maritbet girişmaritbet
ERA Türkiye logosunu değiştirdi

ERA Türkiye logosunu değiştirdi

Emlak ve gayrimenkul danışmanlığı konusunda başarılı işlere imzalar atan ERA Türkiye, yeni nesil bir marka algısı için logo değişikliğine gitti.

Dünyada ve Türkiye'de en hızlı büyüyen markalardan biri olan ERA Türkiye, logosunu değiştirdi. ERA ABD'de 2014 yılı itibari ile değişim başladı ve tüm ülkelerde değişim devam ediyor. ERA Türkiye'de, dinamik, yenilikçi, modern, enerjik ve yeni nesil bir marka algısı ile ERA markasını geleceğe taşımayı hedefliyor. Yeni logo çalışması ambleminde biçim olarak 2 parça çatı ağırlıklı sembolik bir anlatımdan oluşuyor. ERA'nın gelecek vizyonunu sembolize eden amblemin renkleri konut rengi olan kırmızı ve daha koyu bir bordo tonundan oluşuyor. 

Logonun tipografisi seçilirken amblemde dikkat edilen global, güçlü duruşa uygun olacak bir yazı karakteri olmasına dikkat edildi ve logo üzerinde yatay konumlandırma amblemle uyumlu şekilde tasarlandı.
ERA standartları ve temeli korunarak  müşteri ve hizmet odaklı yaklaşımın sürdürüleceğini ileten ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, “Yenilikçilik yaklaşımın markadan başlatıldığı bir dönemde biz de ERA Türkiye olarak bu global değişime ayak uydurmak istedik. ERA Türkiye olarak hızla büyürken, yenilenen logomuz da bu değeri ve ERA Global markası ile organik bağımızı güçlendiriyor. Yeni logomuz hedeflenen amacımızı ortaya koyuyor.” dedi.

Franchise ofislere yüzde 100 başarı sözü

Franchise ofis ağlarını 2023 yılına kadar 850'ye çıkarmayı hedeflediklerini belirten Baygan, “ERA Global'in dünyadaki 40 yılı aşkın marka gücü desteğini alarak, sektörde farklı bir bakış açısı, yenilikçi bir yaklaşım ve bilgi birikimi katma amacıyla hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz. 

Biz franchise ofislerimize yüzde 100 başarı sözü veriyoruz. Bu sözü verirken de, ERA Akademi'nin güçlü eğitim ve kadrosu ile franchise vizyonumuza güveniyoruz. Büyüyen markamızda tüm ofislerimizi, sektördeki ilk ve tek gayrimenkul danışmanlık akademimiz, iş kurmalarını kolaylaştıran destek faaliyetleri, geniş portföy ağı olanağı, ulusal ve uluslararası bilgi ağından yararlanma imkanı, finansal ve teknolojik altyapı desteği gibi özel ayrıcalıklarla desteklemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konut satışları 2016'da artacak!
  • 20.01.2016 15:32

Konut satışları 2016'da artacak!

ERA Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Türk halkı ve Ortadoğulu ülke vat ...

Mustafa Baygan 'İstanbul, dönüşümde bir numara'
  • 02.03.2015 15:09

Mustafa Baygan 'İstanbul, dönüşümde bir numara'

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, kentsel dönüşümde başta Fikirtepe olmak ...

Mustafa Baygan, ikinci el konut sektörünü anlatıyor!
  • 16.02.2015 10:27

Mustafa Baygan, ikinci el konut sektörünü anlatıyor!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ikinci el konut satışlarının, sıfırdan ...

Mustafa Baygan 'Yabancı ağırlık bir fuar oluyor'
  • 12.09.2014 15:34

Mustafa Baygan 'Yabancı ağırlık bir fuar oluyor'

Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, CNR Emlak Fuarı 2014'te mikrofonumuza f ...

ERA Türkiye 4 şehirde 22 ofise ulaştı
  • 05.12.2013 20:19

ERA Türkiye 4 şehirde 22 ofise ulaştı

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu Emlak 2013 Fuarı'nda emlaktasond ...

ERA, Türkiye gayrimenkul sektörüne adım attı!
  • 05.12.2012 17:34

ERA, Türkiye gayrimenkul sektörüne adım attı!

ERA, Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı yapacak. Şirketin basın toplantısından ...