maritbet girişmaritbet
 Eva Longoria Demet Öğer'le İstanbul'da Beso'nun 3. şubesini açacak!

Eva Longoria Demet Öğer'le İstanbul'da Beso'nun 3. şubesini açacak!

Eva Longoria'nın sahibi olduğu ve İspanyolca'da 'Öpücük' anlamına gelen Beso Restoranları'nın bir şubesi İstanbul'da açılıyor

 

Eva Longoria'nın sahibi olduğu ve İspanyolca'da 'Öpücük' anlamına gelen Beso Restoranları'nın bir şubesi İstanbul'da açılıyor. Ünlü yıldızın ortağı ise yakın dostu Demet Öğer
 
Tüm dünyada büyük beğeniyle izlenilen 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin güzel oyuncusu Eva Longoria'nın bir ayağı artık Türkiye'de olacak. Güzel yıldızın sahibi olduğu Beso restoranlarının bir zinciri de İstanbul'da açılıyor. Hollywood ve Las Vegas'ta iki şubesi bulunan restoranlarının üçüncüsünü İstanbul'da açacak olan Longaria, yakın dostu Demet Öğer'le anlaşmaya vardı. 
 
GECE-GÜNDÜZ ARAYIŞTA 
 
Hollywood starlarına yakınlığıyla bilinen Demet Öğer, şu sıralar İstanbul'u karış karış gezerek manzaralı bir mekan arayışına girdi. Nişantaşı, Boğaz ve Bağdat Caddesi'nde mekan arayan Öğer, gece gündüz demeden proje için çalışıyor. Sosyetik güzelin, isim hakkı karşılığında Eva Longoria'ya her ay kârdan pay vereceği öğrenildi. Hiçbir şey yapmadan para kazanacak olan Eva Longoria ise açılışa Hollywood'un ünlü yıldızlarını davet edecek. 
 
ÖZEL TARİFLER
 
Yemek yapmayı çok seven Eva Longoria, zaman zaman restoranın mutfağında çalışıyor. Restoranın mönüsünde Eva'ya ait bir çok özel yemek var. 
 
HOLLYWOOD STARLARINI GETİRECEK
 
Demet Öğer, mekanın açılışına Mel Gibson, George Clooney, Matt Dillon, Paris Hilton, Bruce Willis, Ben Affleck ve Elton John gibi isimleri davet edecek. 
 
Takvim

Yorum Yaz