maritbet girişmaritbet
Evdeki teknolojik cihazlar erkeklerden sorulur!

Evdeki teknolojik cihazlar erkeklerden sorulur!

Kadınların ayakkabı ya da çanta satın alma tutkusunu teknolojik cihaz satın alırken gösteren erkekler, evdeki teknolojik altyapıya kimseyi karıştırmıyor

Kaynak: Timur SIRT/Sabah

 
LCD televizyonlar hızla tüplü televizyonların yerini alırken 2000'li yılların başında alınan plazma ve LCD televizyonlar da yenilenmeye başladı.
 
Öncelikli olarak HD, yani yüksek çözünürlüklü yayınlar için televizyonlar yenilenirken incelik ve şık tasarımlar da etkili oluyor. Televizyonun teknolojisine erkekler karar verirken televizyonun konulacağı yere kadınlar karar veriyor. Eğer televizyona bağlı ev sineması ve müzik sistemi de varsa, yer belileme işi daha çileli bir hal oluyor. Özellikle büyük hoparlörler filan söz konusuysa evde tartışma çıkması kaçınılmaz hale geliyor.
 
BOŞANMALARA BİLE SEBEP OLUR
Çatışmanın temel konusunu erkeğin ses kalitesi, kadının mekan ve estetik duygusu öne çıkıyor. Ortak nokta bulmak her zaman mümkün olmayabiliyor. Teknolojik cihazların evin ortak yaşam alanında nerede duracağına karar verme meselesi bazen işin içinden çıkmayı bile zorlaştırabiliyor. Boşanmalara bile sebep olur mu bilmem ama uzlaşmaya açık olma konusunda çiftlerin iyi bir sınavdan geçtiği gerçek.
 
ERKEKLER HAKLI
Ses ve görüntünün lezzeti pek kalmıyor

Evet evde rahatlık çok önemli ama yaşayan bir ev için onu keyifli dakikalara dönüştürecek teknolojileri de kullanmak büyük önem taşıyor. Bu teknolojilere yatırım yapan erkekler genelde fonksiyona ve sahip olduğu yeteneklere dikkat ediyor. Tasarım ve şıklığa kadınlar kadar önem vermiyor.
 
KADINLAR HAKLI
Mekan daralıyor hareket kısıtlanıyor

Erkekler teknoloji alışverişlerini kadınların ayakkabı ve çanta tutkusuna benzer bir şekilde yapıyor. Yaşadıkları mekanı unutup yaşadıkları evin sınırlarını unutarak alışveriş yapıyor. Bencilce verilen karar ailenin yaşama alanını kısıtlıyor. Oysa alınacak cihazların kapladığı alan ölçülürse sorun kendiliğinden çözülüyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz