maritbet girişmaritbet
Compass’ın portföyünü Türkiye’ye taşıyacak

Compass’ın portföyünü Türkiye’ye taşıyacak

Gayrimenkul danışmanı Çağlar Acar, ABD'nin en büyük bağımsız gayrimenkul şirketlerinden biri olan Compass’ın portföyünü Türkiye’ye taşıyacak.

ABD'de 2007 yılından bu yana gayrimenkul danışmanlığı yapan Çağlar Acar, ülkenin en büyük bağımsız gayrimenkul şirketlerinden biri olan Compass'ın portföyünü Türkiye'ye taşıyacak. 2012 yılında kurulan Compass'ın ABD'de 25 kentte toplamda 15 bin gayrimenkul danışmanı bulunuyor.

Türkiye'deki çözüm ortakları Vaagayrimenkul ve Vesta Global ile çalışma yürüttüklerini belirten girişimci Çağlar Acar, 2020 yılında Compass'ın portföyünü arkasına alıp Türkiye pazarına yoğunlaşmayı planladığını söylüyor. Bu kapsamda Türkiye'den ABD'ye ABD'den de Türkiye'ye gayrimenkul müşterisi götürme planı bulunuyor.

Sadece 8 yıl içinde ülkedeki en büyük bağımsız emlak danışmanlığı olmayı başaran Compass'ın 2020 hedefi ise ABD'nin önde gelen 20 şehrinde yüzde 20 pazar payı elde etmek. Compass'ın global emlak uzmanı Çağlar Acar, Türklerin en çok New York, New Jersey, Miami, Boston ve Los Angeles gibi bölgelerden gayrimenkul yatırımı yaptıklarını belirtiyor. Amerikalıların da Türkiye'ye yoğun ilgi gösterdiklerini belirten Acar, “Amerikalılar daha çok İstanbul, İzmir, Bodrum ve Antalya gibi şehirlere ilgi gösteriyor” şeklinde konuştu.

  • Etiketler:

Yorum Yaz