maritbet girişmaritbet
Decovita'nın yeni fabrika yatırımı tanıtıldı

Decovita'nın yeni fabrika yatırımı tanıtıldı

Decovita'nın porselen seramik fabrika yatırımı tanıtıldı. Dünyanın en kaliteli sırlı porselen seramik üretimi hedefleniyor.

Decovita Seramik Kurucu Ortakları Ercan Uyan ve Selman Öztürk'ün ev sahipliğinde, sektör temsilcilerinin katılımıyla bir basın toplantısı düzenlendi. Emlaktasondakika.com olarak toplantıyı canlı yayınladık.

Decovita'nin fabrikası, lojistik olarak çok kritik bir nokta olan Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki organize sanayi bölgesinde 42 bin metrekaresi kapalı olmak üzerre toplamda 169 bin metrekarelik bir alan üzerine kuruldu. 4 etaptan oluşacak olan fabrikanın 1. etabı 160 kişi istihdamı ile üretime başladı. 

İlk etapta yıllık dört milyon metrekare yer ve duvar seramiği üretmeyi hedefleyen Decovita Seramik; baskı - renk kalitesi, sabit ölçü güvencesi ve çizilmelere / kimyasallara dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor. Merkezi İstanbul Kayaşehir'de bulunan Decovita Seramik, tüm Türkiye'ye yayılan bayi ağı ve internet sitesi üzerinden sipariş imkanıyla lüks segmetteki ürünlerini ulaşılabilir fiyatlar ile tüketicileriyle buluşturuyor.

Decovita Seramik Kurucu Ortağı Ercan Uyan, "Hepimiz bu dünyada faniyiz giderken de buradan herhangi bişey götüremeyeceğiz. Burada kalıcı olan bizim burada bırakmış olduğumuz eserlerdir. Diğer taraftan güncel konular arasında yer alan istihdam çok önemli. Yine insanların evine ekmek götürmesine sebep olmak kendi adıma en büyük mutluluk vesileri olmuştur. Bu niyetle 2004 yılında 29 yaşında iki genç mühendis Murat Bey ile beraber Makro İnşaat'ı kurduk ve niyetimiz hakikaten buydu. O zaman da biz bu işin bu kadar büyüyeceğiniz tahmin etmemiştik. Derdimiz temizinden kazanalım insanlara ekmek kapısı açalım. Ve bugün elhamdülillah binlerce insana ekmek kapısı olmuştur Makro İnşaat, olmaya da devam ediyor. Mesele çok kazanmak değil, kazandıklarınızla vatana, millete, devlete faydalı olmaktır. Bu anlamda insanlara iş, millete hizmet, devlete katma değer üretme hedefiyle tanıtımını yaptığımız Decovita Seramik fabrikasının tanıtım ve lansman toplantısından bir aradayız. Bu işin hikayesini kısaca anlatayım. Selman Bey yaklaşık 20 yıllık dostum. Bundan yaklaşık 3 yıl önce böyle bir projesi olduğunu ifade etti. Hedefimiz ne diye sordum? Dünyanın en iyisini yaparız deyince asıl o zaman tamam dedim." şeklinde konuştu.

Uyan sözlerine şöyle devam etti; Bizim sonuç itibariyle insanımız zeki, ona güvenicez, biz fabrikayı açıp koşa koşa lansman yapmaya gelmedik. Bakın 10 aydır üretiyoruz. Bir de inşaatçı olmamızdan kaynaklanan sıkıntıları anlattık, fabrikadan istediğimiz ürünleri çıkarttık. Biz bugün ürettikten sonra konuşuyoruz. Bu ürünlerin hepsini ürettik. Başakşehir'de 2 bin metrekareye yakın bir showroom açtık. Orada sergileme imkanı bulacağız.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ercan Uyan, Gayrimenkul Sertifikası Paneli'nde!
  • 28.03.2017 18:22

Ercan Uyan, Gayrimenkul Sertifikası Paneli'nde!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, TSPB'nin düzenlediği Gayrimenkul ...

Türkiye'nin her yerinden gayrimenkul sertifikası alınabilir mi?
  • 28.03.2017 17:11

Türkiye'nin her yerinden gayrimenkul sertifikası alınabilir mi?

Türkiye'nin neresinde yaşıyorsanız yaşayın gayrimenkul sertifikasına yatırım yap ...

Sertifikayla satılacak Park Mavera 3 nasıl bir proje?
  • 28.03.2017 17:01

Sertifikayla satılacak Park Mavera 3 nasıl bir proje?

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Başakşehir'de inşa ettikleri ve ...

Gayrimenkul sertifikası neden borsada işlem görüyor?
  • 28.03.2017 16:58

Gayrimenkul sertifikası neden borsada işlem görüyor?

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, gayrimenkul sertifikasının borsa ...

Decovita'nın reklamlarında sıra Şili'de!
  • 06.03.2017 09:00

Decovita'nın reklamlarında sıra Şili'de!

Tamamı Türk sermayesi olan Decovita'nın Şili temalı reklam filmi emlaktasondakik ...

Sırlı porselenin yeni markası Decovita, Hindistan'da!
  • 04.03.2017 09:42

Sırlı porselenin yeni markası Decovita, Hindistan'da!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan'ın da ortak olduğu Decovita'nın H ...