maritbet girişmaritbet
Emlaktasondakika.com vitrinde!

Emlaktasondakika.com vitrinde!

Gayrimenkul sektörüne ilişkin gelişmelerin en hızlı ve en doğru şekilde yansıtıldığı emlaktasondakika.com, son dönemde yaptığı yatırımlar ve transferlerle sektörün vazgeçilmezi oldu

Gayrimenkul sektörüne ilişkin gelişmelerin en hızlı ve en doğru şekilde yansıtıldığı emlaktasondakika.com, son dönemde yaptığı yatırımlar ve transferlerle sektörün vazgeçilmezi oldu.

Emlak haberciliğinde ilk akla gelen internet sitesi emlaktasondakika.com, habercilik dışında sektördeki faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor

Türkiye'nin gerçek gayrimenkul sitesi emlaktasondakika.com, faaliyet alanının dışında da varlığını hissettiriyor. Şirketin Genel Müdür Yardımcısı Fatih Işık  ve Satış Müdürü Songül Karahan, gayrimenkul projelerinin kurumsal iletişim müdireleriyle bir araya geldi.

Ataşehir Big Chefs'te gerçekleşen buluşmaya Songül Karahan ve Fatih Işık dışında; Sarp Group'tan Arzu Güler, BY İnşaat'tan Gökçe Gönenç, Özak GYO'dan Evren Sandıkçı, Ege Yapı Group'tan Deniz Coşkun ve Pelin Kaya yer aldı.

2012 yılının Mart ayında Les Ottomans Hotel'de kahvaltı düzenleyen ve sektörün lideri olduğunu bir kez daha kanıtlayan emlaktasondakika.com, Haziran'ın ilk yarısında kurumsal iletişim ve PR şirketleri ile brunchta buluşacak. Buluşmada “Sektörü daha ileriye nasıl götürebiliriz, daha sıkı iletişim içerisinde nasıl olabiliriz?” sorularının cevabı masaya yatırılacak.

Projelerin satış ofislerinde tüm gün takip edilen emlaktasondakika.com sektörün en güncel bilgilerini sunuyor.

Gayrimenkul sektörü haberciliğiyle öne çıkan emlaktasondakika.com tüketiciye karar aşamasında sektörün tüm faaliyetlerine ulaşma imkanı sağlıyor. Sektörden isimlerin yalnızca emlaktasondakika.com takipçileri için yazdığı makaleleri ile birçok bilgiye ulaşırken, uzmanına sor bölümüyle de tüketiciye, sektörden kişilere soru sorma fırsatı sunuluyor.

Türkiye'nin tek gayrimenkul haberciliğine yönelik hazırlanan Iphone ve Ipad uygulamasıyla sitenin tüm güncel içeriğine en hızlı şekilde ulaşılıyor.

Gelişen teknolojiye hızla uyum sağlayan emlaktasondakika.com Philips ve LG Smart TV işbirliği ile Emlak TV uygulamasını da yayına sokuyor. Emlak TV uygulaması; Iphone ve Ipad'lerden de ulaşımın bulunduğu emlaktasondakika.com'un tüm videolarına ulaşım sağlarken, sektörden basın toplantıları ile her gün güncellenen TV haberleri, projelerin reklam ve tanıtım filmleri, proje görselleri ve örnek daire fotoğrafları, havadan çekilmiş bölge ve inşaat fotoğrafları gibi birçok görsel bilgi sunuyor.

Her geçen gün artmaya devam eden 1 milyonun üzerinde aylık ziyaret sayısıyla emlaktasondakika.com gayrimenkul haberciliği listesinde üst sırada yerini alıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Proje Gezer, Marmara Evleri 4'ü gezdi!
  • 30.01.2019 16:17

Proje Gezer, Marmara Evleri 4'ü gezdi!

Emlaktasondakika.com ve Güncel Proje Bilgileri işbirliğinde hayata geçirilen Pro ...

Emlaktasondakika.com Expo Turkey by Qatar Değerlendirme Oturumu
  • 21.04.2017 20:34

Emlaktasondakika.com Expo Turkey by Qatar Değerlendirme Oturumu

Türkiye'nin gerçek gayrimenkul sitesinin düzenlediği Expo Turkey by Qatar Değerl ...

İsmail Erdem, emlaktasondakika.com'a konuştu!
  • 08.07.2015 12:16

İsmail Erdem, emlaktasondakika.com'a konuştu!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, bölgenin son durumuyla birlikte yapıla ...

Emlaktasondakika.com yenilenen Eyüp Sultan Türbesi'ndeydi!
  • 20.06.2015 20:13

Emlaktasondakika.com yenilenen Eyüp Sultan Türbesi'ndeydi!

Yaklaşık 4 yıl süren restorasyonun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ...

Mustafa Öztürk, emlaktasondakika'ya konuştu!
  • 16.12.2014 13:42

Mustafa Öztürk, emlaktasondakika'ya konuştu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, 2. Kentsel Dönüşüm Zirve ...