maritbet girişmaritbet
‘Cityscape’teki başarımız her sene artıyor’

‘Cityscape’teki başarımız her sene artıyor’

Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape fuarında projelerini görücüye çıkardı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ve dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape'te, fuarın en büyük stantlarından birinde yer alan Dumankaya; Dumankaya Miks, hi-Fit, Dumankaya Horizon, Flex Office Bahçeşehir, Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Dumankaya fuardaki stant alanında, Dumankaya Miks ve Dumankaya Horizon projelerinin yanı sıra 2015 yılında Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden biri olan Al Mazaya ile imzaladığı işbirliği kapsamında arsasını satın aldığı Ritim İstanbul'un da maketini sergiledi.

Fuara; Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Strateji ekiplerinin yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya ve Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ayla Dumankaya'nın da aralarında bulunduğu 12 kişilik bir ekiple gelen Dumankaya'nın etkinlikteki en ilgi çekici alanlardan biri olan standına üç günlük fuar süresince özellikle Ortadoğu ve Körfez bölgesinden yaklaşık 2000 kişi ziyaret etti.

“Fuardaki temaslarımız yatırım olarak geri dönecek”

Cityscape Dubai fuarına katılım ve projeleri ile ilgili bilgi veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, sürekli gelişim ve değişim vizyonuyla gayrimenkul sektörünün en çok beğenilen markası olan Dumankaya İnşaat'ın bu yıl da fuarda yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Dumankaya sözlerine şöyle devam etti. “Cityscape gibi dünyanın farklı bölgelerinden gayrimenkul yatırımcılarını, gayrimenkul geliştiricilerini, mimarları ve diğer paydaşları bir araya getiren fuarları markamızı ve projelerimizi tanıtmak açısından çok önemsiyoruz. Projelerimizin yatırım geri dönüşünü ve ortaya koyduğumuz cazibe merkezlerini yabancı yatırımcılara anlatmak ve İstanbul'u dünya başkentleri arasında hak ettiği bir konuma taşımak için Dubai'deydik. Cityscape'e katılan yatırımcılardan aldığımız geri dönüşler oldukça memnun ediciydi.” dedi.

Dumankaya'nın yıllar içindeki Cityscape performansını da değerlendiren Dumankaya şunları söyledi: “Dumankaya olarak Cityscape'teki başarı skalamızı her sene bir üst seviyeye çıkarıyoruz. Bu sene geçtiğimiz senelere göre standımıza çok daha yoğun bir katılım oldu. Dumankaya, Ortadoğu ve Körfez bölgesinde marka bilinirliğini gün geçtikçe artırıyor. Bu noktada bizim Al Mazaya grubu ile yaptığımız işbirliği, bölgedeki tanıtım faaliyetlerimizin dışında, Dumankaya'nın projelerinden konut sahibi olmuş, Dumankaya Dünyasına dâhil olan müşterilerimizin de referansı marka değerimize önemli katkılar yapıyor. İki gün boyunca, fuarda çok önemli temaslar kurduk. Bu temasların önümüzdeki dönemde İstanbul'a ve bize gayrimenkul yatırımı olarak döneceğini düşünüyoruz.” 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Barış Dumankaya'dan Cityscape değerlendirmesi!
  • 09.09.2015 17:26

Barış Dumankaya'dan Cityscape değerlendirmesi!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Vekili Barış Dumankaya, Dubai Cityscape 2015 Fu ...

Barış Dumankaya, Çayırova ve Fikirtepe'yi anlattı
  • 09.12.2014 11:56

Barış Dumankaya, Çayırova ve Fikirtepe'yi anlattı

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, hem D Planı'nı he ...

Fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 artırdı
  • 18.09.2017 14:14

Fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 artırdı

11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan Cityscape Global 2017, Dubai'd ...

Crystal Lagoons, Cityscape Fuarı'na katılıyor
  • 05.09.2016 13:08

Crystal Lagoons, Cityscape Fuarı'na katılıyor

Crystal Lagoons, 6-8 Eylül tarihlerinde Dubai'de düzenlenecek olan Cityscape Fua ...

'Gayrimenkul her zaman en güvenilir yatırım aracı'
  • 01.03.2016 15:26

'Gayrimenkul her zaman en güvenilir yatırım aracı'

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya, konut sektörüne yö ...

Barış Dumankaya’dan enflasyon değerlendirmesi!
  • 03.02.2016 17:22

Barış Dumankaya’dan enflasyon değerlendirmesi!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, TÜİK verilerine y ...