maritbet girişmaritbet
ERA'nın yeni seminer adresi: Antalya

ERA'nın yeni seminer adresi: Antalya

Türkiye’de büyümesine yatırımcılarına verdiği ücretsiz eğitim ve seminerlerle devam eden ERA, şimdi de Antalya’da seminer vermeye hazırlanıyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitim ve seminerlerine ‘Kendi İşine Sahip Olmaya Hazır Mısın?' sloganıyla Antalya'da devam ediyor. Özellikle yabancıların ilgi odağı olan Antalya'nın konut alanındaki potansiyelini gözler önüne sermek ve Gayrimenkul Danışmanlığı sektörünü anlatmak üzere 22 Aralık Salı günü Akra Barut Otel'de sektör ilgilileriyle bir araya gelecek olan ERA Gayrimenkul, sektörün yatırımcılar için avantajlarını anlatacak. 

Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00'da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri'nin de sahibi olacak. 

Öte yandan; ERA Gayrimenkul Türkiye Antalya'da Manavgat ofisi için el sıkıştı. Böylelikle Antalya'daki ilk ofisini açacak olan ERA'nın halihazırda 35 aktif ofisi bulunuyor. 

İlk 'Gayrimenkul Akademisi'ni açtı

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye'nin ilk gayrimenkul akademisi ‘ERA Akademi'de de eğitim hizmetlerini sürdürüyor. Sektörde bir ilk olan ‘ERA Clinic' ve ‘ERA Coaching' hizmetlerinin de dahil olduğu bu güçlü eğitim modeli ile ofislerinin karşılaşabileceği sorunlar ile ilgili çözüm üretiliyor. 

Her türlü ekonomik değişikliğe karşı gelişimi artırmak ve ‘Kaliteli Yatırım Danışmanlığı' algısını oluşturmak için eğitime büyük önem veren ERA, gayrimenkul sektöründe kaliteli, eğitimli ve profesyonel kadroların yetiştirilmesi amacıyla kurslar da açıyor. 

‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'nun üç farklı MEB onaylı sertifika programı üzerinde eğitim veriliyor. Kurstan başarı ile mezun olan kursiyerler MEB onaylı sertifikalarını almalarının haricinde gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşuyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ERA'nın İstanbul seminerlerinin ilki 14 Ocak'ta!
  • 11.01.2016 17:07

ERA'nın İstanbul seminerlerinin ilki 14 Ocak'ta!

Gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci ...

ERA'nın yeni seminer adresi: Antalya
  • 17.12.2015 10:09

ERA'nın yeni seminer adresi: Antalya

Türkiye’de büyümesine yatırımcılarına verdiği ücretsiz eğitim ve seminerlerle de ...