maritbet girişmaritbet
Evrim Aras, inşaat sektörüne adım attı! Sessiz inşaat hizmeti sunacak!

Evrim Aras, inşaat sektörüne adım attı! Sessiz inşaat hizmeti sunacak!

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, ikinci kişisel yatırımını inşaat sektörüne dönük yaptı. Geçen yıl girdiği bilişim teknolojileri sahasından sonra bu kez ortak olduğu Enya ile 'sessiz inşaat’ hizmeti sunacak. Sıfırdan yapılacak projelerin yanı sıra taahhüt işlerine de imza atılacak

 

Alanında Türkiye'nin en büyük şirketlerinden Aras Kargo'yu da barındıran Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, genç yaşının da verdiği dinamizm ile kişisel yatırımlarını devam ettiriyor. Bir taraftan babası merhum Celal Aras'tan kalan Aras Holding'te kardeşi Baran Aras ile birlikte başarı ile mesai yürüten Evrim Aras, diğer yanda bilişim teknolojilerinin ardından bir kişisel yatırım daha gerçekleştirdi. 
 
Evrim Aras, yaklaşık 6 ay önce bir inşaat şirketine ortak olarak, farklı bir sektöre daha adım attı. Evrim Aras'ın kişisel yatırımı olarak ortak olduğu inşaat şirketi Enya. Enya'daki ortağı,inşaat mühendisi Nadir Yaman. Her iki ortak, şirkette yüzde 50'şer pay ile ortak oldular. 
 
ÇALIŞAN OFİSTE İNŞAAT 
Şirket sıfırdan inşaatlar da yapacak ancak asıl odaklandığı şey faaliyetteki binalarda zaman taahhütlü işler yapmak. Ofiste personel çalışırken, Enya, yan tarafta sessiz şekilde adeta 'çıt çıkarmadan' inşaat yapacak. 
 
Veya tatile çıkan bir ailenin evinde, tatilden dönünceye kadar tamamlanmak üzere istediği değişiklikler, komşuları rahatsız etmeden bitirilecek. Evrim Aras, "Kimseyi üzmeden yapacağız bu işleri. Özellikli, güzel işler olacak" diyor. 
 
İnşaatta birbirini tekrarlayan işlerin, hizmetlerin sunulmaya başlandığını belirten Aras, yeni adım attığı sektöre ilişkin şu bilgileri verdi: "Bizim ana işimiz kargoculuk, lojistik, depolama. Bu alanda yıllardır yürüttüğümüz mesaimiz bize inşaat alanında da kimi ihtiyaçlarımızı ortaya koyuyordu açıkçası. İnşaatın özellikle ses ve görüntü kirliliğine dönük yüzüne haklı olarak çok şikayet geliyordu. Bundan esinlenerek fark yaratma adına, onarım, bakım, yeni bir yatırım adına ne derseniz deyin, inşaat ihtiyacını sessiz şekilde yapabilme konusundaki ihtiyaca yanıt vermeye karar verdik. Özenli ve özel çalışma sistemimizle yan tarafta insanlar çalışırken, Enya ekibi çalışmasını sürdürüyor. Büyük bir ihtiyacı onardığımızı düşünüyorum." 
 
Enya adı ortakların isimlerinden geliyor 
Enya adı Evrim Aras ile ortağı Nadir Yaman'ın ilk harfleri kullanılarak oluşturulmuş. Çalışma stili ve özel ekiplerle özellikle akıllı bina ve call center tadilat tamirat ve inşaatlarında uzmanlaşmış bir şirket. Büyük, küçük şirketlere inşaat konusunda danışmanlık veren, malzeme seçimi ve güvenliği konusunda referans olan bir yapıya sahip. Özellikle call center konusunda ihtisası bulunuyor. Enya, ofis, mağaza ortamlarında çalışırken gerçekleştirilen inşaatın sessiz ve iş ortamını bozmayacak şekilde gürültüsüz yapılması konusunda hizmet yürütüyor. Şirkette Evrim Aras ve Nadir Yaman'ın yüzde 50'şer ortaklığı bulunuyor. 
 
Ekonomist Mortgage

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evrim Aras, inşaat sektörüne adım attı! Sessiz inşaat hizmeti sunacak!
  • 21.01.2013 13:38

Evrim Aras, inşaat sektörüne adım attı! Sessiz inşaat hizmeti sunacak!

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, ikinci kişisel yatırımını inşaat ...