maritbet girişmaritbet
Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı, Kurtköy’ü üs seçti, projeler peş peşe geliyor!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı, Kurtköy’ü üs seçti, projeler peş peşe geliyor!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı Kurtköy’ü üst seçti. Ayrı ayrı birçok proje gerçekleştiren iki genç girişimci bundan böyle ortak projeler gerçekleştirecek

“Kurtköy'ün tamamını verseler proje üretiriz ve satarız” diyecek kadar Kurtköy'e inanan ortaklık, eylülde2'nci projesini satışa sunacak, 3'üncü proje için ise çalışmalarını sürdürüyor

İki genç girişimcinin arkadaşlıktan iş ortaklığına dönüşen serüveni sonucu kurulan Erguvan İnşaat – Demirbaş Yapı ortaklığı, İstanbul'un gelişen merkezlerinden Kurtköy'e odaklandı. Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş 2008 yılında başladıkları işbirliğini, Kurtköy'ün gelişim potansiyeline inanarak, bu bölgeye taşımaya karar verdi. Bir anlamda Kurtköy'e olan inançlarını test etmek için kolları sıvayan Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş, bölgedeki ilk projeleri W Bahçe Kurtköy'ün başarısıyla Kurtköy'de yeni projeler üretmek için devam kararı aldı. Kurtköy'ün tam merkezinde 136 konuttan oluşan W Bahçe Kurtköy projesinde hemen hemen satışları tamamlayan ortaklık, Eylül ayında satışa çıkartmayı planladığı yeni projesinin çalışmalarını da tamamlamak üzere. Projedeki tüm evlerin bir bahçeye sahip olduğu W Bahçe Kurtköy ile bahçe konseptini Kurtköy ile tanıştıran Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı ortaklığı, Kurtköy'ün ilk loft konseptine sahip projesini inşa edecek.

‘Kurtköy'ü verseler tamamına proje yaparız'

Kurtköy'ün geleceğine ve gelişi potansiyeline “Kurtköy'ü verseler, tamamında proje yaparız ve satarız” diyebilecek kadar inanan Erguvan İnşaat -Demirbaş Yapı ortaklığı eylül ayında içinde Kurtköy'ün ilklerini barındıracak yeni projesi satışa sunacak. Ardından yeni aldığı arsa üzerine proje çalışmalarını sürdüren ve 2014 Mart'ında Kurtköy'de 3'üncü projesini satışa sunmayı hedefleyen ortaklığın planları arasında Kurtköy'de konut projelerinin yanı sıra ticari yapılar ve Alışveriş Merkezi projeleri geliştirmek de bulunuyor.

‘İlklerle Kurtköy'e değer katacağız'

Kurtköy'ün az katlı, bol bahçeli, villa projeleri ve niş projeler bulunan, elit bir bölge olduğuna dikkat çeken Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, “Özellikle projelerin bulunduğu Yenişehir bölgesi planlı ve çok ferah bölge. Kurtköy'ün gelişmekte olan, ulaşım kolaylığına sahip, temiz havası ile İstanbulluların ilgisini çeken bir bölge olduğunu düşünüyorum. Sabiha Gökçen Havalimanı, HABOM(Havacılık Bakım onarım Merkezi),Teknopark gibi devlet yatırımları bu bölgeye çok ciddi değer katmaya başladı. Bizde ortaklık olarak yenilikler ve hayata geçireceğimiz ilklerle Kurtköy'ün değerine değer katacağız” dedi. Eylül'de satışa sunacağımız yeni projemiz de birçok ilki bünyesinde barındıracak” dedi.

Kurtköy'ün nitelikli projelere ihtiyacı var

Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, Kurtköy'de konsept projelerde yer alan konut sayısının bin 500 – 2 bin civarında olduğunu kaydederek, “yeni yatırımlarla on binlerce beyaz yakalının ve bir o kadar da mavi yakalının çalışacağı Kurtköy de nitelikli barınma ihtiyacını karşılayacak yeni projelere ihtiyaç var. W Bahçe projemizin satış başarısı da bunu ispatladı. Yüzde 60-70 seviyesinde kazandırdı. Kurtköy'den konut alanların yüzde 20'si oturum amaçlı konut alırken, yüzde 80'i yatırım amaçlı alım yapıyordu. Bu durum bugün için yüzde 50 yatırım, yüzde 50 oturum amaçlı alım şeklinde değişti. Oturum amaçlı konut alanların oranı her geçen gün daha da artacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erguvan İnşaat, Kurtköy'de 5. projesine başlıyor!
  • 28.09.2015 13:18

Erguvan İnşaat, Kurtköy'de 5. projesine başlıyor!

Daha önce WBahçe, Avlu, Loft Dragos, WRoof ve QBahçe projelerini hayata geçiren ...

Erguvan Premium Residence projesinin foto galerisi yayında!
  • 22.02.2017 16:24

Erguvan Premium Residence projesinin foto galerisi yayında!

Erguvan İnşaat imzasıyla Kurtköy'de inşa edilen Erguvan Premium Residence'ta 1+1 ...

Wroof proje görselleri
  • 18.11.2013 14:13

Wroof proje görselleri

Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat ortak projesi Wroof'dan görseller. ...

Wroof basın toplantısından kareler
  • 18.11.2013 13:13

Wroof basın toplantısından kareler

Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat ortak projesi Wroof basın toplantısından görsell ...

Erguvan İnşaat, yeni satış ofisiyle de ezberleri bozuyor
  • 24.08.2017 12:51

Erguvan İnşaat, yeni satış ofisiyle de ezberleri bozuyor

12 bin kişinin katıldığı bir kamuoyu yoklaması ile karar verilen Erguvan Premium ...

Demirbaş Yapı’dan 250 milyon liralık yeni proje
  • 21.06.2017 14:43

Demirbaş Yapı’dan 250 milyon liralık yeni proje

Demirbaş Yapı’nın Genel Müdürü Sefa Demirbaş Kurtköy projesinin tesliminin ardın ...