maritbet girişmaritbet
'Dünyayı İnşaa Edenler' başlıyor!

'Dünyayı İnşaa Edenler' başlıyor!

Ankara’lı iletişim danışmanı Tuğba Ejder, TRT ekranlarında önemli bir projeye imza atıyor.

Başkent'in yerel siyasetinde uzun yıllar iletişim danışmanı olarak faaliyet gösteren Tuğba Ejder'in hazırlayıp sunduğu “Dünyayı İnşaa Edenler” TRT ekranlarında başlıyor. Dünyanın en büyük inşaat firmalarının sahiplerinin başarı hikayelerinin sırlarının yer aldığı belgesel tadında program, bir çok ilke de ev sahipliği yapıyor.

tuğba ejder şarık tara
Tuğba Ejder, Şarık Tara ile...

Türkiye'de ve Dünyanın pek çok ülkesinde ülkemizi gururla temsil eden Dünyanın en büyük inşaat firmalarının sahipleri, çocukluk yılları ve özlemlerini göz yaşlarını tutamayarak anlattı. 

Tuğba Ejder saffet çebi
Tuğba Ejder, Saffet Çebi ile...

Türkiye'nin vergi rekortmeni olarak tanınan, Türkiye'nin ilk müteahhitlerinden Enka Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Şarık Tara'dan, okula gitmek için her gün bir buçuk saat yürüyen Guriş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı İdris Yamantürk'e, Mardin'in Midyat ilçesinde doğan yıllarca amcasını baba bilerek büyüyen Yenigün Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün'den, Üniversiteyi burslarla okuyarak bugün binlerce çocuğa eğitim imkanı sağlayan Gama Holding'in Onursal Başkanı Erol Üçer'e,  genç yaşında en sevdiklerini kaybeden ama hayata sıkısıkı tutunan, hayatı hep merak edilen Nata Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık'tan, konuk sektörünün kaderini belirleyen ancak çocukluğunda bisiklet özlemiyle büyüyen Mesa Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Makyol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Çebi ve 23 iş adamı bilmediğimiz hikayeleri ile ekrana geliyor.

Şimdiye kadar yaptıkları işlerle gündeme gelen iş adamlarının,  çocukluk yılları, özlemleri, gözyaşları izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Tuğba Ejder erhan boysanoğlu
Tuğba Ejder, Erhan Boysanoğlu ile...

Bu Pazar günü saat 14.30 ‘da yayına başlayacak olan programın ilk konuğu,  herkesin yakından tanıdığı Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir. Bilinen sert yüzünün aksine yaşadığı çocukluk yılları,  çalışma tutkusu, yıllarca şantiyelerin başında durmaktan, çocuklarının büyüdüğünü göremeyen bir baba olarak ekranda yerini alıyor.  

Tuğba Ejder, Niha Özdemir ile...
Tuğba Ejder, Nihat Özdemir ile...

Tuğba Ejder idris
Tuğba Ejder, İdris Yamantürk ile...

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Dünyayı İnşaa Edenler' başlıyor!
  • 20.08.2015 11:12

'Dünyayı İnşaa Edenler' başlıyor!

Ankara’lı iletişim danışmanı Tuğba Ejder, TRT ekranlarında önemli bir projeye im ...