maritbet girişmaritbet
Gary Keller’den gayrimenkul danışmanlarına başucu kitabı!

Gary Keller’den gayrimenkul danışmanlarına başucu kitabı!

Amerikalı gayrimenkul devi Keller Williams Kurucu Ortağı Gary Keller’den, gayrimenkul danışmanlarına başucu kitabı raflarda yerini aldı.

Keller'in, bilgi, tecrübe ve deneyimlerine yer verdiği Milyoner Gayrimenkul Danışmanı (MGMD) adlı kitabı Türkçe olarak raflardaki yerini aldı. New York Bestseller listesinden inmeyen ve bugüne kadar 1 milyon adet satan kitap, başarıyı hedefleyen danışmanlara adım adım milyonlar kazanan bir danışman olabilmenin püf noktalarını sunuyor.

Uluslararası bir gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams'ın Kurucu Ortağı Gary Keller, gayrimenkul danışmanlarının hedefledikleri başarıya ulaşabilmeleri için başucu kitabı kaleme aldı. Keller'in bilgi ve tecrübelerini aktararak, 2004 yılında Milyoner Gayrimenkul Danışmanı (MGMD) adıyla hazırladığı kitabı, Altın Kitaplar Yayınevi tarafından artık Türkçe olarak raflardaki yerini aldı. İlk yayımlandığı dönemde Business Week Bestseller olan kitap,  bugüne kadar bir milyon adet sattı. 

Gayrimenkul sektöründeki deneyimlerini çok başarılı bir işe dönüştürmek isteyen herkesin, sektördeki en iyi gayrimenkul danışmanlarını başarıya götüren temel modelleri anlaması gerekir. Milyoner Gayrimenkul Danışmanı (MGMD) işte bu modelleri ortaya koyuyor ve ayrıntılarıyla açıklıyor. Bu kitap, ABD'deki en başarılı milyoner gayrimenkul danışmanlarının örnek olay incelemeleriyle birlikte, gayrimenkul sektöründe yıllar boyun edinilmiş deneyim, araştırma ve bilgilerin doruk noktasıdır.

Kitap, ‘1 milyon dolar kazanmak için gayrimenkul danışmanı ne yapmalı?' sorusuna yanıt arıyor

Başarıyı hedefleyen ancak eğitim ve bilgi eksikliğinden dolayı bir türlü hayallerine ulaşamayan gayrimenkul danışmanlarına yol gösterdiği kitabında Keller, danışmanların bütçe, organizasyon ve müşteri potansiyeli oluşturma modellerinin temel kavramlarını anlatmanın yanı sıra milyoner gayrimenkul danışmanlarını diğer danışmanlardan ayıran düşünce yapılarını anlatıyor. “Net 1 milyon dolar kazanmak için bir gayrimenkul danışmanı ne yapmalı?' sorusuna da yanıt aranan kitapta, adım adım gayrimenkul danışmanlık işini milyon dolar kazandıran bir iş haline dönüştürmenin yolları ve püf noktaları sıralanıyor. 

Keller: Kitap, mega danışmana dönüşmenize fırsat sunuyor 

 Kitabın, sunduğu model ve sistemlerle, adeta mega danışmana dönüşmenize olanak sağlayan bir iş planı niteliğinde olduğunu belirten Keller, bilgi, veri, araştırmaların yanı sıra kitapta sektörün en başarılı ve mega danışmanları ile yapılan röportajların yer aldığını sözlerine ekledi.

Los Angeles Times: Başarıyı hedefleyen danışmanların kesinlikle okuması gereken bir kitap 

Gayrimenkul danışmanları için yol gösterici niteliği taşıyan kitap, Los Angeles Times'ta Robert J. Burs tarafından kaleme alınan değerlendirme yazısıyla da gündeme geldi. Burs, kitap için “ Mega, başarılı olmak isteyen tüm danışmanların kesinlikle okuması gereken bir kitap. Keşke, yıllar önce sektöre girdiğimde milyon dolar kazanabilmem için beni de adım adım yönlendiren bir rehber olsaydı” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

‘Gayrimenkule yatırım istikrarlı kazanç sağlıyor’
  • 23.12.2015 12:12

‘Gayrimenkule yatırım istikrarlı kazanç sağlıyor’

Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, emlaktasondakika.com’a özel aç ...

Gary Keller’den gayrimenkul danışmanlarına başucu kitabı!
  • 12.12.2014 15:35

Gary Keller’den gayrimenkul danışmanlarına başucu kitabı!

Amerikalı gayrimenkul devi Keller Williams Kurucu Ortağı Gary Keller’den, gayrim ...

Can Ekşioğlu ‘3 yıl içinde 200 ofise ulaşmayı düşünüyoruz’
  • 09.12.2013 14:43

Can Ekşioğlu ‘3 yıl içinde 200 ofise ulaşmayı düşünüyoruz’

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu Emlak 2013 Fuarı'nda Emlaktasond ...