maritbet girişmaritbet
Dumankaya İnşaat, tüketiciyi memnun etti!

Dumankaya İnşaat, tüketiciyi memnun etti!

Modern yapıları ile dikkat çeken ve her geçen gün kalite anlayışını geliştiren Dumankaya İnşaat, yatırımcılara kazandırmaya devam ediyor.

İstanbul'da yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren ve modern şehir hayatının gerekliliklerini karşılayacak projelere imza atan Dumankaya İnşaat, yatırımcılar için kazandıran projeler inşa ediyor. 

Ev satın alırken firmaya duyulan güvenin ön plana çıktığı günümüzde sürdürülebilir kalite anlayışıyla konut geliştiren ve sadece kendine değil aynı zamanda çevresine de değer katan projeler üretme hedefiyle çalışmalarına devam eden Dumankaya İnşaat, İstanbul'un tüm bölgelerinde modern kent insanının ihtiyaçlarına cevap veren yaşam alanlarını hayata geçiriyor.

Müşterileri için sürekli değer üreten, her bir bireyin şehir yaşamındaki mutluluğunu, konforunu ve yüksek yaşam kalitesini esas alan projeler kazandıran Dumankaya İnşaat, müşterilerine kazandırırken kendisi de kazanmaya devam ediyor. 

GfK'nın yaptığı araştırmaya göre;  2014 yılında tüketiciler tarafından en beğenilen marka seçilen ve Superbrands 2014 yılı seçimlerinde süper markalar arasında yer alan Dumankaya İnşaat, marka değerini daha da güçlendirerek yoluna devam ediyor.

İstanbul'un yeni değerlenen bölgelerinde yatırımlarına hız veren Dumankaya İnşaat'ın bu kapsamda Maltepe'de yürüttüğü Ritim İstanbul projesi teslim edilen ilk etabıyla adından söz ettirirken, diğer yandan inşası devam eden son etabıyla adından söz ettirecek.

Ritim İstanbul Yüksek Kazanç Sağlayacak!

İstanbul'un en çok değer kazanan ilçelerinden Maltepe'de modern mimarisi, sahip olduğu Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile teknoloji ve konforu bir arada sunan Ritim İstanbul, 863 rezidans, 250 home Office, 114 ticari ofis ve 146 mağaza-iş yeri olmak üzere toplamda 1.373 bağımsız üniteden oluşuyor. 

312 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilecek projede, cadde mağazaları, yüksek tavanlı ve son derece şık lobi alanları, dinlenme alanları, lounge, restoran ve seyir terası, kültür merkezi, ofis ve bürolar gibi özel alanlar bulunuyor. Ritim İstanbul projesinde daire sahibi olmak isteyenler için Dumankaya İnşaat, sıfır peşinat, yüzde 12 indirim, 48 ay sıfır faiz ve 120 ay yüzde 0,56 faiz gibi çeşitli fırsatlar sunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Dumankaya'nın Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya ile yaptığı ortaklık çerçevesinde Kuveyt'te görücüye çıkan proje, yabancı yatırımcılarında ilgi odağında. 

Yeşil alanlarıyla ferah bir yaşam başlıyor! 

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Sancaktepe'de yükselen Dumankaya Mozaik projesi, az katlı binaları, 4 farklı dekorasyon seçeneği, geniş metrekareli evleri, projenin yüzde 70'ini kapsayan yeşil alanlarıyla ferah bir yaşam alanı niteliğinde.

219.120 TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilecek proje metroya, TEM otoyoluna ve Avrupa'nın en büyük şehir hastanesine yakınlığı ile dikkat çekerken Sabiha Gökçen Havalimanı ve Ataşehir-Finans Merkezi'ne göre mükemmel bir konumda bulunuyor. Çeşitli dış cephe özelliklerindeki binaları uyumla bir araya getiren projede daire sahibi olmak isteyenler için peşinat ödemesiz, yüzde 12 indirim ve 48 ay sıfır faiz gibi fırsatlar bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!
  • 24.02.2015 10:21

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Türk gayrimenku ...