maritbet girişmaritbet
Four Points by Sheraton İstanbul Batışehir Oteli 2015’te açılıyor

Four Points by Sheraton İstanbul Batışehir Oteli 2015’te açılıyor

Four Points by Sheraton markasının Türkiye’ye gelişini gösteren Four Points by Sheraton İstanbul Batışehir Otel’in anlaşmasının imzalandığını açıkladı

Yeni yapılan ve Ever İzmir Otelcilik Turizm Ticaret A.S. tarafından kiralanan bu otelin 2015 yılı başında açılması planlanıyor. Atatürk Uluslararası Havalimanı'na 12 kilometre uzaklıkta konumlanan ve tamamlandığında 15 bin kişinin yaşayacağı adeta bir şehir olması beklenen “Batışehir”, otel, rezidanslar, ofisler, mağazalar ve bir eğitim tesisinden oluşacak. Four Points by Sheraton  markasının ‘iş dünyası için en iyisi' yaklaşımı seyahat edenlere onlar için en önemli olan şeyleri, zarif bir tasarım ve misafir ağırlamaya yönelik basit ve dostane bir yaklaşım ile son derece uygun fiyata sağlıyor. Starwood Hotels & Resorts, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Başkanı Michael Wale “Ortağımız Ever İzmir Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş.'ye Four Points by Sheraton markasını Türkiye'ye getiren Starwood'a güven duyduğu için teşekkür etmek isterim” şeklinde konuştu. “Four Points by Sheraton'ın Türkiye'deki marka portföyümüze eklenmesi, hizmet endüstrisinin bütün sektörlerinin bulunduğu ülkenin hem tatil hem de iş olanaklarının geliştirilmesine yönelik olağanüstü fırsatlar sunduğunun başka bir kanıtıdır.”

Ever Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü; “Türkiye'deki ilk ‘Four Points By Sheraton'ı açmak üzere Starwood ile anlaştığımız için çok mutluyuz. Batışehir projesi, İstanbul'daki ayrıcalıklı konumu ve çok amaçlı tesisleri ile markamıza tam uyum sağladı. Starwood gibi sektöründe dünya çapında bir lider ile İstanbul Batışehir gibi mükemmel tasarlanmış ve yapılmış bir projede beraber olmanın bütün ilgili şirketler için bir başarı hikayesi olacağına eminiz. İstanbul bugün, Avrupa'nın en büyük turist çekim merkezlerinden biri haline gelmiştir. Ayrıca İstanbul son yıllardaki atağı ile iş ve finans dünyasının da kalbi olmuştur. Bu iş ve turizm potansiyeli düşünüldüğünde başta İstanbul olmak üzere bütün Türkiye'nin nitelikli otel yatırımına ihtiyacı vardır. Ever Grubu olarak dünyanın en saygın markaları ile işbirliği yaparak çözüm ortağı oluyoruz ve bu talebi karşılıyoruz. Four Points By Sheraton Batışehir bu işbirliklerinin en somut adımlarından biri oldu.10 yıllık yatırım planımız doğrultusunda yapacağımız 33 otelimizde de misafirlerimizi 5 yıldız konforunda ama daha uygun fiyatlarla ağırlayacağız” dedi. Four Points by Sheraton İstanbul Batışehir Otel'in 36 süit olmak üzere 144 odası, bir restoran ve bir barı, iki toplantı odası ve bir iş merkezinin bulunduğu 360 metrekarelik bir toplantı ve etkinlik alanı ve fitness salonu ile park yerleri olacak. Markanın günümüzde seyahat edenlerin gereksinimlerine yönelik vaatleri ve öngörüsünü yansıtan otel, odalarda Four Points by Sheraton konforuna sahip yataklar ve ücretsiz şişe suları, ücretsiz bütün ortak alanlarda Wi-Fi bağlantısı, harika bir kahve eşliğinde lezzetli bir kahvaltı ve en iyi markaların serinletici yerli biraları gibi markanın misafirlerin güne iyi başlayıp günü iyi bitirmelerine yardımcı olacak belirleyici unsurlarını da içerecek. 

Starwood Hotels & Resorts, Avrupa, Afrika & Orta Doğu, Satın Alma ve İş Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı Bart Carnahan “Avrupa'nın başlıca pazarlarında orta büyüklükteki Pazar markalarımızı büyütmek gelişim stratejimizin temelini oluşturuyor” şeklinde konuştu. “Starwood portföyündeki en güçlü yatırımlardan birisi olan  Four Points by Sheraton konfor, stil ve uygun fiyatın ilgi uyandıran bir karışımını sunuyor ve böylelikle dünya genelindeki mülk sahipleri ve proje geliştiriciler için gittikçe daha çekici bir tercih haline geliyor.” 
Starwood halihazırda Türkiye'de farklı yaşam biçimlerini simgeleyen beş markası altında İstanbul'daki dört otel de  – Sheraton İstanbul Maslak Hotel, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, W İstanbul ve Le Méridien İstanbul Etiler –  dahil olmak üzere 10 otel işletiyor. Starwood'un portföyü İstanbul'un dışında Sheraton Çesme Hotel, Resort ve Spa, Sheraton Ankara Hotel & Convention Centre ve Lugal, A Luxury Collection Hotel, Ankara'yı da içeriyor ve Starwood bu yılın başlarında Sheraton Bursa Hotel ve şirketin hızlı büyüyen Aloft oteller zincirinin Türkiye'deki ilk oteli olan Aloft Bursa Hotel ile Bursa'ya girdi. Şirket, bu yılın ilerleyen dönemlerinde de Sheraton Adana Hotel ile Adana'ya girecek. Markanın ülkedeki ilk oteli olacak olan St. Regis İstanbul ve Sheraton Samsun Hotel 2014'te açılışı yapılacak olan oteller arasında yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Batışehir, 120 ay vade ile ev sahibi yapıyor!
  • 03.06.2016 12:29

Batışehir, 120 ay vade ile ev sahibi yapıyor!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde sadece 70 daire için g ...

Batışehir tamam, sırada 6 yeni proje var!
  • 28.01.2016 16:52

Batışehir tamam, sırada 6 yeni proje var!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Batışehir projesinde yüzde 93 sa ...

Batışehir örnek daire videosu yayında
  • 31.10.2013 14:03

Batışehir örnek daire videosu yayında

Batışehir projesinin örnek daire videosu emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Batışehir projesinin Nisan 2013 helikopter videosu!
  • 12.04.2013 16:46

Batışehir projesinin Nisan 2013 helikopter videosu!

Batışehir projesinin helikopter videosu emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Batışehir'in 9 Nisan 2013 havadan görüntüsü!
  • 09.04.2013 11:27

Batışehir'in 9 Nisan 2013 havadan görüntüsü!

EgeYapı Group, TOKİ ve EPP ortaklığında inşa edilen Batışehir projesinin 9 Nisan ...

Batışehir projesinin yeni reklam filmi yayında!
  • 03.04.2013 17:06

Batışehir projesinin yeni reklam filmi yayında!

EgeYapı Group, TOKİ ve EPP tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinin yeni ...