maritbet girişmaritbet
Genç Mühendislere Tahincioğlu desteği

Genç Mühendislere Tahincioğlu desteği

Tahincioğlu Gayrimenkul, genç mühendis ve mimarların projelerini destekliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul, genç mühendis ve mimarların projelerini destekliyor. Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP)  ile işbirliği gerçekleştiren Tahincioğlu, 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan “6. Boğaziçi Üniversitesi DESIGN & CONSTRUCT Çelik Köprü Yarışması”nı co-sponsor olarak destekliyor.

Ticari gayrimenkul alanında gerçekleştirdiği projelerle öne çıkan Tahincioğlu Gayrimenkul, dünyanın farklı üniversitelerinden gelen inşaat mühendisliği ve mimarlık bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen “Design & Construct Çelik Köprü Yarışması”na destek veriyor. 

Boğaziçi Üniversitesi'nin en eski bölümlerinden biri olan İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin bir araya gelerek oluşturduğu Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP)  bu sene altıncısı düzenlenecek olan “Design & Construct Çelik Köprü Yarışması” ile akademik ve sosyal hayatı buluşturmayı hedefliyor.

Yarışma kapsamında, inşaat mühendisliği ve mimarlık bölümü öğrencileri kendi tasarladıkları, yapımını üstlendikleri ve yarışma sırasında kurdukları çelik köprülerin jürinin değerlendirilmesine sunacaklar.  Yarışma sayesinde öğrenciler, tasarım, üretim, işçilik, planlama, organizasyon gibi alanlarda kendilerini geliştirebilecekler.

Tahincioğlu Gayrimenkul'un co–sponsor olarak destek verdiği ve Avrupa'da bir benzeri daha olmayan yarışma, dünyanın farklı üniversitelerinde eğitim alan öğrencileri bir araya getirerek,  teorik ve pratik bilgilerini kullanma fırsatı sunup rekabet ortamı içerisinde farklı bir tecrübe yaşatıyor.

Yorum Yaz