maritbet girişmaritbet
Dumankaya Bahçeşehir’de güçleniyor

Dumankaya Bahçeşehir’de güçleniyor

Dumankaya imzasıyla Bahçeşehir'de yükselen projelere bir yenisi olarak home office kulesi eklendi.

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de geliştirdiği Dumankaya Modern, Modern Vadi ve Hi-Fit projelerinin hemen yanına Bahçeşehir Flex Office de eklendi. 32 katlı tek kuleden oluşan projede 321 adet home ofis yer alıyor.

Stüdyoların kullanım alanları brüt 40 metrekareden başlarken, 2+1'lerin brüt alanları 93 metrekareye kadar yükseliyor. 100 milyon liralık yatırım değeri ile yükselen projede stokların yüzde 64'ü satıldı. Yabancı bir yatırımcının blok olarak 50 bağımsız bölümü satın aldığı projenin bölgenin yaşamında değişiklik yapması bekleniyor. 

En düşük ve en yüksek home ofis fiyat aralığının 119 bin lira ile 240 bin lira arasında seyrettiği proje her kesime satın alma imkanı tanıyor. Yüzde 25 peşinatla banka kredisinin kullanılabildiği projede 1+0'lar 119 bin liradan, 1+1'ler 164 bin liradan ve 2+1'ler de 240 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarıyla buluşuyor.

Dumankaya projelerine olan güveninin bir yansıması olan Flex Office Bahçeşehir, Dumankaya'nın yatırımcılarına sunduğu karlılığını bir kez daha kanıtlamış oldu Kârını kısa bir süre içerisinde realize etmek isteyen pek çok yatırımcı, ön satış döneminin avantajlarından yararlanarak Flex Office Bahçeşehir'i tercih etti.

Ulaşımı kolay, kendisi iş merkezi

Bölgenin tek "home-office kulesi" olma özelliğine sahip proje, hem Atatürk Havalimanı'na hem de yapılmakta olan 3. havalimanına yakınlığı bu projeyi "yatırım değeri" açısından da son derece cazip hale getiriyor. Flex Office Bahçeşehir, sadece mimari yönüyle home ofis konsepti değil, aynı zamanda sekretarya hizmetlerinden ofis mobilyalarına; ayrıcalıklı danışmanlık hizmetlerinden farklı amaçlara göre dizayn edilmiş toplantı odalarına kadar amaca uygun tasarlanmış bir proje.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!
  • 24.02.2015 10:21

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Türk gayrimenku ...