maritbet girişmaritbet
Gemide Balık İstanbul Dragos’ta adalar manzarası sunuyor

Gemide Balık İstanbul Dragos’ta adalar manzarası sunuyor

İstanbul Dragos sahilinde 1 milyon 500 bin lira yatırımla hayata geçen ‘Gemide Balık’ birbirinden lezzetleri tatları müşterilerinin beğenisine sunuyor

Ege ve Akdeniz'e özgü mezeden ara sıcağa, ana yemekten tatlıya birçok lezzeti Adalar manzarası eşliğinde misafirlerine sunan Gemide Balık, turkuvaz, mavi ve beyaz tonlarıyla bezenmiş konsept iç dizaynı ile adeta denizin tutkusunu yaşattırıyor. İşletmeciliğini sektörde tecrübeli Yaşar Ekiz, Resul Kibaroğlu ve Bulut Kalkavan'ın üstlendiği Dragos'un yepyeni balık restoranı Gemide Balık 1 milyon 500 bin TL yatırımla faaliyete geçirildi. 12 ay boyunca hizmet veren mekan deneyimi, kalite ve hijyenle birleştirerek oluşturduğu en güzel lezzetleri 25 kişilik mutfak ve salon ekibi ile profesyonel bir servis anlayışıyla konuklarına sunuyor. Dragos'un yepyeni balık restoranı ‘Gemide Balık', menüsünde yer alan ‘Yunan Sarma', ‘Lezzet Lokumu', ‘Balık Külpastı', ‘Balık Kokoreç', ‘Balık Kebabı', ‘Balık Pastırması' ve ‘Levrek Sarma' gibi özel lezzetleri misafirlerinin beğenisine sunuyor. 3.600.000 TL'lik ciro hedefi bulunan mekan kapalı alanda 150, açık alanda ise 300 kişiyi ağırlama kapasitesine sahip. Organizasyon, davet ve özel günler için tamamen kapatılabilecek alanları bulunan mekan yerli ve yabancı slow müziklerin yanı sıra Yunan ezgileri eşliğinde ağırladığı misafirleri için özel günlerde canlı müzik hizmeti de sunuyor.

Çocuklara özel ilgi
Gemide Balık'ta ebeveynler birbirinden özel lezzetleri tadarken, çocukları ise uzman pedagog eşliğinde keyifli vakit geçirerek unutulmaz anılara sahip oluyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gemide Balık İstanbul Dragos’ta adalar manzarası sunuyor
  • 25.02.2014 14:47

Gemide Balık İstanbul Dragos’ta adalar manzarası sunuyor

İstanbul Dragos sahilinde 1 milyon 500 bin lira yatırımla hayata geçen ‘Gemide B ...