlerinin Kütahya'daki fabrikasında yılda 440 milyon adet cam ürünü üreterek, 76 ülkeye ihraç ettiğini ifade eden Argat, bu alanda farklı Ar-Ge konularında çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.
 

Argat, “Yıl sonuna kadar antibakteriyel bardak üretimine başlamış olacağız. Ayrıca camın elektriksel yüzey iletkenliği ürezine de çalışıyoruz. Bu proje sonuçlandığında artık dokunmatik ekranlarda cam kullanılabilecek” dedi.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz