maritbet girişmaritbet
Cityscape Global'ın ikinci gününde neler yaşandı?

Cityscape Global'ın ikinci gününde neler yaşandı?

Gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası fuarlarından olan Dubai Cityscape Global, ikinci gününde de büyük ilgi gördü.

Yerli-yabancı yatırımcıların Türk inşaat firmaları ile temaslar kurduğu, randevuların alındığı fuarda sıcak satışlar gerçekleştirilirken, tüm firmaların öncelikli amacı Türkiye'nin imajını güçlendirmek ve 'Biz buradayız'ı vurgulamak oldu. 

Fuarda, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin gerçek gayrimenkul sitesi Emlaktasondakika.com ekibi, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Feres Gayrimenkul Yönetim Kurulu Eş Başkanları, Murat Yağan ve Salih Çıkman gibi değerli isimlerle canlı röportajlar yaptı. 

Beyoğlu Beldiye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Dubai Cityscape 2016 Fuarı'nın ikinci gününde Sabri Paşayiğit Design Office - SPDO standını ziyaret etti. Umman'da yeni bir proje geliştirecek olan Sabri Paşayiğit ile görüşen Ahmet Misbah Demircan, Paşayiğit'e başarılar diledi. 

BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI AHMET MİSBAH DEMİRCAN, ESD'YE KONUŞTU

Beyoğlu Beldiye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Dubai Cityscape 2016 Fuarı'nda Emlaktasondakika.com canlı yayınında Haber Müdür Yardımcımız Uğurcan Tokay'ın soruları yanıtladı.

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Dubai Cityscape 2016 Fuarı'nda canlı yayınımızda, Haber Müdür Yardımcımız Uğurcan Tokay'a özel açıklamalarda bulundu.