maritbet girişmaritbet
Dumankaya İnşaat, cirosunu en çok artıran 3. firma oldu!

Dumankaya İnşaat, cirosunu en çok artıran 3. firma oldu!

Dumankaya İnşaat, 2014 yılı finansal bilgileri ile Capital 500 listesinde 'Cirosunu En Çok Arttıran İlk 25 Şirket' kategorisinde 3. oldu

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat istikrarlı bir grafik üzerinde seyreden, şeffaflık ve modern kurumsal yönetim ilkeleri doğrultusunda hazırlanan finansal bilgileri ile Capital 500 Türkiye listesinde cirosunu en çok artıran 25 firma arasında 3. sırada yer aldı.  Capital 500 Türkiye'nin Ağustos 2015'te açıklanan 2014 sonuçlarına göre Dumankaya İnşaat ayrıca Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasında 299. sırada yer alıyor.

Capital 500 verilerine göre, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinde yer alan projeleri ile inşaat sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alan Dumankaya İnşaat, 2014 cirosunda yüzde 264'lük bir artış kaydetti.

Dumankaya'nın başarı grafiği yükseliyor 

Dumankaya İnşaat, 2014 yılı mali verileri ile Fortune 500 Türkiye listesinde “En Hızlı Büyüyen Şirketler” başlığında faiz ve vergiden önceki kazancını en çok artıran 5. şirket olurken, “En Kârlı Şirketler” başlığında ise özkaynak kârlılığı en yüksek 12. şirket oldu. GFK Türkiye tarafından yapılan Marka Bilinirliği Araştırması'nın 2014 yılı sonuçlarına göre de Dumankaya, inşaat sektöründe en beğenilen şirketi, spontan bilinirlikte ise en çok akla gelen ilk iki markadan biri konumunda.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya konu ile ilgili olarak, “2014 yılında gerek marka imajı kapsamında gerekse finansal yönde elde ettiğimiz bu başarıları, köklü geçmişimiz ile içselleştirdiğimiz sektörel bilgi birikimimiz ve finansal, idari, operasyonel yönetim ilkelerimiz sayesinde daha da ileriye taşıyacağımız kanaatindeyim. Büyümeye, yenilenmeye ve vizyoner projelerle müşterilerimizin karşısına çıkmaya devam edeceğiz. Elde ettiğimiz bu başarılar ile birlikte kente kimlik katan yaşam alanları mottomuza uygun projelerle çıtayı biraz daha yükseğe çıkartarak müşterilerimize yeni yaşam alanları sağlayacağız. Bu başarımızı sürdürülebilir kılmak için gayretle çalışacağız.” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dumankaya İnşaat, cirosunu en çok artıran 3. firma oldu!
  • 04.08.2015 13:37

Dumankaya İnşaat, cirosunu en çok artıran 3. firma oldu!

Dumankaya İnşaat, 2014 yılı finansal bilgileri ile Capital 500 listesinde 'Ciros ...