maritbet girişmaritbet
Dinler Isı, isteğe bağlı eko-fabrik konteyner imal edecek!

Dinler Isı, isteğe bağlı eko-fabrik konteyner imal edecek!

Tokat'ın Turhal ilçesindeki faaliyetlerini sürdüren Dinler Isı, eko-fabrik konteyner ve prefabrik yapı imalatına başladı. Firma Türkiye geneline açılmayı hedefliyor

Ürettikleri eko-fabrik ve prefabrik konteynerlerin ısı ve ses yalıtımına sahip, son derece sağlıklı ve güvenli ürünler olduğunu dile getiren Dinler Grup Eko Fabrik Genel Müdürü Sami Dinler, belli standartlarda ve sipariş usulü istenilen ölçülerde ürenin yaptıklarını anlattı. Ürünlerinin diğer plastik konteynerlere göre çok daha uzun ömürlü olduğunu anlatan Dinler. “Ürünümüz yanma, erime gibi problemlere karşı son derece dayanıklı. Ayrıca ürün yağmur, sel ve her türü doğal afete karşı dayanıklılığını koruduğu için kolay kolay yıpranmıyor" dedi. 

İsteğe göre prefabrik yapılar da imal ettiklerinin bilgisini veren Sami Dinler, bu yapıların içinde banyo, mutfak, tuvalet, oturma ve yatak odalarının bulunabileceğine işarete etti. 

Metropol konteynerlerde ise tavandan duvar yapısına, pencereden elektrik ve su armatörlerine kadar her detayında estetik ve kalitenin ön plana çıktığı kontreyner çözümleri sunduklarını anlatan Dinler, “'Metal karkas ana gövde yapısı üzerine izoleli taşonit kaplamalı olan metropol konteynerlerin pencerelerinde çift ısı cam kullanılıyor. İstenilmesi durumunda kapı sistemi olarak çelik kapı takılabiliyor. Yapmış olduğumuz konteynerler arasında büfe, ekmek büfesi, market, satış ofisi, güvenlik kabini, idari bina, benzin istasyonu marketi, park ve bahçe güvenliği binası, araç garajı, bekleme salonu, jeton ve bilet satış ofisi, otopark modellerimiz de mevcut. Bu ürünlerimiz ile Türkiye geneline açılmayı hedefliyoruz" aktarımını yaptı. İsteğe bağlı olarak araç boyutunda veya birden fazla araç içinde demonte garaj ürettiklerini vurgulayan Sami Dinler kabinlerin, kompozit plastik malzemeden (fiberglas), çift cidarlı ve cidarlar arası poliüretan köpük dolgulu olduğunu bildirdi. Dinler, güvenli ve konforlu bir şehir hayatı için kontrol, güvenlik, barınma ve hizmet amaçlı olarak fabrika, okul, işyeri girişleri, şantiye binaları, polis, bekçi, inzibat kulübeleri elçilik güvenlik birimleri vinç, kantar, operatör ofisi, tanıtım ve hizmetle ilgili danışma büroları, tuvalet, telefon ve teleks görüşme o dalan gibi yerlerde bu sistemin kullanılabileceğini dile getirdi. Dinler, "Bunun yanı sıra kolay ve esnek kurulum seçenekleriyle gazete, dergi, jeton, bilet, çiçek, hediyelik eşya, ekmek, dondurma, meşrubat, sandviç, çay ocağı gibi satış noktaları için benzersiz çözümler sunuyoruz' şeklinde konuştu.

Murat Başölçek/Ankara'da Ticari Hayat

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dinler Isı, isteğe bağlı eko-fabrik konteyner imal edecek!
  • 05.06.2013 11:51

Dinler Isı, isteğe bağlı eko-fabrik konteyner imal edecek!

Tokat'ın Turhal ilçesindeki faaliyetlerini sürdüren Dinler Isı, eko-fabrik konte ...