maritbet girişmaritbet
Ege Seramik Unicera Fuarı’nda büyük beğeni topladı

Ege Seramik Unicera Fuarı’nda büyük beğeni topladı

Ege Seramik, 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında 26.kez düzenlenen Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda Spring Collection 2014 koleksiyonunu tanıttı

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde her yıl olduğu gibi Türk seramik sektörünün nabzını tutan Unicera Fuarı bu yıl da sektör temsilcilerini ve profesyonellerini ağırladı. Ege Seramik'in Spring Collection 2014 koleksiyonunda sergilenen mermer görünümlü Venüs, Soho serileri ve ahşap dokulu Himba ve Motto serileri dikkatleri üzerine çeken ürünlerin başında yer aldı. Koleksiyonda ayrıca, Strong, Step, Crown, Costa, New York, Hawana, Florence serileri ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Unicera Fuarı'na katılımlarıyla ilgili konuşan Ege Seramik A.Ş Genel Müdürü Göksen Yedigüller; ‘' Her sene olduğu gibi bu yılda farklı tasarımlarımızdan oluşan koleksiyonumuzla fuara katılım gerçekleştirdik. Spring Collection'da 27 tane birbirinden  iddialı yeni serimizle fuarda farkımızı hissettirdik. Farklı ebat ve dokulardaki ürünlerimiz ziyaretçiler tarafından beğenildi. Ege Seramik olarak verimli bir fuar geçirdik.''dedi. Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Ege Seramik ve Ege Vitrifiye standlarını gezerek incelemelerde bulundu. İbrahim Polat'a Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Zıhnalı, Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller ve Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş eşlik etti.

Love;
Aşkın ihtişamından ilham alınarak tasarlanan Love serisi, mekanlarınıza özel bir hava getiriyor. Love serisi, banyolarınıza romantik ve masalsı bir görüntü kazandırıyor.

30x60 cm ebadında Digital Tile baskı teknolojisi ile üretilen Love serisi, yüzeyindeki kalp rölyefleri ile her ortamda farkını hissettiriyor. Love serisi, Yeşil, Antrasit, Sarı, Gri, Beyaz renk seçenekleri ve kırmızı kalpli dekoru ile mekanlarınızın ambiyansını değiştiriyor.

Pixel;
Geometrik desenlerin bir araya gelmesiyle tasarlanan Pixel Serisi, yaşam alanlarınızı yeniden yorumluyor. Mozaik görünümündeki Pixel, doğal görünümünün cazibesi ile büyülüyor.

Digital baskı teknolojisi ile duvar karosu olarak üretilen Pixel serisi, iç mekanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Pixel serisi, Beyaz ve Antrasit renk seçeneklerine sahip.

Sardinia;
Digital baskı teknoloji ile tam parlak sırlı granit olarak üretilen Sardinia Serisi, doğa kadar doğal görüntüsüyle mekanlarınızın vazgeçilmezi olmayı vaad ediyor. 

Sardinia, 60x60 cm ebadı, tam parlak yüzeyi ve gri, bej renk alternatifleriyle her mekana uyum sağlıyor.

Venus;
Mermerin dayanıklılığı ve estetik güzelliği Venüs Serisi ile buluşuyor. Fildişi, Antrasit ve Kahve renklerine sahip seri, doğanın sunduğu uyumlu renkleri mekanlarına taşımak isteyenlere hitap ediyor.

Digital Tile baskı teknolojisi ile 25x75 cm ebadında üretilen Venüs serisi, parlak mermer yüzeyi ile evinizin ışıltısını yeniden yorumluyor. Mozaik rölyefle zenginleştirilen duvar karoları, 45x90 ebadındaki Sırlı Granit zemin karoları ile tamamlanıyor. 

Motto;
Doğal ahşap dokusunu seramik ile birleştiren sahip Motto Serisi, mekanlarınıza modern ve elegance bir görünüm kazandırıyor.

45x90 cm ebadında Digital Tile baskı teknolojisiyle üretilen seri, iç ve dış mekanlarda duvar ve yer karosu olarak kullanılabiliyor. Motto serisi, 5 farklı renk seçeneği ve 2 farklı dekoru ile modern mekânlarda ayrıcalıklı özel alanlar oluşturuyor.

ege seramik

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı
  • 14.11.2022 17:04

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı

Eylül ayında dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de en yeni banyo ve karo ür ...

QUA Granite’in yenilikçi ürünleri UNICERA’da yoğun ilgi gördü
  • 22.11.2021 17:20

QUA Granite’in yenilikçi ürünleri UNICERA’da yoğun ilgi gördü

QUA Granite, seramik sektörünü bir araya getiren UNICERA Uluslararası Seramik Ba ...

Kaleseramik’ten, UNICERA’da “İyi Bak Dünyana” mesajı
  • 03.11.2021 11:49

Kaleseramik’ten, UNICERA’da “İyi Bak Dünyana” mesajı

Türkiye’nin uluslararası seramik pazarındaki lider firması Kaleseramik, dünya se ...

Güral Vitrifiye’den Unicera Fuarı'na özel denizanası tasarımı!
  • 02.11.2021 17:26

Güral Vitrifiye’den Unicera Fuarı'na özel denizanası tasarımı!

Sektörünün lider üreticisi Güral Vitrifiye, Unicera İstanbul’da trendleri belirl ...

Seranit, UNICERA’da Türkiye'nin en büyük duvar karosunu sergiliyor
  • 02.11.2021 16:25

Seranit, UNICERA’da Türkiye'nin en büyük duvar karosunu sergiliyor

UNICERA İstanbul Fuarı’nda buluştu. 2-6 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul’da CNR ...

Kaleseramik, UNICERA’da  tasarım ve inovasyon konuşturacak
  • 18.01.2018 15:16

Kaleseramik, UNICERA’da tasarım ve inovasyon konuşturacak

Kaleseramik, Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı olan ‘UNICERA İstanbul Seramik B ...