maritbet girişmaritbet
Duygu Meltem Yalçınkaya, müteahhitliğe hazırlanıyor! 630 dairelik devremülk projesine başlıyor!

Duygu Meltem Yalçınkaya, müteahhitliğe hazırlanıyor! 630 dairelik devremülk projesine başlıyor!

Televizyon eğlencenin ötesinde pazarlama amacıyla da kullanılır hale geldi. Özellikle uydudan yayın yapan kanallar ile Avrupa'ya yayın yapan Türk kanalları bu işin öncülüğünü yapıyor

 

Matkaptan ayakkabıya, baldan kitaba kadar her ürünün televizyondan direkt olarak pazarlandığını görebiliyorsunuz. 
 
Son bir buçuk yıldır televizyonda konut pazarlandığına da şahit olduk. Türk televizyonlarında konut satışını başlatan ise sunucu, yapımcı Duygu Meltem Yalçınkaya'dan başkası değil. Halen ATV Avrupa, STV Avrupa, Kanal 7 Avrupa ve Show Max'ta "Emlak Turu" adıyla program yapan Yalçınkaya'nın her hafta bant ve canlı olarak dokuz programı yayınlanıyor. Yalçınkaya, programları Vatan Şaşmaz ile birlikte sunuyor. Bugüne kadar değişik müteahhitlerin yaptığı projelerden ev satan Yalçınkaya'nın yakında kendisinin de müteahhitliğe hazırlandığını öğrendik. 
 
39 yaşındaki Yalçınkaya, müteahhit Rıdvan Eşin ile birlikte Didim Aktürk'te 630 dairelik bir projeye başlama hazırlığı içinde. Konu ile ilgili konuştuğumuz DMY Gayrimenkul'ün sahibi Yalçınkaya, "Projenin temelini mayıs ayında atmayı planlıyoruz. Projemiz devremülk sistemiyle yedi günlük 'hisse satış' yöntemiyle pazarlanacak. Kendi birikimlerimi ve adımı koyacağım projenin heyecanını yaşıyorum" diyor. Yalçınkaya halen Emlak Turu programı aracılığıyla Afyon, Kızılcahamam, Didim ve Bodrum'da dört termal ve devremülkün pazarlamasını yapıyor. 
 
Geçmişte Bulut İnşaat, İnanlar İnşaat ve Gül İnşaat gibi Türkiye'nin tanınmış müteahhitlerinin projelerini pazarlayan Yalçınkaya, "Bizim aracılığımızla özellikle Avrupa'daki Türkler konut ve devremülk alıyor. Banka kredisi ile konut alamayan yurtdışındaki Türkleri doğrudan müteahhitlerle karşı karşıya getiriyoruz. Kira öder gibi ev sahibi oluyorlar" diyor. 
 
Para

Yorum Yaz