maritbet girişmaritbet
Faizi sevmeyen Ağaoğlu, 200 konutta indirime gidiyor

Faizi sevmeyen Ağaoğlu, 200 konutta indirime gidiyor

İnşaat dünyasının farklı ve sevilen siması Ali Ağaoğlu, 3 projedeki 200 konut için faiz indirim kampanyası düzenledi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu devletin konut alacaklara üç yıl sonra vereceği yardımın çok daha fazlasını şimdiden uygulamaya başladı. Düzenlenen kampanya ile hemen teslim 200 konutta % 1 peşinat ve  % 35'e varan faiz desteği sağlanıyor. Kampanya kapsamında 60 aya % 0,47, 120 aya ise % 0,57 oranında faiz uygulanacak. Kampanya 13 Şubat tarihinden itibaren My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde 3 hafta süreyle geçerli olacak.

Her şeyin devletten beklenmemesi gerektiğinin altını çizen Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu: “Her şeyi devletten beklemek olmaz. Biz de tüketicinin faiz yükünü hafifleterek katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Ekonomiyi desteklemeye devam edecek

Kampanya ile ilgili olarak düzenlenen törende bir konuşma yapan Ağaoğlu, Türk ekonomisine katkı yapmaya ve üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Andromeda Gold Lobisi'nde gerçekleştirilen toplantıda çarpıcı açıklamalar yapan Ağaoğlu, devletin sektöre olan bakış açısının değiştiğini ve bunun kendilerini sevindirdiğini kaydetti. Ağaoğlu, “Devletin bu fikrini ciddi bir şekilde destekliyoruz. Bu nedenle biz de bunu hemen uygulamaya soktuk. 5 sene sonra değil hemen uygulamaya başlıyoruz. Lokomotif sektör olan inşaat, büyüme için çok önemli. O yüzden biz bunu bugünden başlatıyoruz” dedi. 

Dövizin yüksekliği endişelendiriyor

Faiz artışının konut sektörüne etkisini değerlendiren Ağaoğlu, dövizin bu seviyelerde olmasının endişe verdiğini söyledi. Uzun vadede olumlu gördüğünü söyleyen Ağaoğlu, dövizdeki hareketlenme ile vatandaşın konut yatırımını bir süreliğine öteleyebileceğini ve beklemeye girebileceğini vurguladı. 

Konut teşviği nasıl olacak? 

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı ise Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak kampanyanın 13 Şubat 2015 Cuma günü başlayacağını söyleyerek bugün 100 bin liralık bir kredi kullananın bir faiz yükü aldığını belirtti. Rahvalı bu kampanya ile 60 aya 0,47, 120 aya 0,57 faizi uygulayarak faiz kısmının yüzde 35'lik yükünü vatandaşın üzerinden alacaklarını belirtti. 

Yüzde 1 peşinatla bunu gerçekleştireceklerini açıklayan Rahvalı, geri kalan kısmını ise taksitlere böleceklerini duyurdu. Devletin sürdürülebilirliği bakımından çok önemli olduğunu ve bu rakamı küçümsemediklerini belirtti. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
  • 29.06.2022 16:41

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Son dakika haberine göre Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi, Ataşehir'de özel bir ha ...

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!
  • 23.11.2021 10:34

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!

Üçüncü kez dede olan Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa Çekmeköy’deki projesi Ağao ...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!
  • 10.10.2016 17:33

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!

Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu Maslak 1453 reklam filmi yayında. Konutların ...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!
  • 06.08.2016 15:18

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinin şantiyesini basın mensuplarıyla birlikte gez ...

Hasan Rahvalı emlaktasondakika'ya konuştu!
  • 24.04.2016 14:24

Hasan Rahvalı emlaktasondakika'ya konuştu!

Ağaoğlu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, 10. Gayrimenkul Fuarı Türk Arap Zirvesi'nd ...