maritbet girişmaritbet
Güneşli konut sektöründe hızlı bir yükseliş gösteriyor!

Güneşli konut sektöründe hızlı bir yükseliş gösteriyor!

Oldukça kısa bir zaman zarfında özellikle ticari gayrimenkul açısından ciddi bir gelişme kaydeden bölge için yapılan 'Yeni Maslak' tanımlanmasının ardından Güneşli, konut sektörünün de hızla varlık gösterdiği bir bölge haline geldi

Güneşli ve Basın Ekspres Yolu etki alanındaki imar parselleri Eylül 2008 onanan planlarla "Prestij Hizmet Alanı" lejantı olarak adlandırılarak, yoğunluklu geniş imar haklarına sahip hale gelmesi sonucunda buradaki parseller; otel, rezidans, alışveriş merkezi gibi nitelikli yapıların inşa edilebileceği alanlara dönüştü. Böylece kısa bir süre öncesine kadar sanayi kuruluşlarının yer aldığı bir bölge olan Güneşli ve Basın Ekspres Yolu çevresi hızlı gelişimi ile yatırımcıların en fazla dikkatini çeken yerlerin başında geldi. Gelecekte finans sektörünün kalbi haline gelmesi beklenen Güneşli'de arsalara ve gayrimenkullere olan talep de hızla artıyor. Talebin hızla artması ise uluslararası yatırımcıların gözünden kaçmıyor.

Bu bölgede yaşamayı tercih edenlerin genellikle çocuklu ailelerden oluşması nedeniyle burada hayata geçirilen projeler geniş metrekarelerden oluşan, geniş sosyal olanaklara sahip olan konutlardan oluşuyor.

Cumhuriyet döneminin ilk yıllarına kadar Mahmutbey'e bağlı olan Güneşli ve çevresi Rumların yoğunluklu olarak yaşadığı ve Avrupalı gezginlerin İstanbul şehrine girmeden önce konakladıkları bir köy olarak tarihte kendisine yer buluyor. 1980'li yıllarda yoğun bir şekilde göç almasıyla beraber bölgenin de kaderi değişerek plansız yapılaşmanın merkezi haline geldi. 2000'li yıllara kadar kaderini değiştiremeyen bölge bu tarihten sonra gerçekleştirilen ulaşım yolları sayesinde makûs tarihini de yenmeyi başardı. Günümüzde Güneşli ve çevresi her geçen gün nitelikli ve markalı konut projelerinin hayata geçirildiği bir çekim merkezi haline geldi.

277 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan peyzaj mimarisi ve tasarımıyla tamamen doğal ve yeşil odaklı mimariyi esas alan projede 44 adet 1+1, 42 adet 2+1, 63 adet 3+1, 9 adet 4+1,15 adet 4,5+1 ve 2 adet 5+1 daire yer alıyor. Atatürk Havalimanına beş dakika, Hilton Garden Inn istanbul Airport Otel'le yan yana olan Greenist aynı zamanda seçkin eğitim kurumlarına ve sağlık merkezlerine yakınlığıyla tüm aile fertlerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. İsteyenler yatay düzende 2+1 ile 1+1 özellikteki daireleri birleştirerek 3+2 bir eve, 3+1 ve 2+1 daireleri birleştirerek 5+2 bir daireye ve 2+1 ile 2+1 daireleri birleştirerek 4+2 daireye sahip olabiliyor, ilk etabı Aralık 2014'te teslim edilecek

Greenist, istanbul'un gelişen ve yükselen merkezi ve yeni yüzü Bahçelievler'de Basın Express Yolu üzerinde, Güneşli Kavşağı'nda konumlanıyor. Havaalanı sadece 6,5 kilometre, E-5 otoyolu 6 kilometre, TEM otoyolu ise 5,5 kilometre yakınlıkta bulunuyor. Greenist, metroya 250 metre yürüme mesafesiyle toplu taşıma araçlarına yakınlığıyla da avantajlı. Greenist, çevresindeki alışveriş merkezleri ile eğlenceli bir hayatı trafiğe girmenize gerek kalmadan size sunuyor.

Cornerlife Güneşli

Keleş ve Beyaz inşaat'ın tecrübesiyle 14.000 metrekarelik bir alan üzerinde hayata geçirilen Cornerlife Güneşli'de, 211 adet konut ve 21 adet dükkanın olanağı sağlanıyor olması. Bu konsepte bulunduğu ticari alan yer alıyor. Projenin en önemli özelliklerinden birisi ise farklı büyüklük ve oda sayısına sahip daire isteyenlere özel daire birleştirebilme olanağı sağlıyor. Bu konsepte göre mimarisi düzenlenen projede isteyenler yatay düzende 2+1 ile 1+1 özellikteki daireler birleştirerek 3+2 bir eve, 3+1 ve 2+1 daireleri birleştirerek 5+2 bir daireye ve 2+1 ile 2+1 daireleri birleştirerek  4+2 daireye sahip olabiliyor. İlk etabı Aralık 2014'te teslim edilecek. Cornerlife Güneşli'nin sosyal alanları ise ev sahiplerinin tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede planlanmış. Açık  kapalı yüzme havuzu, geniş ve maksimum yeşil  7 bin metrekare alana sahip bahçe, açık kapalı otopark, çocuk parkı, fitness-sauna-hamam, tenis kortu, basket sahası, açık kapalı sinema salonu, modern çocuk oyun odası, kreş, market, kamelyalar Cornerlife Güneşli hem yaşam alanı hem de ticari üniteleri ile yüksek kar alanı getirecek altın  değerinde bir proje.

Nurol Park Güneşli'de bir yaşam vadisi

Mahalle dokusunu yeniden canlandırmayı amaçlayan Nurol Park, üzerinde hayatların yeşerip kök salacağı bir 'Yaşam Vadisi' olma mottosuyla hayata geçiriliyor.

Geleceğin yaşam tarzını, özellikle de metropol ihtiyaçlarını doğru okuyan ve projelerini “Hayata Yatırım” anlayışıyla yürüten Nurol GYO, “Hayat Yeşermek İster” sloganıyla İstanbul Güneşli'deki karma projesi Nurol Park'ı satışa sundu. 55 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek Nurol Park projesinde toplam bin 118 konut, 70'e yakın sokak mağazasının yanı sıra 20 bin metrekare alana sahip ofis bloğu ve otel yer alacak. Nurol Park'ta 154 rezidans, 84 loft, ve 880 tower dairesi yer alacak. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatiflerde her zevke ve ihtiyaca uygun konutlar bulunacak. Kapalı site mantığından uzak, çevresiyle iletişimi kopmayan bir proje olarak tasarlanan Nurol Park, aynı zamanda bulunduğu bölge içinde çekim  alanı olacak. Sokak çevre kullanımı maksimum olan bir mahalle dokusunun oluşturulduğu projede, böylece hem güvenli hem de bölge dokusuna entegre açık bir düzen oluşturuluyor.

Loft diye adlandırılan konut blokları arasındaki sokakların alışveriş ve cafe alanı olarak tasarlandığı projede, Beyoğlu Tünel'deki geleneksel sokak yaşamından ilham alınmış. Ofis bloğunda ise Londra, Canary VVharfdaki gibi çalışanlara öğle yemeklerini yeşil bir alanda yeme olanağı sunan mekânların tasarlandığı projenin sağ kısmı konut bölümü, sol kısmı ise ticari bölüm olarak konumlandırılmış. Projede üst ve alt platform arasında 7 metrelik kot farkı bulunuyor. Üst kottaki tüm konut blokları bir avluya açılıyor. Alt kotta ise ticari alanlar yer alıyor.

Güneşli Park Gardenya

24 bin metrekare arsa üzerinde Gül Proje ve Mutlu inşaat tarafından inşa edilen ve sekiz bloktan oluşan Güneşli Park Gardenya'da 1+1 den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

 80 metrekareden 380 metrekareye kadar çeşitli büyüklüklerde daire seçeneklerinin bulunduğu Güneşli Park Gardenya'da fiyatlar 274.000 TL ile 1.292.000 TL arasında değişiyor.

21 bin metrekare yeşil alana sahip olmasıyla da adeta doğanın içinden geçtiği proje, TEM ve E- 5 bağlantısının tam ortasında havaalanına sadece en fazla beş dakikada yer alıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu fitness Center, SPA, sauna, buhar odaları ve hamam, gölet,yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, 24 saat fiziki ve kameralı güvenlik hizmeti proje kapsamında sunulan ayrıcalıklardan yalnızca bir kaçı. Güneşli Park Gardenya'da ister gölün çevresinde doğa gezileri yaparak tüm yorgunluğunuzdan kurtulun, ister ailenizle pikniğe çıkıp mutlu bir günün keyfini çıkarın, isterseniz de evinizin terasında dört mevsim doğanın tadını çıkarın.

Güneşli Express Residence

Güneşli Express Residence, başta yatırımcılar olmak üzere oturmak amaçlı konut arayışında olanlar için sunduğu çok özel fırsatlar ile fark yaratıyor.

İnşa ettiği konutlar ile lüks ve konforu bir arada sunan Babacan Yapı, Güneşli'de yapımına devam ettiği Güneşli Express Residence ile çok özel bir projeye imza atıyor. 4 bin 520 metrekare alan üzerinde yükselen proje, 158 konuttan oluşuyor ve içerisinde 1+0 stüdyo, 1+1,1,5+1 garden, 2+1 ve 3+1 dubleks penthouse daire tipleri yer alıyor. Bölgede bulunan AVM'ler, ticaret merkezleri, oteller, kongre ve sergi merkezleri, üniversiteler ve hastanelere olan yakınlığı da projenin değerini artırıyor. Proje içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, fitness club, iç bahçe, sauna, Türk hamamı ve dinlenme odası gibi sosyal aktivite alanlarına da yer veriliyor.

Bölge mimarisini yeniden şekillendiren proje, konumu itibariyle de dikkat çekiyor. Güneşli Express Residence, Mahmutbey gişelerine dört dakika, Basın Ekspres Yolu'na iki dakika, TEM Otoyolu'na iki dakika, E-5 Otoyolu'na altı dakika ve Atatürk Havalimanı'na 10 dakika mesafede bulunuyor. Mahalle sıcaklığını rezidans konforuyla birleştiren Express Residence sosyal tesis ve yeşil alanının genişliği ile Güneşli ve çevresine yeni bir soluk katıyor. Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya işbirliğiyle hayata geçirilen Ve Güneşli projesi, hem konfordan hem de doğallıktan vazgeçmek istemeyen konut alıcılarının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 10,11,12 katlı üç blok 214 daireden ve ticari ünitelerden oluşan Ve Güneşli projesi, sergilediği yatay, doğal ve modern mimarinin bölgedeki ilk örneği olma özelliği taşıyor. Her biri özenle tasarlanan, 43 metrekareden 138 metrekareye kadar değişen, 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan proje, özenle tasarlanmış huzur dolu yaşam alanlarıyla, sosyal alanları ve ayrıcalıklı hizmetleri ile mutluluğu ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

Exclusive Home

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cornerlife Güneşli'nin örnek daire görüntüleri
  • 08.11.2013 10:54

Cornerlife Güneşli'nin örnek daire görüntüleri

Güneşli'de konumlandırılan Cornerlife Güneşli'nin örnek dairesinin sizin için gö ...

Nurol Park Güneşli'nin lansman videosu yayında!
  • 22.05.2013 15:15

Nurol Park Güneşli'nin lansman videosu yayında!

340 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Nurol Park Güneşli projesi görücü ...

Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!
  • 22.05.2013 10:36

Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!

Nurol Park Güneşli projesinin örnek daire görselleri emlaktasondakika.com farkıy ...

Nurol Park Güneşli foto galerisi yayında!
  • 22.05.2013 10:33

Nurol Park Güneşli foto galerisi yayında!

Nurol GYO tarafından Hürriyet Medya Towers arsasına inşa edilen Nurol Park Güneş ...

Güneşli Express Residence'ın görüntüleri için tıklayın!
  • 26.09.2012 14:32

Güneşli Express Residence'ın görüntüleri için tıklayın!

Babacan Yapı'nın yeni projesi Güneşli Express Residence, 19 katlı tek kulede 158 ...

Nurol Park Güneşli'de fırsat doğdu!
  • 13.04.2015 17:16

Nurol Park Güneşli'de fırsat doğdu!

Nurol Park Güneşli projesinde ilk 12 ay kredi ödemenizi Nurol GYO ödüyor. ...