maritbet girişmaritbet
ERA Türkiye, gayrimenkul danışmanı adaylarına ilk eğitimleri ücretsiz veriyor

ERA Türkiye, gayrimenkul danışmanı adaylarına ilk eğitimleri ücretsiz veriyor

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, gayrimenkul danışmanı adaylarına ilk eğitimleri ücretsiz olarak veriyor

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, Aralık ayında hayata geçirdiği Türkiye'nin ilk ve tek gayrimenkul danışmanlığı akademisi ERA Akademi'de düzenlediği ‘Kariyer Günleri' ile sektöre yetişmiş işgücü kazandırmayı hedefliyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, gerçekleştirdiği nitelikli etkinliklerle sektörün gelişimine katkı sağlıyor. ERA Türkiye, bayilerinin gayrimenkul danışmanları ile bir araya gelebileceği bir platform yaratmak ve danışmanları bilgilendirmek amacıyla ‘Kariyer Günleri'ni düzenlemeye başladı. Gayrimenkul sektöründe dünyada ve Türkiye'de en hızlı büyüyen lider markalarından biri olan ERA Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, “ERA Türkiye'nin uluslararası deneyimlerinden oluşan başarı modellerimizi, franchise ağımıza katılan tüm yatırımcılarımıza aktarmaya devam ediyoruz. Sektörde tek olan ERA Akademi'de düzenlediğimiz ‘Kariyer Günleri' etkinliğimiz ile gayrimenkul danışmanları ile bir araya gelerek onları hem akademimizde eğitiyor, hem de ERA Merkez ofisimizde staj imkanı sunarak sektöre yetişmiş iş gücü sağlıyoruz.

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe bir ilki gerçekleştirip bu konuda öncülüğü üstlenmek adına, ERA ofislerinde gayrimenkul danışmanı olmak isteyenlere 5 günlük eğitime ücretsiz katılım fırsatı sunuyoruz. Ocak ayı sonuna kadar geçerli olacak bu kampanyamızdan sadece ERA'lı olan gayrimenkul danışmanlarımız faydalanabilecek. Bu nedenle danışman ve danışman adaylarımıza, onlar için çok değerli olan bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu. Sektör değerlendirmesi ve ERA Türkiye'nin gelecek vizyonu ile ilgili detaylı bilgilendirmenin yapıldığı ‘Kariyer Günleri'nde, gayrimenkul danışmanlığı mesleğinin püf noktaları ve bu alanda kariyer planlamanın fırsatları paylaşıldı. Sektörde uzman eğitimciler tarafından tam donanımlı sektör eğitimlerinin sunulacağı ERA buluşmaları, ERA Akademi'de sene boyunca düzenli olarak gayrimenkul danışmanlarını bir araya getirecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Her yıl en az 600 bin yeni konuta ihtiyaç var!
  • 20.01.2016 16:04

Her yıl en az 600 bin yeni konuta ihtiyaç var!

ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Türkiye'de her yıl ...

Konut satışları 2016'da artacak!
  • 20.01.2016 15:32

Konut satışları 2016'da artacak!

ERA Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Türk halkı ve Ortadoğulu ülke vat ...

Mustafa Baygan 'İstanbul, dönüşümde bir numara'
  • 02.03.2015 15:09

Mustafa Baygan 'İstanbul, dönüşümde bir numara'

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, kentsel dönüşümde başta Fikirtepe olmak ...

Mustafa Baygan, ikinci el konut sektörünü anlatıyor!
  • 16.02.2015 10:27

Mustafa Baygan, ikinci el konut sektörünü anlatıyor!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ikinci el konut satışlarının, sıfırdan ...

Mustafa Baygan 'Yabancı ağırlık bir fuar oluyor'
  • 12.09.2014 15:34

Mustafa Baygan 'Yabancı ağırlık bir fuar oluyor'

Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, CNR Emlak Fuarı 2014'te mikrofonumuza f ...

ERA Türkiye 4 şehirde 22 ofise ulaştı
  • 05.12.2013 20:19

ERA Türkiye 4 şehirde 22 ofise ulaştı

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu Emlak 2013 Fuarı'nda emlaktasond ...