maritbet girişmaritbet
Gayrimenkul projesine Top Secret destek! Evleri Karolina ile satacak

Gayrimenkul projesine Top Secret destek! Evleri Karolina ile satacak

Astaş Gayrimenkul’ün 26 Mayıs akşamı Çırağan Palace Kempinski’de düzenleyeceği özel davete dünyaca ünlü Çek model Karolina Kurkova da katılacak

Victoria's Secret'in En Gözde Modellerinden Karolina Kurkova İstanbul'a Geliyor.

Astaş Gayrimenkul'ün 26 Mayıs akşamı Çırağan Palace Kempinski'de düzenleyeceği özel davete dünyaca ünlü Çek model Karolina Kurkova da katılacak.

Bir çok Türk arkadaşı olan ve Türkiye'yi çok seven Karolina Kurkova, bu davet vesilesi ile de bir kaç gün İstanbul'un tadını çıkaracak. Tüm dünyanın  gözdesi  2010'un Avrupa Kültür başkenti de olan İstanbul, bir çok ünlünün uğrak noktası oldu. Dünya'da Londra, Newyork, Paris ile yarışan İstanbul, şimdi de Karolina Kurkova'yı ağırlamaya hazırlanıyor.

Ünlü çek asıllı Amerikalı Top model güzelliği ile Victoria Secret'ın en gözde modelleri arasında yer alıyor. Karolina Kurkova, ilk kez 1999 yılında okurken hobi olarak modelliğe başladı. Yurt dışı defilelerinde modellik yaparken tasarımcı ve editörlerin dikkatini çekerek aynı yıl profesyonel kariyerine başlangıç yaptı. 2001 yılında Amerika Vogue dergisine kapak olan Kurkova, böylece dergide kapak olan en genç model ünvanını elde etti.

Bir çok ünlü marka ve tasarımcı ile çalışan Karolina Kurkova, 2002 yılında Victoria's Secret'in defilesine katıldı. Aynı yıl Pirelli Takvimi için poz verdi. Kurkova, 2007 yılında Forbes dergisi tarafından en çok kazanan dünya süper modellerinden biri olarak seçildi. Karolina Kurkova halen ünlü markaların defilelerinin aranan modelleri arasında yer alıyor.
Kaynak: Selin Kunt / Habertürk

 
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz