maritbet girişmaritbet
Galatasaray Adası'na köprü!

Galatasaray Adası'na köprü!

Mey İçki, 1300 davetiye gönderdiği kutlama gecesi için Kuruçeşme’den Galatasaray Adası’na dubalar üstünde 178 metrelik köprü kurdu.

İngiliz alkollü içki devi Diageo tarafından TPG'den 2.1 milyar dolara satın alınan Mey İçki, gerçekleşen birleşmeyi İstanbul'daki Galatasaray Adası'nda 1 milyon lira harcayarak düzenlediği “Keep Walking” (Yürümeye devam et) gecesiyle kutladı

Mey İçki, 1300 davetiye gönderdiği kutlama gecesi için Kuruçeşme'den Galatasaray Adası'na dubalar üstünde 178 metrelik köprü kurdu.

Mey İçki CEO'su Galip Yorgancıoğlu, “Diageo'nun viskide kullandığı ‘Yürümeye devam et' sloganına çok uygun bir iş yaptık. Kuruçeşme'den Galatasaray Adası'na (Suada) hep tekneyle geçenler, bu kez yürüme ayrıcalığını yaşadı” dedi.

İzinler 3 hafta sürdü

Galip Yorgancıoğlu, “İstanbul Boğazı'nın bu noktasında geçişi kısmen kapatmışsınız. Bunun için nasıl izin aldınız?” sorusu üzerine şunları anlattı: “Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'ndan İstanbul Valiliği'ne, denizcilikle ilgili diğer tüm birimlere kadar başvurular yaptık. İzin aldığımız kurum sayısı sanıyorum 12'yi buldu. İzin işlemlerinin tamamlanması 3 haftayı buldu.”

9 dalgıç denizde bekledi

Kutlama için en uzun gecenin yaşandığı 21 Aralık'ı seçtiklerini vurgulayan Galip Yorgancıoğlu, şunları dile getirdi: “Aslında denizin üzerine geniş bir platform daha kurmak istedik. Ancak, bu noktada alttan doğalgaz boruları geçiyormuş. Risk yaratabilir diye izin vermediler. Dubalarda herhangi bir kaymanın olup olmadığını 9 dalgıç denizin içinde sürekli izledi. O dalgıçlar ayrıca Allah korusun denize düşen olabilir diye de sürekli denetim yaptı.”

Viskiyle karşıladı

Yorgancıoğlu, 1000'i aşkın davetlinin 178 metrelik köprüden geçip Galatasaray Adası'na çıkmasının ardından önce viskiyle karşılandığını ifade ederek, şöyle konuştu: “Adanın bir tarafı meyhaneye dönüştürüldü. Orada rakı servisi yapıldı. En büyük salonda diskotek ortamı yaratıldı, gösteriler yapıldı. Burada da daha çok votka ve kokteyller ikram edildi. Çıkarken de konuklarımızı Malibu'yla uğurladık.”

1 milyon lira harcadı

Yorgancıoğlu, “Bu kutlama için ne kadar harcama yaptınız?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Köprünün kurulması dahil tüm gece için 1 milyon lira harcadık. Mey-Diageo birleşmesinin kutlanması bu bütçeye değer. Köprünün her ek noktasında 2-3 kişi nöbet bekledi. Gecede çalışanların sayısı 300 kişiyi buldu.”

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışı yapıldı!
  • 28.07.2022 11:12

Yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışı yapıldı!

Galatasaray camiası, yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışında bir araya geldi. ...

Galatasaray Adası ne zaman açılacak? İşte son durum!
  • 23.06.2022 11:06

Galatasaray Adası ne zaman açılacak? İşte son durum!

Galatasaray Adası Ne Oldu, Galatasaray Adası Ne Zaman Açılacak? Galatasaray Kulü ...

Özbek: "Galatasaray Adası eskisinden daha güzel hale getirilip Galatasaraylıların emrine verilecek"
  • 22.06.2022 10:56

Özbek: "Galatasaray Adası eskisinden daha güzel hale getirilip Galatasaraylıların emrine verilecek"

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Metin Öztürk, yönetim kurulu sözcüsü Rıza ...

Galatasaray Adası havadan görüntülendi
  • 24.08.2019 11:16

Galatasaray Adası havadan görüntülendi

Dursun Özbek’in haciz işlemi başlattığı atıl haldeki Galatasaray Adası havadan g ...