maritbet girişmaritbet
Estate Station'dan teknoloji ve franchise atağı…

Estate Station'dan teknoloji ve franchise atağı…

Estate Station'un Ceo'su Birol POLAT, “ofisleşirken aynı oranda teknolojininde gelişmesi gerekli” diyerek teknolojik alt yapıya vurgu yaptı

Emlak sektöründe faaliyet gösteren Franchise Markaları her gün ağlarına ekledikleri yeni ofislerle bir yandan büyürken bir yandan da bu ağı yönetmek ve başarıya taşımak için bilgi teknolojilerine yatırım yapıyorlar. Estate Station'un Ceo'su Birol POLAT, “ofisleşirken aynı oranda teknolojininde gelişmesi gerekli” diyerek teknolojik alt yapıya vurgu yaptı.

Ülkemizde son dönemde emlak denildiğinde bir yanda projeler, bir yanda bireysel emlakçılar, bir yanda sanal emlakçılar ve diğer yanda ise hızla büyüyüp gelişen markalı franchise emlak ofisleri akla geliyor.

2013 ile birlikte franchise markaların ofisleşme ve pazar hakimiyetini genişletme stratejileri doğrultusunda ofis sayıları artmaya ve bu ağların yönetilmesi zorlaşmaya başladı. Bu durum şirketlerin bu güne kadar göz ardı ettiği teknoloji yatırımlarını ön plana çıkarttı. Bunun içinde bilgi teknolojilerinden tutun, web siteleri, intranet ağları, ilan sistemleri, online iletişim enstrumanlarına kadar her şey yer almakta.

Estate Station Ceo'su Birol POLAT konuyla ilgili yaptığı olarak şunları söyledi;
Estate Station olarak 2014 yılında geldiğimiz noktada öncelikli olarak ofisleşme hedeflerimizi belirledik. Ardından çağın gerekleri ile Türk emlakçısının ihtiyaçlarını bir araya getirecek bir teknolojik alt yapı için çalışmaları başlattık. Bunun içinde online olarak tüm ofislerimizin tek bir havuzdan portföy yönetimine geçmesinden başlayarak standart web site uygulamaları, standart evrak ve sözleşme yönetimi gibi birçok alanda teknolojiye adaptasyon için çalışmalara start verdik. Artık günümüzde ofisi açmakla iş maalesef bitmiyor.

Aramıza yeni katılan her ofis kurdelasını kestiği an, aynı gün ve saatte otomatik olarak bu sisteme dahil olarak web sitesinin yönetiminden, mail sisteminin çalışmasına ve portföy dosyalama sistemine kadar sistem içine hemen dahil olabilmeli. Ofis kapalıyken sistem, ofisin tüm ilan ve reklam çalışmalarını takip ederek, isterse 24 saat üyemizi bilgilendirmeli diye düşündük.

Estate Station olarak yurt içindeki tüm ofislerimiz için ortak bir reklam çalışması yürütmemizin yanında üyemiz istedi anda online sistem üzerinden Estate Station markasının kurumsal avantajları ile gazete ilanından, tv ve web reklamına kadar her şeyi tek bir panelden yürütebilecekleri, SMS gönderebilecekleri, ofislerini uzaktan yönetebilecekleri bir sistem ile teknolojiyi Estate Station'un her lokasyonuna, noktasına ve sürecine dahil ediyoruz.

Birol POLAT, son dönemde yurt genelinde Estate Station'a ilginin oldukça yoğun olduğunu belirtirken yeni ofis ön anlaşmalarının da müjdesini verdi.

“Antalya, Marmaris, Sakarya ve İzmir'de sonuçlandırmak üzere olduğumuz Ofis görüşmeleri için sona geldik. Yakında bu ofislerimizin açılışı için start vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz