maritbet girişmaritbet
Emlakçılar yazlık sezondan UMUTLU!

Emlakçılar yazlık sezondan UMUTLU!

2010 turizm sezonunda yaşanacak yüzde 80 oranındaki doluluğun emlak sektörüne de olumlu olarak yansıyacağını kaydeden Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Nevzat Tilkici, her dönemde gayrimenkulün kendini koruduğunu ifade etti

2010 turizm sezonunda beklenen doluluğun emlak sektörünü de olumlu etkileyeceğini anlatan ve konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Nevzat Tilkici, “2009 turizm sezonuna göre 2010'nun turizmde yüzde 80'lik bir doluluk oranı söz konusu. Bu da demek ki, elde edilen gelirin kısmen de olsa gayrimenkule dönüşeceğine inanıyorum. Emlak sektörü ve meslektaşlarım için bu durum büyük önem taşımaktadır” dedi.

Gayrimenkulün yatırımdaki önceliğini her dönemde koruduğuna dikkat çeken Nevzat Tilkici, şunları söyledi:
 
“Dünyanın neresinde olursa olsun, gayrimenkul kendini her zaman korumuştur ve korumaya devam edecektir. Yine de en iyi yatırımın gayrimenkul olduğunu düşünüyorum. Bu yatırım, bireysel ve kurumsal anlamda kendi parasını korumuştur. Akdeniz Bölgesi ve Fethiye için turizm ve benzeri rantların üzerinde, toprak ve gayrimenkul dünya üzerindeki küresel ekonomik krize rağmen yatırımdaki önceliğini korumuştur.
Geçmiş yıllara nazaran turizmin iyi gitmesi, hem Fethiye halkına hem de sektörümüz adına daha iyi olacağını düşünüyorum” diyen Tilkici, “Bizler de bireyler olarak gelen misafirlerimize çağdaş, iyi niyetli misafirperverliğimizi göstermeliyiz. Dünyanın en iyi yatırımının insan ilişkileri olduğuna inanıyorum.” 
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz