maritbet girişmaritbet
Demir İnşaat, İzmir'e hızlı girecek!

Demir İnşaat, İzmir'e hızlı girecek!

Markalı konut sektörünün öncüsü Demir İnşaat, İstanbul'da geliştirdiği projelerine İzmir'i de ekledi.

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde proje hazırlığı içerisinde olan Demir İnşaat, İzmir Gaziemir'de geliştirdiği ve İzmir'in çehresine yeni bir soluk getirecek projesiyle İzmir'i gerçek anlamda bir markalı konut projesiyle tanıştırmaya hazırlanıyor. 

İnşaat sektöründeki 30 yıllık geçmişi ve geliştirdiği projeleri ile öne çıkan Demir İnşaat, teslimine sayılı günler kalan Demir Romance ve yapımı hızla devam eden Demir La Vida projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. İstanbul ve İzmir'de geliştirdiği yeni projeleri ile yatırımcılara yeni yatırım fırsatları sunmaya devam eden Demir İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde de hızla yol kat ediyor. 

Projelerini ve yatırım hedeflerini konuştuğumuz Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "İstanbul'un çeşitli noktalarında sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalarımızı daha sistematik yürütmek için Levent'te bir kentsel dönüşüm ofisi de açtık. Artık projelerimizi somutlaştırmaya başladık. Önümüzdeki günlerde birden fazla projeyi gündeme taşımayı hedefliyoruz." diyor. 

İnşaat sektöründe 31 yıldan bu yana projeler geliştiriyorsunuz. Şu anda devam eden projelerinizden bahseder misiniz? 

Şu anda Demir Romance ve Demir La Vida projelerimizin satışı tüm hızıyla devam ediyor. 

Bu yılın Ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığımız Demir Romance projemizin yüzde 80'inin satışını tamamladık. Demir Romance'te artık son aşamaya geldik. 

Beylikdüzü'nün en değerli lokasyonunda yükselen ve kaliteli yaşam vaat eden projemizin, konut alanları 317 bin TL'den başlayan fiyatlarla, ticari alanları da m2'si 6 bin bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projemizin müşteri profili genel itibariyle oturum amaçlı satın alanlardan oluşuyor. Romance Çarşı konseptiyle hayata geçireceğimiz ticari alanlarımız ise projemizin teslimiyle birlikte birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapıyor olacak. 

Rekabetin yüksek olduğu Beylikdüzü'nden ev alacak bir yatırımcı Demir Romance'ı neden tercih etmeli? 

Projemiz birçok niteliği ile Beylikdüzü'nde rakiplerine göre fark yaratıyor. Bölgenin en değerli lokasyonunda konumlanan projemiz bölgenin ilk ve tek akıllı ev teknolojisine sahip projesi. Demir Romance'te 1+1, 2+1,3+1,4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği bulunuyor. Demir Romance projesinde yer alan ve 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanları da geçtiğimiz aylarda satışa çıkardık ve ülkemizin önde gelen markalarıyla görüşmelerimize başladık. Beylikdüzü'nün en değerli lokasyonunda konumlanan ve tamamlandığında yatırımcısına % 80 kazanç sağlayacak olan projemizin ticari alanları da yatırımcılara yüksek kazanç fırsatı sunuyor. 

Projemiz, E-5'e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna aracınızla 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na da 20 dakika mesafede yer almasıyla da değerli bir proje olarak öne çıkıyor. 

Şu anda devam eden diğer projeniz Demir La Vida'dan bahseder misiniz? Projeniz şu anda hangi aşamada? 

Kaba inşaatını tamamladığımız Demir La Vida projemizin yüzde 70'inin satışını tamamladık. 

5 Blokta 379 konut ve 30 ticari üniteden oluşan Demir La Vida, 42 bin m2'yi aşan arsa üzerinde, 110 bin m2 inşaat alanına sahip. 

Projede, 62 bin 410 m2 satılabilir konut alanı, 19 bin 500 m2 satılabilir ticari alan bulunuyor. 

Daha tamamlanmadan yatırımcılarına kazandırmaya devam eden projemizdeki konutlar 364 bin TL'den başlayan fiyatlarla yatırımcıya sunuluyor. Demir La Vida'da ev sahibi olanlar İstanbul'un en güzel manzarasına da sahip olacaklar. Demir La Vida, aynı pencereden deniz ve göl manzarasına sahip olabileceğiniz ultra lüks bir projedir. 

550 adedi kapalı olmak üzere toplam 730 araçlık otopark alanına sahip projede büyüklükleri 61 ile 500 m2 arasında değişen 1 + 1 daire tipinden 4,5+Ve kadar daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan konutların son teknoloji ürünü olan Akıllı Ev Sistemi'ne sahip olması da ayrıca dikkat çeken bir diğer özelliğimiz. Projede ev sahibi olan daire sahipleri, günlük yaşamlarını kolaylaştıracak her türlü teknolojik olanağa sahip olacak. 

Projemizde konut birimlerinin yanı sıra son teknoloji ile donatılmış spor, sağlık ve alışveriş merkezleri ile her türlü ihtiyaca cevap verecek eğlence ve ticaret birimleri de bulunuyor. 

Bununla birlikte, eşsiz peyzaj mimarisi, havuzların üzerindeki dekoratif köprüler, localar, şelaleler ve yürüyüş parkurları site sakinlerinin kendilerini ayrıcalıklı hissetmesini de sağlayacak. 

Kentsel dönüşüm konusunda da çalışmalarınız bulunuyor. Bu çalışmalar neler? 

Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden biri olan kentsel dönüşüm konusunda biz de önemli adımlar attık. Demir inşaat olarak bu çerçevede İstanbul içerisinde farklı lokasyonlarda proje geliştirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımızı daha sistematik bir şekilde yürütmek için Levent'te Kentsel Dönüşüm Ofisimizi Nisan ayı içerisinde açtık. Yeni ofisimiz ile projelerimizde daha hızlı yol alacağız. Gerçekleştireceğimiz projeleri önümüzdeki günlerde lanse edeceğiz. Fakat şimdiden şunu söyleyebilirim ki İstanbul'un çehresine renk katan, şehrin dokusunu yansıtan modern mimariler ile İstanbulluyu buluşturmayı hedefliyoruz. 

Sektördeki, 31 yıllık Demir inşaat deneyimini ve birikimini bu yeni projelerimiz ile taçlandıracağız. 

Yabancı yatırımcı ilgisi şu anda ne düzeyde? Siz de yabancılardan talep alıyor musunuz?

Ülkemizin çevresinde yaşanan karışıklıklara rağmen yabancı yatırımcılar Türkiye'ye güvenmeye devam ediyorlar. Uluslararası büyük fonlar hala Türkiye'de doğrudan yatırım yapmak için arayış içindeler. Demir İnşaat olarak biz de yabancı fonlardan sıkça yatırım talepleri alıyoruz. Bu yıl ticari, kurumsal ve bireysel yabancı yatırımların daha çok gelmesi, yabancılara yönelik satışların artması bekleniyor. Ortadoğu, Körfez ülkeleri, Rusya, Türk Cumhuriyetleri ve Avrupa ülkeleri olmak üzere Japonya'dan Uzakdoğu'ya kadar dünyanın birçok ülkesinden yabancı yatırımcılara satış gerçekleştiriyoruz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Demir İnşaat, İzmir'e hızlı girecek!
  • 20.04.2015 10:08

Demir İnşaat, İzmir'e hızlı girecek!

Markalı konut sektörünün öncüsü Demir İnşaat, İstanbul'da geliştirdiği projeleri ...