maritbet girişmaritbet
Fatma Güldemet Sarı'dan İstanbul maketine ziyaret!

Fatma Güldemet Sarı'dan İstanbul maketine ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, MIPIM'in ikinci gününde fuar alanını gezdi.

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün dev projelerini ve yatırımcılarını bir araya getiren uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM, ikinci gününde de büyük ilgi görüyor.

Fuarı bugün ziyarete gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, fuar alanındaki stantları tek tek gezdi. Türk firmalarını ve uluslararası firmaları ziyarette bulunan Bakan Sarı, dev Yaşayan İstanbul Maketi'ni de büyük bir ilgi ile inceledi. Sarı, İstanbul'u ve kültürümüzün anlatıldığı bu çadırı çok beğendiğini belirtti. 

İstanbul maketini inceledikten sonra İTO'nun fuar alanındaki standında basın açıklaması yapan Bakan Fatma Güldemet Sarı, öncelikle terörü lanetleyerek sözlerine başladı.

"Bu işin sonuna gelindi. Hükümetiniz bu konuda aralıksız çalışıyor" diyen Sarı, ülkenin bölümeyeceğini, tüm yapılan eylemlerin bizi durduramayacağını söyledi. Ayrıca CHP ve MHP'nin bu konudaki açıklamasını tebrik ettiğini ifade etti.

Silopi'deki çalışmalarla ilgili bilgiler veren Fatma Güldemet Sarı, Şırnak Silopi'de TOKİ olarak dönüşümün başladığını duyurdu. Cizre'de ve Sur'da araştırmaların başladığını ve hızlıca dönüşüm yapılacağını belirtti. 

FUARCILIK İÇİN HER DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ

İstanbul'un 24 saatini anlatan bu çadırın önemine değinen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar'a teşekkür etti. 

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunarak bu ve benzeri fuarlara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak bütün desteği vereceklerini aktardı. "Türkiye'nin fuarcılık anlamında büyümesi bizim için önemli. Çünkü kendimizi dünyaya en iyi şekilde tanıtacağımız alanlar, fuar alanları. Türkiye'nin her köşesinde potansiyeli olan çok şehrimiz var. Fuarcılık noktasında bizden her türlü desteği alabilirler. Bunun altını çizmek isterim" 

Emine Pile/Emlaktasondakika.com 

Mehmet Çiçekçi MIPIM'den aktardı 

Yorum Yaz