maritbet girişmaritbet
ERA, İzmir ve İstanbul'da yatırımcılarla buluşuyor

ERA, İzmir ve İstanbul'da yatırımcılarla buluşuyor

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul, İstanbul ve İzmirli yatırımcılara yeniliklerini anlatacak

ERA, ‘Liderliğe Giden Yolda, Bütün Takım Bir Arada' sloganı gayrimenkul danışmanlarını bir araya topluyor. ERA, 09 Aralık'ta İstanbul'da, 11 Aralık'ta da İzmir'de yapılacak TeamERA etkinlikleri çerçevesinde yeni uygulamalarını anlatacak.

Avrupa'nın lider gayrimenkul danışmanlığı markası ERA, ‘Liderliğe Giden Yolda, Bütün Takım Bir Arada' sloganı gayrimenkul danışmanlarını bir araya topluyor. Yüzde 96 tutundurma oranıyla (ofis açma-kapama) Avrupa'da lider olan ERA Gayrimenkul Türkiye, 9 Aralık Çarşamba günü ‘İstanbul Dedeman Bostancı Otel'de, 11 Aralık Cuma günü ise ‘İzmir Kaya Termal Convention'da yapılacak TeamERA etkinlikleri ile hem yeni uygulamalarından söz edecek hem de danışmanlarının motivasyonlarını artıracak.

Türkiye'deki büyüme stratejisine bir biri ardına açtığı ofislerle devam eden ABD merkezli uluslararası gayrimenkul zinciri ERA Gayrimenkul, iki yıl içinde gösterdiği yüksek performans nedeniyle Avrupa'daki tutundurma oranlarına yaklaştı. 

Avrupa'da lider

Avrupa'da alanında lider konumunda bulunan ERA, yüzde 96 tutundurma oranına sahipken, ERA Türkiye'de bu oran yüzde 70 olarak gerçekleşti. 1971 yılında ABD'de kurulmuş ve dünya çapında yatırımcıların kazancını artıran gayrimenkul ürünlerinin ve hizmetlerinin gelişmesine öncülük eden ERA, bugün dünyada 3 bini aşkın ofisi, 38 binden fazla ofis sahibi ve gayrimenkul danışmanı ile 35 ülkede hizmet veren global bir gayrimenkul markası konumunda bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ERA, İzmir ve İstanbul'da yatırımcılarla buluşuyor
  • 04.12.2015 13:37

ERA, İzmir ve İstanbul'da yatırımcılarla buluşuyor

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanlık şirketi ERA Gayr ...