maritbet girişmaritbet
Esta Bahçelievler'de dev proje için düğmeye bastı!

Esta Bahçelievler'de dev proje için düğmeye bastı!

Esta İnşaat, 175 milyon liralık yatırımla Güngören'de Kale Center'ın karşısında yeni proje yapacak.

Esta, 175 milyon liralık bedelle Güngören'deki Kale Center AVM'nin hemen karşısında yer alan arsada 471 konutluk proje üretecek.

175 milyon liralık proje

Esta'nın yeni başlayacağı projesi 4 bloktan meydana gelecek ve içerisinde 471 daire yer alacak. 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde tasarlanacak konutların bulunduğu projede ayrıca 40 dükkan bulunuyor. Şu anda Esta İnşaat'a ait olan arsa üzerinde yapılacak projenin maliyeti 175 milyon 500 bin lira olarak hesaplandı.

Farklı konut tipleri bulunuyor

İçerisinde 243 adet 1+1 daire, 220 adet 2+1 daire ve 8 adet 3+1 dairenin yer alacağı Esta Güngören-Bahçelivler projesi, 27 bin 602 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek. Toplam inşaat büyüklüğü 136 bin 69 metrekare olan projede otopark büyüklüğü 49 bin 274 metrekare, peyzaj alanı ise 18 bin 683 metrekare olacak.

Şehrin merkezinde

E5 karayoluna yakınlığıyla dikkat çeken arsa, hemen önünden geçen Kabataş-Bağcılar tramvay hattının Keresteciler durağının karşısında bulunuyor. Bir dönem M1 Merter Meydan AVM olarak hizmet veren ve şu anda Nef Bahçelievler olarak yükselen proje, Esta arsasıyla komşu parsel olarak göze çarpıyor.

“Sınırsızlık kavramıyla Türkiye'deki yatırımcının da tanışma zamanı geldi”

Tüm dünyada uluslararası düzeyde işler yaptıktan sonra, bu bilgi birikimini Türkiye'ye getirmek istediklerini söyleyen ESTA Construction Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demirbilek, “Yeni nesil bir gayrimenkul şirketi olarak sınırların ötesinde düşünen ve bu düşünceyi projelerinde hayata geçiren bir şirketiz. Yaptığımız her işte müşterilerimize ve tüm paydaşlarımıza kazandırmayı öncelik olarak belirleyip, bu yönde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bunu yaparken de, yenilikleri getirerek, daha önce hiç yapılmamışı yaparak, geleceğin yaşam tarzını bugünden sunmayı hedefliyoruz. Gelecek artık sınırların ötesinde. Teknoloji ve inovasyon hayal gücümüzün sınırlarını çoktan aştı. Bu sınırsızlık kavramını gayrimenkul sektörüne taşıyoruz. ESTA projelerinde sınırsızlık ve inovasyonu hayata geçiriyor. Şimdi bu kavramlarla Türkiye'deki yatırımcının da tanışma zamanı geldi!” dedi.

 

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorumlar

  1. Sedat yener Avatar imageSedat yenersays:

    Daire fiyatları ne kadar

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esta Bahçelievler'de dev proje için düğmeye bastı!
  • 17.07.2017 10:49

Esta Bahçelievler'de dev proje için düğmeye bastı!

Esta İnşaat, 175 milyon liralık yatırımla Güngören'de Kale Center'ın karşısında ...