maritbet girişmaritbet
Dünyanın en büyük beyaz eşya fuarı Türkiye'de

Dünyanın en büyük beyaz eşya fuarı Türkiye'de

Dünyanın en büyük ''Beyaz Eşya Ana ve Yan Sanayi Fuarı (Domotechnıca)'' artık Türkiye'de yapılacak

Dünyanın en büyük ''Beyaz Eşya Ana ve Yan Sanayi Fuarı (Domotechnıca)'' artık Türkiye'de yapılacak.
İstanbul'da 22-25 Nisan tarihleri arasında yapılacak fuara, 13 ülkeden üretici firmalar katılacak. Fuara 32 ülkeden de alım heyeti gelecek.
Daha önce Almanya'nın Köln şehrinde Koelnmesse tarafından gerçekleştirilen ''Beyaz Eşya Ana ve Yan Sanayi Fuarı (Domotechnıca)'', bu yıldan itibaren sadece İstanbul'da yapılacak.
Türkiye'nin bu sektördeki üretim gücü önemli bir düzeye gelirken, Türkiye'nin Ortadoğu, Asya ve Kuzey Afrika ülkelerine coğrafi yakınlığıyla sunduğu geniş pazar potansiyeli de
çok önemli avantajlar, uluslararası önemde fırsatlar barındırıyor.
İstanbul'da gerçekleştirilecek fuar, Forum Fuarcılık ve Koelnmesse ile birlikte organize edilecek.

FUAR, TÜRKİYE'NİN KÖPRÜ FONKSİYONUNU DESTEKLEYECEK
Fuarın Türkiye'de düzenlenmesiyle, Domotechnica-Köln fuarının kanıtlanmış konseptinin ve yılların deneyiminin endüstriyel mutfaklar sektörü ile zenginleştirilerek Türkiye'ye kazandırılıcağı belirtilirken, Domotechnica'yı ön plana çıkartacak en önemli unsurlardan birisinin ziyaretçi profili olacağı ifade ediliyor.
Son yıların üretim ve tüketim alanında büyük potansiyel pazarlarından olan Türkiye'deki rakamların canlı bir büyümeye işaret ettiğine dikkat çekilirken, konumu itibari ile Avrupa ve Asya arasındaki köprü fonksiyonu ve komşuları ile mevcut geleneksel ticari ilişkileri olan 73 milyon nüfuslu Türkiye'nin tüm komşularından ziyaretçi ve katılımcı çalışmaları yürütüldüğü belirtiliyor.

Dış Ticaret Müsteşarlığınca onaylanan ve 32 Avrupa, Asya, Kuzey Afrika ülkelerinden Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Fransa Güney Kore, Irak, İngiltere, İran İspanya, İtalya, Kazakistan, Kırgızistan, Lübnan, Makedonya, Malezya, Mısır, Özbekistan, Rusya, Suriye, Suudi Arabistan, Tayland, Tunus, Ukrayna, BAE, Brezilya, Libya, Pakistan ve Yunanistan'dan gerçekleştirilecek olan alım heyetleri organizasyonları, Türkiye'nin köprü fonksiyonunu destekleyecek.

Türkiye'nin uluslararası fuarcılıkta yavaş yavaş Avrupa şehirlerinin yerini aldığı, Ortadoğu, Balkanlar, Afrika, Kafkaslar ve Orta Asya pazarlarına yönelik tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinin merkezi durumuna geldiği belirtiliyor. Bu durumun Türkiye'ye yönelik fuar turizmini de çok olumlu etkileyeceği de ifade edilirken, 22-25 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde yapılacak fuarda, sergilenecek ürünler şöyle:

''Büyük ve küçük elektrikli ev aletleri, aksesuarları ve yan sanayi, elektronik ev aletleri ve malzemeleri ve yan sanayi, mutfak malzemeleri, ankastre mutfak sistemleri, endüstriyel mutfaklar, ev otomasyonu sistemleri, beyaz eşya (buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, derin dondurucu, aspiratör), beyaz eşya yan sanayi''.
Bu arada, fuara, Türk firmaları dışında Almanya, İtalya, Tayvan, İran, Çin, İspanya, Beyaz Rusya, Arjantin, Hindistan, Hong Kong, Mısır, Suriye, Polonya ve Kıbrıs'tan üretici firmalar katılacak.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz