maritbet girişmaritbet
G yoo'nun satış ofisi yeni yerine taşındı

G yoo'nun satış ofisi yeni yerine taşındı

Mar Yapı, Philippe Starck’ın imzasını taşıyan G yoo Inspired by Starck projesinin satış ofisini, yeni yerine taşıdı.

G yoo Inspired by Starck projesinin yeni satış ofisi Taşocağı Yolu Caddesi üzerinde konumlandı. Toplam 1650 metrekare olan mekanda, 850 metrekarelik büyüklüğe sahip satış ve teşhir bölümünün tamamı yine Philippe Starck'ın imzasını taşırken, bir de 800 metrekarelik etkinlik alanı bulunuyor.

Toplam 1650 metrekarelik alanın, 850 metrekare büyüklüğündeki satış ve teşhir bölümünde 1+1 daire tiplerinin birer örneği bulunurken, üçgenin formatındaki kulelerde sivri uca denk gelen üçgen formatlı daire de örnekleniyor. Her iki cepheden de güneş ışığı alabilen bu daireler, gün ışığından en çok yararlanan, aydınlık konutlar olarak öne çıkıyor.

Beş klasik otomobil de sergileniyor

Gerek dairelerin içerisinde, gerek satış ofisinde çalışanların kullandığı objelerin önemli bir bölümü projenin de tasarımcısı olan Philippe Starck'a ait. Geri kalan objeler ise yine Starck tarafından, önemli tasarımcıların işlerinden seçildi. Modern, son derece şık görünümüyle, dekorasyonu görsel bir şölene dönüştüren ofiste, aynı zamanda sıcak ve samimi bir hava da yakalanmış.

Klasik pazarlama alanlarından farklı olarak, özel misafirlere yönelik gerçekleştirilecek etkinlik-organizasyon ve atölye çalışmaları için de ayrıca 800 metrekarelik bir sergi salonu bulunuyor. Bu sergi salonunda ünlü küratörler eşliğinde resim sergileri, sanatçılar için atölye çalışmaları, sanat gündemi başta olmak üzere söyleşi ve konferanslar organize edilerek, bu sayede klasik satış ofislerinden farklı olarak sanat gündemi ile yaşayan canlı bir sosyal etkinlik alanı oluşturulması hedeflendi. Beş klasik otomobilin de sergilendiği alan, fonksiyonelliğiyle de dikkat çekiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

G yoo'nun satış ofisi yeni yerine taşındı
  • 16.12.2015 13:15

G yoo'nun satış ofisi yeni yerine taşındı

Mar Yapı, Philippe Starck’ın imzasını taşıyan G yoo Inspired by Starck projesini ...