maritbet girişmaritbet
Eminevim, 65 aileye ev sevinci yaşattı

Eminevim, 65 aileye ev sevinci yaşattı

Tam 23 yıldır "el birliği" sistemi ile vatandaşların ev ve Otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Kocaeli’nde 65 aileye ev sevinci yaşattı

Türkiye'de ilk kez el birliği sistemini profesyonel bir şekilde ev ve otomobil alımı konusunda uygulayan Eminevim firması, Kocaeli'de 65 aileye ev sevinci yaşattı. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün'ün de katıldığı tapu teslim töreninde, aileler ev sahibi olmanın coşkusunu doyasıya yaşadı.

23 yıl önce İstanbul Ümraniye'de kurulan ve altın gününe benzer bir sistemi profesyonel olarak ilk kez otomobil alımında uygulayan Eminotomotiv firması, değişik gelir grupları arasında denge oluşturarak herkesin otomobil almasına olanak sağladı. Zaman içerisinde sektörünün en ileri şirketlerinden biri haline gelen Eminotomotiv, vatandaşların ev alımında da bu sistemden faydalanması amacıyla Eminevim firmasını kurdu.

Firmanın gelişim sürecini anlatan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Eminevim 23 yıllık bir firma. Bunun ilk zamanlarında otomobil üzerine çalıştık. Eminotomotiv olarak 8 senedir de ev ve konut olarak çalışıyoruz. Eminevim, ev alma imkanı olmayan, yüksek geliri olmayan kesime hitap eden bir sistem. Hanımların altın günü gibi bir dayanışma ile ayda 500 liradan 3 bin liraya kadar taksitlerle ev sahibi oluyorlar. Bu sistemin avantajı ev sahibi olanlar evlerini alıyor, ev sahibi olamayanlar da ev sahibi olanlardan bir miktar yardım almış oluyor. O şekilde bir denge ve adalet sağlanıyor. Sistemde faiz ve vade farkı yok, çok ciddi bir ödeme yok” dedi.

Bu sisteme 1991 yılında araç ile başladıklarını ifade eden Emin Üstün, “1991 yılında araç ile başladık. 16 sene otomobil konusunda çalıştık. Bütün mesele dayanışma ve el birliği sağlamaktan geçiyor. Halkımızın daha refah seviyesini yükseltecek yatırımları yapmaya çalışıyoruz. Ev sahibi olmak isteyenler Eminevim'e gelip bir kahve içsinler, eşinden dostundan da ev alanların nasıl ev aldığını dinlesinler” şeklinde konuştu.

Eminevim sayesinde ev sahibi olan 65 aileye tapularının teslim edildiği törenin açılış konuşmasını yapan Eminevim Türkiye Satış Müdürü Sezai Gök, “Geçmişte olduğu gibi bugünün Türkiye'sinde de ev almak, bir otomobil sahibi olmak hakikaten çok zor. Şimdi parası olan evini alıyor, otomobilini alıyor. Ev alma olayını peşin parası varsa kendi imkanlarıyla alıyor. Peşin parası olmayanlarsa ya kredi kullanarak alıyor ya da kirada oturmaya devam ediyor. Kredi kullanarak ev alan ailelerimizin aldıkları evin iki katından fazla faizinden de ziyade vermiş oluyor fakat Eminevim olarak bizim iştiraklerimiz, bizim ailemiz hiçbir şekilde faize girmeden, vade farkına girmeden, kendi imkanları dahilinde, hatta kirada bile oturuyor olsalar kendi kirası haricinde ödeme imkanlarına göre, daha kolay yoldan maliyetsiz bir şekilde istedikleri yerden, kendi beğendikleri evi almasına vesile oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Eminevim sayesinde ev sahibi olan vatandaşların da çok mutlu olduklarını ifade ettikleri programda tapularını alan aileler herkesin mutlaka Eminevim ile tanışmasını tavsiye etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

‘Avrupa Yakası’nda arayışlarımız devam ediyor’
  • 06.11.2015 15:03

‘Avrupa Yakası’nda arayışlarımız devam ediyor’

Eminevim Avrupa Yakası Bölge Müdürü Mustafa Şahin, CNR Emlak Fuarı’nda Emlaktaso ...

Eminevim Ahenk İstanbul Beylikdüzü'nün foto galerisi emlaktasondakika.com'da!
  • 05.03.2013 13:22

Eminevim Ahenk İstanbul Beylikdüzü'nün foto galerisi emlaktasondakika.com'da!

500 konut ve 100 mağazdan meydana gelmekte olan Ahenk İstanbul projesi Eminevim ...

Kuşadası'nda Milattan Önce 1'inci yüzyıla ait su kemeri bulundu
  • 25.05.2021 09:57

Kuşadası'nda Milattan Önce 1'inci yüzyıla ait su kemeri bulundu

Kuşadası'nda inşaat alanındaki sondajda Milattan Önce 1'inci yüzyıla ait su keme ...

Vaillant yeni organizasyon yapısı ile 2021’de de iddialı
  • 06.05.2021 10:27

Vaillant yeni organizasyon yapısı ile 2021’de de iddialı

Vaillant Türkiye, COVID-19 salgınının oluşturduğu olumsuz etkilere rağmen 2020 y ...

Selimiye Camisi'nin silüetini bozan yapılar kaldırılacak
  • 06.04.2021 17:33

Selimiye Camisi'nin silüetini bozan yapılar kaldırılacak

Selimiye Camisi ve Külliyesi Rekreasyon Projesi kapsamında caminin görüntüsünü e ...

Samsung ankastre setlerde %20’ye varan indirim!
  • 05.03.2021 07:30

Samsung ankastre setlerde %20’ye varan indirim!

Samsung marka ankastre fırın, ocak ve davlumbaz alacaklar KDV dâhil satış fiyatı ...